Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 02 01, 12:51)
bigsmile.gif tyliai tyliai sveikinu ir laikau kumštukus, kad šį kartą viskas baigtųsi 9-nių mėnesių nėštumu ir gimdymu  wub.gif
Laukiam šeštadieninių žinių bigsmile.gif

O gal paspoksojimui gali NT įkelti  blush2.gif

smile.gif turiu as ant lapo susilipdzius tuos NT... visa sistema smile.gif Pabandysiu nufotkinti ir ikelti (nelab as su technika gabi blush-anim-cl.gif )
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 01, 13:53)
kaip tu laikais?

Ačiū mirksiukas.gif Aš tai gerai rolleyes.gif Rami kaip niekad per šituos planavimo 2,5 metų rolleyes.gif Esu visiškai atsidavusi D valiai ir laukiu stebuklo wub.gif
Nusprendėm su MB, kad nieko nedarom, tik ND wub.gif
Šį ciklą stimuliavausi, tai vakar turėjau vieną folikulą su 24mm ir 11 mm gleivinę rolleyes.gif Žodž visos sąlygos nėštumui (neskaitant endo doh.gif ). O ketvirtadienį JAU vieną kartą ovuliavau. Taigi ginė palinkėjų dvynukų tongue.gif lotuliukas.gif
Ginė sakė, kad su mano duomenimis nėra ką veikti pas ją- O vyksta, hormonai tvarkoj, sperma normoj... Žodž LAUKIAM ir ..... jei kas galvoj apsivers ir nuspręsiu IUI, tai tada su gine ir pasimatysim rolleyes.gif Kol kas turiu 2 metus, o paskui.... Arba auginsiu vieną wub.gif
Papildyta:
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 13:54)
smile.gif turiu as ant lapo susilipdzius tuos NT... visa sistema smile.gif Pabandysiu nufotkinti ir ikelti (nelab as su technika gabi  blush-anim-cl.gif )

Wouw bigsmile.gif Laukiam, jei reiks pagalbos SAKYK rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 01 vasario 2011 - 14:03
Amm.. o gal kas gali padeti su foto ikelimu cia? smile.gif Nezinau nuo ko pradeti..
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 14:03)
Amm.. o gal kas gali padeti su foto ikelimu cia? smile.gif Nezinau nuo ko pradeti..

Parašiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 01, 15:02)
Ačiū  mirksiukas.gif Aš tai gerai  rolleyes.gif Rami kaip niekad per šituos planavimo 2,5 metų rolleyes.gif Esu visiškai atsidavusi D valiai ir laukiu stebuklo  wub.gif
Nusprendėm su MB, kad nieko nedarom, tik ND  wub.gif
Šį ciklą stimuliavausi, tai vakar turėjau vieną folikulą su 24mm ir 11 mm gleivinę rolleyes.gif Žodž visos sąlygos nėštumui (neskaitant endo doh.gif ). O ketvirtadienį JAU vieną kartą ovuliavau. Taigi ginė palinkėjų dvynukų  tongue.gif  lotuliukas.gif
Ginė sakė, kad su mano duomenimis nėra ką veikti pas ją- O vyksta, hormonai tvarkoj, sperma normoj... Žodž LAUKIAM ir ..... jei kas galvoj apsivers ir nuspręsiu IUI, tai tada su gine ir pasimatysim  rolleyes.gif Kol kas turiu 2 metus, o paskui.... Arba auginsiu vieną  wub.gif

Kokia tu saunuole wub.gif wub.gif wub.gif As zinok tau irgi linkiu nebesulaukti tu memiu,o vietoj ju pamatyt teigiama NT thumbup.gif O dvynukai butu super-ko tau ir linkiu uz tuos nerimo,asaru,baimes,nevilties metelius wub.gif wub.gif wub.gif Kada darysies NT? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 01, 14:05)
Kada darysies NT? blush2.gif

Tai kad tik šiandien- rytoj su antru folikulu ovuliuoju blush2.gif Be vasario 14-tos NEDARYSIU schmoll.gif Gana čia remti tą farmaciją tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 01, 13:07)
Tai kad tik šiandien- rytoj su antru folikulu ovuliuoju  blush2.gif Be vasario 14-tos NEDARYSIU  schmoll.gif Gana čia remti tą farmaciją  tongue.gif

Laikysiu kumstukus uz tave! thumbup.gif Kaip butu smagu, jei pasisektu jum! O jei dar per Valentino diena suzinotum, kad esi nestuke.gif wub.gif nerealu!
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 14:09)
Laikysiu kumstukus uz tave!  thumbup.gif  Kaip butu smagu, jei pasisektu jum! O jei dar per Valentino diena suzinotum, kad esi  nestuke.gif  wub.gif  nerealu!

Ai, aš to nesureikšminu, t.y. valentinkės rolleyes.gif Nelabai tikiu, kad kas pavyks per daug jau laiko praėjo kad VĖL tikėt rolleyes.gif O ir BT auksu neblizga doh.gif tongue.gif
Bus kaip bus ax.gif
Atsakyti
Žinutė nukreipta iš Ice tea

Nu va įkelk į forumą
user posted image
Nais  thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Bandau bandau! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 14:18)
Bandau bandau! smile.gif

Ech rolleyes.gif gražus vaizdas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Laukiu pranešimo, kada kelti į viršutinę sąrašėlio dalį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 01 vasario 2011 - 14:21
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 01, 13:19)
Ech  rolleyes.gif gražus vaizdas  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kasdien vis darausi, nes nesitiki nors tu ka ax.gif Po visko, kas buvo.. as jau netikejau, kad is vis veikia tie testai gerai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 14:21)
as jau netikejau, kad is vis veikia tie testai gerai  blink.gif

Nu dabar ir aš matau- kad VEIKIA bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dabar tik stiprybės ir TIKĖJIMO, kad viskas bus gerai rolleyes.gif

O dar primink, ar natūraliai pastojai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 01 vasario 2011 - 14:26