Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 48 tema

Apklausa: Šiandien mano "twilight" ligos stadija: (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nori Daiva priežasties, Arti ją įvardijo, ko nešioja plytą užantį:

QUOTE(Arti @ 2011 01 25, 00:51)
Nuo muilo (cia kalbant apie uzpakalius) ir necenzurinio zodzio sutrumpinimo px..cia pries n temu..Nors tiesa sakant, gal ir dar anksciau.. g.gif Ale tada atkreipiau demesi, kad mane "kabina" biggrin.gif

Žmogus nešioja plytą ir negali pamiršt, todėl ima kabinėtis prie pasakymų, kurie skirti net ne jai ir gražioj formoj pasiunčia nx. Čia jau teks susirasti sekmadienio vakaro Arti postą.
Mane asmeniškai užknisa tokios personos, kurios n temų eina ir vis bando grybštelt už skverno, nes matote jaučiasi kažko įsižeidusios.

Ar aš nešioju plytgalį? Ne. Aš galiu papykt ir pamiršt. Ar kitaip vertinu Arti postus nei visų kitų? Taip, kitaip. Nes tai yra personažas, kuris dažnai prisikaba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 25 sausio 2011 - 07:23
Labas rytas smile.gif Daivutei oro_buckis.gif, zinai tu nuostabi cool.gif Kazkodel norejau tau tai pasakyt biggrin.gif
QUOTE(Arti @ 2011 01 24, 23:32)
Aciu toms, kurios nebijo issakyti savo nuomone..nes lengviausia - pabut "Sveicarija"..svarbu manes nekabina ir gerai..
Tol kol Sveicarijos tyles ir toleruos tavo toki kabinejimasi..tol ir sklaidysies cia..

Galvojau nieko nesakysiu sia tema smile.gif Bet pasakysiu... Kodel jei manes nekabina turiu su kazkuo pyktis? As ir apie kitas panas ne tik apie save... Kodel nebut Sveicarija? Jei nenoriu pyktis nei su viena? Kai tu pyksties su vyru, nori, kad isikistu kaimynas? smile.gif Nelabai... ir dar nezinant realios pykciu priezasties..
Mergos as tai gerbiu kiekviena is jusu, tiesiog vienas pazistu daugiau kitas maziau
Papildyta:
Panos! Uoga prase, kuriant nauja tema, istrinti ja is sarasu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 25 sausio 2011 - 07:23
Mane irgi.
Jei vakar dar galvojau, kad kvaila palikti temą dėl personažo, kuris vis kabinėjasi. Šiandien galvoju, kad yra protinga dėl visų kitų ramybės.
Atsakyti
bigsmile.gif Emetas bus tik mano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2011 01 25, 08:29)
Panos! Uoga prase, kuriant nauja tema, istrinti ja is sarasu.

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 25, 08:33)
Mane irgi.

Tai jus norite pasakyti, kad jau nelauksite filmu, kad jum jau nerupi vestuves, kad jusu nedomina pirma Edvardo ir Belos naktis, kad nenorite pamatyti ekranizuotos Renesmes ir t.t. g.gif ...netikiu schmoll.gif ...zvelgiame tada paprasciau...mes, tai tos kurias suvienijo Twilight...visa kita yra tik salia to...tad atiduokime pirmuma tam, kas svarbiau ir tada salia esantys dalykai nebus tokie svarbus...
Nenoriu, kad kas nors paliktu tema ...
Todel prasau jusu...neiseikite...nes as labai blogai jausiuosi...jei asiku, jums svarbu, kaip kas jauciasi...kazkodel noriu tiketi, kad svarbu ax.gif 4u.gif
QUOTE(*Rūta* @ 2011 01 25, 08:50)
bigsmile.gif  Emetas bus tik mano  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Laputaityte...matei mirksiukas.gif ...sventa vieta tuscia nebuna...tu gerai pagalvok 4u.gif
Misko uoga...nebuzink mirksiukas.gif ...as noriu zinoti, kaip tavo vaikai auga...ir man nerupi, kad tos, kur vaiku neturi, nenori skaityti...jos juk gali praleisti ta posta...ir as tikiuosi, kad jei cituodama tavo posta kazka parasiau, tai tu supranti, kad tai tik mano nuomone...jei kada izeidziau atsiprasau... 4u.gif

Ir pabaigai...negeltoninsiu tongue.gif
**** mergos, kas per sudas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 25 sausio 2011 - 08:16
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 25, 08:02)
Ir pabaigai...negeltoninsiu tongue.gif
**** mergos, kas per sudas... doh.gif

ziuriu puse SM bludija, per pilnati pradejo dabar jau rimsta lotuliukas.gif visos issikrove ir gyvenam toliau mirksiukas.gif

va viska supratau bet Misko uoga g.gif nikaip doh.gif
Atsakyti
Labas rytas verysad.gif
Ateinu su taika 000189.gif
As nei Sveicarija, nei Emiratai, bet Laput nepalik musu, man ir tep liudna, o da ir jus cia visos begat iki premjeros nieko nebeliks is palatos verysad.gif eisiu Jaunati ziuret, kad issizliumbt galeciau
Papildyta:
jei matet sorry
http://www.obuolys.l...es-avietes.html
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 25, 09:13)
Nori Daiva priežasties, Arti ją įvardijo, ko nešioja plytą užantį:
Žmogus nešioja plytą ir negali pamiršt, todėl ima kabinėtis prie pasakymų, kurie skirti net ne jai ir gražioj formoj pasiunčia nx. Čia jau teks susirasti sekmadienio vakaro Arti postą.
Mane asmeniškai užknisa tokios personos, kurios n temų eina ir vis bando grybštelt už skverno, nes matote jaučiasi kažko įsižeidusios.

Ar aš nešioju plytgalį? Ne. Aš galiu papykt ir pamiršt. Ar kitaip vertinu Arti postus nei visų kitų? Taip, kitaip. Nes tai yra personažas, kuris dažnai prisikaba.

Bet aš matau atvirkštinį variantą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2011 01 25, 10:47)
ziuriu puse SM bludija, per pilnati pradejo dabar jau rimsta  lotuliukas.gif  visos issikrove ir gyvenam toliau  mirksiukas.gif

va viska supratau bet Misko uoga  g.gif  nikaip  doh.gif

Tai čia jau seniai išryškėjo tokia tendencija, jau nesistebiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Fan Art
user posted image

user posted image
Atsakyti
hmmm... reiktu traukti taikos veliava, bet... manau, kad ji nepades... doh.gif

Manau, kad kai kurioms, tikrai nereiketu veltis i si konflikta...
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 25, 10:23)
hmmm... reiktu traukti taikos veliava, bet... manau, kad ji nepades...  doh.gif

Manau, kad kai kurioms, tikrai nereiketu veltis i si konflikta...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2011 01 25, 10:13)
Tai čia jau seniai išryškėjo tokia tendencija, jau nesistebiu irnesakyk.gif

As tai pagal perfekta sprendziu...jei pasirode temoje, tai reiskia, kad kazkokia menulio faze jau yra... biggrin.gif
Atsakyti