QUOTE(BomBonke86 @ 2011 01 31, 18:16)
Sveikutes! grizau ir as..
Pirmas ciklas (po diferelino leidimosi) jau 'nurasytas'.. Pagaliau dar per naujus gerai perskaiciau savo LP visa ta rasta, kas man buvo daryta, kas rasta. Pasirodo man ne tik endometrioze, bet ir adenomeoze Verkiau dvi savaites pirmasias siu metu, nes tai reiskia, kad mano mmm bus visa gyvenima baisingai skausmingos ir gausios
Vienintele gera zinia ta, kad man vyksta ovuliacija savaime!! Tai si cikla darem oj darem namu darbelius Si 6dieni ir vel pas daktareli! (nes dienytes veluoja!), gal bus kas uzkibe ir isitvirtine gerai
Stiprybes, mergaites! Susidorosim mes su viskuo!
Pirmas ciklas (po diferelino leidimosi) jau 'nurasytas'.. Pagaliau dar per naujus gerai perskaiciau savo LP visa ta rasta, kas man buvo daryta, kas rasta. Pasirodo man ne tik endometrioze, bet ir adenomeoze Verkiau dvi savaites pirmasias siu metu, nes tai reiskia, kad mano mmm bus visa gyvenima baisingai skausmingos ir gausios
Vienintele gera zinia ta, kad man vyksta ovuliacija savaime!! Tai si cikla darem oj darem namu darbelius Si 6dieni ir vel pas daktareli! (nes dienytes veluoja!), gal bus kas uzkibe ir isitvirtine gerai
Stiprybes, mergaites! Susidorosim mes su viskuo!
Uh,koks gerai zinomas jausmas as per naujus ir po ju verkiau tik neseniai pradejau susitaikyt su liga,aisku jei taip galima pasakyti..man irgi visvien bus menesines skausminos ir gausios (ir dabar tokios jau po LP),na bet slysktu kai "sienom laipiot"tenka is skausmo bet ka padarysi...yra kaip yra..tiek metu jos man tokios,tai nieko nebepakeisiu.
Na,bet kaip faina-kokie jus saunuoliai Tai linkiu kad tos dienytes oi tau kaip ilgai veluotu ir sestadieni daktarelis superines zinias pasakytu-bet uzbek ir mums vilties suteikti ir pranesti dziugiausia zinia,ar gerai
fainaaaaa-taip mes privalom susidorot su negandom