Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 28, 11:51)
manyčiau gleivinę auginantys juk endo tai gimdos gleivinės vešėjimas, o gleivinę augina E2  g.gif

Tai va rolleyes.gif Aš irgi taip galvoju ax.gif Bet jei ji pas mane plona, tai kaip čia dabar tą sutvarkyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 28, 12:12)
Tai va rolleyes.gif Aš irgi taip galvoju  ax.gif Bet jei ji pas mane plona, tai kaip čia dabar tą sutvarkyti  g.gif

jei ji pas tavę plona, tai ir nėra žirniui kur implantuotis g.gif laistyk, augink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 28, 12:17)
jei ji pas tavę plona, tai ir nėra žirniui kur implantuotis  g.gif  laistyk, augink  4u.gif

O gal būtent endo tą visą gleivinę ir pasisavina unsure.gif Reiks su gine pasikonsultuoti, gal priimsim sprendimą, kad auginti gleivinę ir žirniukui ir endo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 28, 13:10)
O gal būtent endo tą visą gleivinę ir pasisavina  unsure.gif

ne ne, juk tiesiog tiek pilvo ertmėj tiek gimdos viduje yra ta gimdos gleivinė, augant E2 jis "liepia" gleivinei AUGTI ir ji auga ir gimdoj ir pilve doh.gif bet be jo žirnis tik pasėdi, minkštos sofos negauna ir sako čiao amiga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 28, 13:27)
ne ne, juk tiesiog tiek pilvo ertmėj tiek gimdos viduje yra ta gimdos gleivinė, augant E2 jis "liepia" gleivinei AUGTI ir ji auga ir gimdoj ir pilve  doh.gif  bet be jo žirnis tik pasėdi, minkštos sofos negauna ir sako čiao amiga  unsure.gif

Nu supratau mirksiukas.gif O nuo kada tą E2 reikia gerti g.gif Bendrai, ką čia tave kankinu visą storėjančią wub.gif , ateis pirmadienis ir sužinosiu ko nežinojau doh.gif

Nu bet KAIP ĮDOMU viskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 28, 13:59)
Nu supratau  mirksiukas.gif O nuo kada tą E2 reikia gerti  g.gif Bendrai, ką čia tave kankinu visą storėjančią wub.gif , ateis pirmadienis ir sužinosiu ko nežinojau doh.gif

kokiu "pavidalu" keliamas E2 neįsivaizduoju biggrin.gif o aš tai kūsti vėl pradėsiu, vemiu...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 28, 15:59)
Nu supratau  mirksiukas.gif O nuo kada tą E2 reikia gerti  g.gif Bendrai, ką čia tave kankinu visą storėjančią wub.gif , ateis pirmadienis ir sužinosiu ko nežinojau doh.gif

Fitoestrogenais pirmiausia maistelį pildyt reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2011 01 28, 12:19)
Ačiū atsakiusioms 4u.gif Hormonų tyrimai tvarkoje, vyro tyrimai idealūs. Klimas sako, kad iki metų reikia pralaukti, o paskui jau darys kažką. Tik tiksliai neįvardijo ką. Tai galvoju gal GN arba LP

manau kad LP, kad ir operacija, yra n kartu vertesne nei GN nes per GN pamato tk kiausintakiu nepraeinamuma ir tai nevisada teisinga ir ta info taigi tikrai vietoj taves rinkciausi LP 4u.gif
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 28, 12:34)
Truputį į kitas lankas  blush2.gif Endo augina kas- folikulus stimuliuojantys ar gleivinę auginantys  g.gif  g.gif

QUOTE(Ice tea @ 2011 01 28, 13:12)
Bet jei ji pas mane plona, tai kaip čia dabar tą sutvarkyti 

QUOTE(Ice tea @ 2011 01 28, 14:10)
O gal būtent endo tą visą gleivinę ir pasisavina  Reiks su gine pasikonsultuoti, gal priimsim sprendimą, kad auginti gleivinę ir žirniukui ir endo

endo minta siaip gleivine...taigi kuo daugiau estrogenu (sis hormonas augina gleivine) tuo ji storesne ir zinoma neesant nestuke.gif ir susergant mmm daugiau "maisto" gauna endo mirksiukas.gif siaip ir man atrodo kad pas mane ji lb plona naturaliai nes vartojant closta tai pastoviai sis vaistas man tragiskai nuesdavo gleivine doh.gif todel per antra stimuliacija vartojau estrofem 2mg nuo 7CD, sis vaistas augina gleivine, bet tuo paciu jis yra puikus patiekalas endo...deja mano atveju sis vaistas man nepadejo....todel istikro mano akys vis labiau krypsta i preparata gonal todel kad jei plona gleivine jis nera antiestrogenas kaip clost ir nenueda gleivines , o beto ir foliai kokybiskesni buna mirksiukas.gif zinoma viskas remiasi i kaina, bet vistik as patarciau turint endo nesiterlioti su clost...nes ir taip laiko stoka pas mus...tad geriau jau iskart prasyt gonal...o endo gleivines augimo metu negali pasisavinti, nes ji ta gleivine pasisavina mmm metu.... ax.gif bent as jau taip suprantu ax.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 28, 17:37)
o aš tai kūsti vėl pradėsiu, vemiu......  doh.gif

laikykis mergyt 4u.gif kenti del kilnaus tikslo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites. Jungiuos i jusu draugiskas gretas. Siandien gryzau namo po laparaskopines operacijos - diagnoze III stadija, kairej kiausidej ispjove endo cista, pridegino pilvapilves zidinukus. Tikiuosi su jusu padrasinimu ir gera nuotaika pagaliau sulaukti taip trokstamu rezultatu nestuke.gif (nepastojam virs 2 metu).
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2011 01 29, 17:36)
Sveikos, mergaites. Jungiuos i jusu draugiskas gretas. Siandien gryzau namo po laparaskopines operacijos - diagnoze III stadija, kairej kiausidej ispjove endo cista, pridegino pilvapilves zidinukus. Tikiuosi su jusu padrasinimu ir gera nuotaika pagaliau sulaukti taip trokstamu rezultatu  nestuke.gif  (nepastojam virs 2 metu).

sveikute 4u.gif linkiu greiciau atsistoti ant koju ir kibti i darbelius 4u.gif issvajotojo stebuklo link 4u.gif o neskyre jokio gydymo?
Atsakyti
Sveikute DruiDe,linkiu kuo greiciau susilaukti savo stebuklelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 01 29, 20:04)
sveikute 4u.gif linkiu greiciau atsistoti ant koju ir kibti i darbelius 4u.gif issvajotojo stebuklo link 4u.gif o neskyre jokio gydymo?

QUOTE(linuke79 @ 2011 01 30, 08:56)
Sveikute DruiDe,linkiu kuo greiciau susilaukti savo stebuklelio 4u.gif

Aciu, mergaites 4u.gif
Gydymo neskyre, dave 1 menesiuka patiems bandyt (klausiau gydytojos del ko taip mazai - sake geriau laiko neprarasti); paskui seks stimuliacijos 4u.gif
Atsakyti