QUOTE(gera52 @ 2011 01 28, 12:19)
Ačiū atsakiusioms
Hormonų tyrimai tvarkoje, vyro tyrimai idealūs. Klimas sako, kad iki metų reikia pralaukti, o paskui jau darys kažką. Tik tiksliai neįvardijo ką. Tai galvoju gal GN arba LP
manau kad LP, kad ir operacija, yra n kartu vertesne nei GN nes per GN pamato tk kiausintakiu nepraeinamuma ir tai nevisada teisinga ir ta info taigi tikrai vietoj taves rinkciausi LP
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 28, 12:34)
Truputį į kitas lankas
Endo augina kas- folikulus stimuliuojantys ar gleivinę auginantys
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 28, 13:12)
Bet jei ji pas mane plona, tai kaip čia dabar tą sutvarkyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 28, 14:10)
O gal būtent endo tą visą gleivinę ir pasisavina Reiks su gine pasikonsultuoti, gal priimsim sprendimą, kad auginti gleivinę ir žirniukui ir endo
endo minta siaip gleivine...taigi kuo daugiau estrogenu (sis hormonas augina gleivine) tuo ji storesne ir zinoma neesant
ir susergant mmm daugiau "maisto" gauna endo
siaip ir man atrodo kad pas mane ji lb plona naturaliai nes vartojant closta tai pastoviai sis vaistas man tragiskai nuesdavo gleivine
todel per antra stimuliacija vartojau estrofem 2mg nuo 7CD, sis vaistas augina gleivine, bet tuo paciu jis yra puikus patiekalas endo...deja mano atveju sis vaistas man nepadejo....todel istikro mano akys vis labiau krypsta i preparata gonal todel kad jei plona gleivine jis nera antiestrogenas kaip clost ir nenueda gleivines , o beto ir foliai kokybiskesni buna
zinoma viskas remiasi i kaina, bet vistik as patarciau turint endo nesiterlioti su clost...nes ir taip laiko stoka pas mus...tad geriau jau iskart prasyt gonal...o endo gleivines augimo metu negali pasisavinti, nes ji ta gleivine pasisavina mmm metu....
bent as jau taip suprantu
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 28, 17:37)
o aš tai kūsti vėl pradėsiu, vemiu......
laikykis mergyt
kenti del kilnaus tikslo