Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 48 tema

Apklausa: Šiandien mano "twilight" ligos stadija: (46 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Manęs nereikia gerbt biggrin.gif manęs galima ir nekęst biggrin.gif Tik nebegadink niekuo dėtiems žmonėms (visiems kitiems, kurie čia dalyvauja) nuotaikos cool.gif

P.S. Tie kiti nesu aš mirksiukas.gif schmoll.gif MAn smagu su tokiais žmonėm ginčytis biggrin.gif kurie ieško šiknoj smegenų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 24 sausio 2011 - 23:59
koookiii liuuuudna filma ziurejaauuuuu eina kokot.. dbr nei meigot nei sedet prie kompo doh.gif doh.gif ( nepamenu pav bet su camen Diaz, kur jos dukra sirgo veziu verysad.gif verysad.gif )

noriu twilight vakarelio! noriu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 25, 01:03)
koookiii liuuuudna filma ziurejaauuuuu eina kokot.. dbr nei meigot nei sedet prie kompo  doh.gif  doh.gif  ( nepamenu pav bet su camen Diaz, kur jos dukra sirgo veziu  verysad.gif  verysad.gif )

noriu twilight vakarelio! noriu!  bigsmile.gif

"Mano sesers globėjas" žiūrėjai mirksiukas.gif Filmas dar nieko..Knygos ir filmo pabaigos skiriasi...Knygos pabaigą skaitydama verkiau nesveikai.....
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 25, 00:05)
"Mano sesers globėjas" žiūrėjai  mirksiukas.gif Filmas dar nieko..Knygos ir filmo pabaigos skiriasi...Knygos pabaigą skaitydama verkiau nesveikai.....

aga, tas pats verysad.gif verysad.gif verysad.gif nesveikai nesveikas filmas! negaliu as tokiu ziuret..
jetau, kyngos gal nereikia.. nes tikrai bus chana! doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 24, 23:51)
Nekenčiu žmonių, kurie labai stengiasi atrodyti protingi, bet kvailumas lenda per visus galus.

Tu cia apie ka g.gif
Apart keliu nurasytu knygu pavadinimu, paskutiniuose tavo postuose.., ..nu atleisk man..protingom mintim net nekvepia..vien tik isteriskas rekimas, kokie aplink visi durniai ir kokia tu ojojoj unsure.gif
O siaip tai
000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 01 25, 01:07)
aga, tas pats  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nesveikai nesveikas filmas! negaliu as tokiu ziuret..
jetau, kyngos gal nereikia.. nes tikrai bus chana!  doh.gif  doh.gif

Aš tau AŽ galiu parašyt pabaigos skirtumą smile.gif

Papildyta:
Arti Arti...Aš tokia rami biggrin.gif Kaip belgas biggrin.gif (tikiuosi žinai šio posakio kilmę) biggrin.gif

Galvojau, kad esi protinga, išmintinga...Dabar jau galvoju, kad esi kvaila kaip mėšlinas kaliošas cool.gif

P.S. Mano mandagumas baigės...Jei gyvenime sutikčiau tokią riboto ir kategoriško mąstymo būtybę, po penkiolikos minučių pasiųsčiau nx, ir man būtų visai px, ką apie mane pagalvos biggrin.gif Nes žinau, kad gyvenime aš su tuo žmogum nesusitiksiu, o jei susitiksiu, tai bus taip, kad galėsiu iš patalpos išeit smile.gif šiuo atveju yra sunkiau, tavo bukumą teks kęst kasdien biggrin.gif bet kartais net aš, galiu būt tolerantiška ir gailėt žmonių, kurie nežinia kur buvo kai buvo dalinama išmintis, gyvenimo tikslai ir siekiai. Šią dalį skaityk pašaipiu tonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 25 sausio 2011 - 00:26
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 25, 00:13)
Aš tau AŽ galiu parašyt pabaigos skirtumą smile.gif

davai! rolleyes.gif rolleyes.gif dar pazliumbsiu smile.gif
Atsakyti
Man tai ta knyga simpatijos nesukėlė. Aišku širdelę vietom sudrebuno, bet šiaip pati pabaiga... net nzn. Nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 25, 00:13)
Arti Arti...Aš tokia rami biggrin.gif Kaip belgas biggrin.gif (tikiuosi žinai šio posakio kilmę) biggrin.gif

Galvojau, kad esi protinga, išmintinga...Dabar jau galvoju, kad esi kvaila kaip mėšlinas kaliošas cool.gif

O tu parodei savo tikraji veideli.. Kas nemate..gal pagaliau pamatys..

000054.gif
Atsakyti
Aš nesu veidmainė cool.gif Jei galvoju ir pasakau tai čia, taip pasakau ir gyvenime smile.gif Juk manau žinai ( o gal ne g.gif ), kad emocijas slėpt nesveika biggrin.gif Gali tulžis nesveika palikt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 25 sausio 2011 - 00:29
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 25, 00:28)
Aš nesu veidmainė  cool.gif Jei galvoju ir pasakau tai čia, taip pasakau ir gyvenime smile.gif Juk manau žinai ( o gal ne g.gif ), kad emocijas slėpt nesveika biggrin.gif Gali tulžis nesveika palikt biggrin.gif

000054.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 25 sausio 2011 - 00:33