jav,labai grazu
jav,labai grazus tortukai ,aukstas pilotazas
jav, nuostabus. Ypac, kad ne barbe, o feja.
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 19, 00:21)
Ne , tai marcipaninė , ji nėra baltai akį verianti ,o ta balta kaip sniegas , kadangi ant angliško pavadinimo užklijuotas lietuvių vertinas , tai skamba taip ..... Cukrinė masyte " Roll Out "
aciu labai
QUOTE(mulatux @ 2011 01 19, 13:44)
o atejau paverkti,kad pirma karta bandziau pastilaza dengimui ir šuduks gavosi nu visai nesigavo,plysinejo storai iskociojus dar apdengiau siaip netaip torta ,nes norejau papiesti ant jo,bet ir tai nesigavo,liejosi nu zodziu,nesekasi man paskutini metu,nors tu ka
o taip graziai buvau sugalvojus
o taip graziai buvau sugalvojus
pabandyk mase su gliukoze ir glicerinu, labai gera mase gaunasi.. O ten zvakute viduryje?
QUOTE(Bossi @ 2011 01 19, 13:53)
pabandyk mase su gliukoze ir glicerinu, labai gera mase gaunasi.. O ten zvakute viduryje?
aha,cia turejo buti grazi zvake
QUOTE(kirbe @ 2011 01 17, 23:00)
atnešu ir aš viena torčiuka....pirmas aukštas mano medutis,antras-vaisinis su grietinele,jogurtu ir persikais
turiu prasyma- pasiulyma. Kai darysit tokio grozio kvietkas- pafotkinkit eiga ir idekit i papuosimu tema nerealiai grazu, o kaip pasidaryt pradinukui- ner ziniu
QUOTE(mulatux @ 2011 01 19, 12:44)
idėja superinė
o kad nesigavo tai per kančias į žvaigzdes
liejosi nes nenuvalei švariai pudros arba krakmolo (žiūrint ant ko kočiojai)
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 19, 14:28)
idėja superinė
kadanors galbut sia ideja dar isbandysiu,tik jau ant mmg
Sveikos, kepejeles.
Atnesu ir as savo torciuka. darytas senokai, bet atnesu pasirodyt. anciukui tik vyzdziu pritruko . Dariau sunelio antrojo gimtadienio proga.
P.S. Gal kam reikia formeliu lapeliams ir gelytems, turiu koceliuka su rastu ir t.t. jei ka domina rasykit i az.
Atnesu ir as savo torciuka. darytas senokai, bet atnesu pasirodyt. anciukui tik vyzdziu pritruko . Dariau sunelio antrojo gimtadienio proga.
P.S. Gal kam reikia formeliu lapeliams ir gelytems, turiu koceliuka su rastu ir t.t. jei ka domina rasykit i az.
Tangiuke, labai mielas anciukas