Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mulatux @ 2011 01 19, 14:31)
kadanors galbut sia ideja dar isbandysiu,tik jau ant mmg  smile.gif

man pastilažas ir trupėjo , tai aš vis po kelis šaukštus aliejaus pyliau ir vis minkiau , tai viskas pasitaisė smile.gif , užsidengė puikiai, o dėl to liejimosi , jei dažai geliniai jų išvis skiest nereikia , ojei kitokie tai vos vos praskiedi , nes skystis su mase sureguoja, bent su pastilažu tikrai
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2011 01 19, 15:57)
man pastilažas ir trupėjo , tai aš vis po kelis šaukštus aliejaus pyliau ir vis minkiau , tai viskas pasitaisė  smile.gif , užsidengė puikiai, o dėl to liejimosi , jei dažai geliniai jų išvis skiest nereikia , ojei kitokie tai vos vos praskiedi , nes skystis su mase sureguoja, bent su pastilažu tikrai

sof gel paste-tai cia geliniai jie,skiesti nereikia,ane? kita karta zinosiu ax.gif o kokius teptukus piesimui naudojat?yra tam kazkokie specialus irankiai,ar paprasti betkoie teptukai is kanc.prekiu parduotuves ?
----------------
tangiuke,grazus anciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
mulatux , tinka ir parduotuvėse pirkti ( brangesni ) teptukai , bet patarsiu jų įsigyti dailininkams skirtose parduotuvėse , kokybė skiriasi nepalyginamai ( na bus gal brangesni ) bet tarnaus laaaabai ilgai .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 19, 16:36)
mulatux , tinka ir parduotuvėse pirkti ( brangesni ) teptukai , bet patarsiu jų įsigyti dailininkams skirtose parduotuvėse , kokybė skiriasi nepalyginamai ( na bus gal brangesni ) bet tarnaus laaaabai ilgai .

aciu uz patarima
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 19, 16:36)

is tu pigiu tik seriai krenta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 19, 13:22)
turiu prasyma- pasiulyma. Kai darysit tokio grozio kvietkas- pafotkinkit eiga ir idekit i papuosimu tema  blush2.gif nerealiai grazu, o kaip pasidaryt pradinukui- ner ziniu  cool.gif

įdejau y viršutine papuošimu temuke nuorodo,kurioj parodyta kaip daryti bijunus.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 01 19, 16:55)
įdejau y viršutine papuošimu temuke nuorodo,kurioj parodyta kaip daryti bijunus.....

jjau maciau ax.gif aciuu aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 19 sausio 2011 - 16:18
vaisinu smile.gif cypciuko medutis. pirma mano tvora, pirmas glaistas, zodziu "ant greicio" blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimiene: 19 sausio 2011 - 19:36
QUOTE(laimiene @ 2011 01 19, 20:35)
vaisinu  smile.gif  cypciuko medutis. pirma mano tvora, pirmas glaistas, zodziu "ant greicio" blush2.gif

sauniai pavyko thumbup.gif o kokio skersmens tortas ir is kiek gr sokolado sitokia tvora gavosi ? ax.gif sonai šarlote aptepti ar meducio kremu? uzpuoliau su milijonu klausimu kaip visada blush2.gif
Atsakyti
Saldainiu mase,jei dengi torta ,kaip pjaunasi? Ar tortas lengvai pjaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2011 01 19, 19:49)
Saldainiu mase,jei dengi torta ,kaip pjaunasi? Ar tortas lengvai pjaunasi?

lengvai mirksiukas.gif
Atsakyti
Laimiene-skanus tortas,saunuole
Kirbe,norejau paklaust ar tas cilindras ant torto tikras?nes,jei tai valgomas tai neitiketinai dailiai padarytas wub.gif ,apskritai tortas labai grazus.
Cipciuko kaip visada super dailus,super kruopsciai padaryti thumbup.gif
Bossi,man tavo nelaimelis napoleonas-super!
Jav-tavo tortai visada isskirtiniai,liuks
Ir tikrai visu nepaminejau,bet visu tortukai yra saunus!!
Turiu toki klausima-dukra uzsiprase gimtadieniui drugelio formos drugeli,na drugeli ispjaustysiu,cia kaip ir ne problema,bet va su dengimu,kuo butu geriau apdengti,masciau grietinele dzibuot,bet as tokia netikus,garantuotai,man ta grietinele paskys ir gausis s...,gal sakau marcipanine mase dengt,nebus pigu,nes tortas bus nemazas,bet bent jau gausis,tik paskui vel problema,kaip dazyti?marcipana galima dazyti ant virsaus?ar reiks dazyti atskiras detales ir klijuoti,nu neisivaizduoju doh.gif
jos isivaizduojamas tortas(atsiprasau uz pasiskolinta foto)
user posted image
Atsakyti