Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

jav,labai grazu smile.gif
Atsakyti
jav,labai grazus tortukai wub.gif ,aukstas pilotazas 4u.gif
Atsakyti
jav, nuostabus. Ypac, kad ne barbe, o feja. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 19, 00:21)
Ne , tai marcipaninė , ji nėra baltai akį verianti ,o  ta balta kaip sniegas  wub.gif, kadangi ant angliško pavadinimo užklijuotas lietuvių vertinas , tai skamba taip ..... Cukrinė masyte " Roll Out "

aciu labai aciuks.gif
Atsakyti
o atejau paverkti,kad pirma karta bandziau pastilaza dengimui ir šuduks gavosi verysad.gif nu visai nesigavo,plysinejo verysad.gif storai iskociojus dar apdengiau siaip netaip torta ,nes norejau papiesti ant jo,bet ir tai nesigavo,liejosi verysad.gif nu zodziu,nesekasi man paskutini metu,nors tu ka cray.gif
o taip graziai buvau sugalvojus verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 19, 13:44)
o atejau paverkti,kad pirma karta bandziau pastilaza dengimui ir šuduks gavosi  verysad.gif  nu visai nesigavo,plysinejo  verysad.gif  storai iskociojus dar apdengiau siaip netaip torta ,nes norejau papiesti ant jo,bet ir tai nesigavo,liejosi  verysad.gif  nu zodziu,nesekasi man paskutini metu,nors tu ka  cray.gif
o taip graziai buvau sugalvojus  verysad.gif

pabandyk mase su gliukoze ir glicerinu, labai gera mase gaunasi.. O ten zvakute viduryje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 19, 13:53)
pabandyk mase su gliukoze ir glicerinu, labai gera mase gaunasi.. O ten zvakute viduryje? bigsmile.gif

aha,cia turejo buti grazi zvake verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 01 17, 23:00)
atnešu ir aš viena torčiuka....pirmas aukštas mano medutis,antras-vaisinis su grietinele,jogurtu ir persikais

user posted image

turiu prasyma- pasiulyma. Kai darysit tokio grozio kvietkas- pafotkinkit eiga ir idekit i papuosimu tema blush2.gif nerealiai grazu, o kaip pasidaryt pradinukui- ner ziniu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 19, 12:44)

idėja superinė thumbup.gif

o kad nesigavo tai per kančias į žvaigzdes mirksiukas.gif

liejosi nes nenuvalei švariai pudros arba krakmolo (žiūrint ant ko kočiojai)
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 19, 14:28)
idėja superinė  thumbup.gif 

o kad nesigavo tai per kančias į žvaigzdes  mirksiukas.gif

liejosi nes nenuvalei švariai pudros arba krakmolo (žiūrint ant ko kočiojai)

kadanors galbut sia ideja dar isbandysiu,tik jau ant mmg smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejeles.

Atnesu ir as savo torciuka. darytas senokai, bet atnesu pasirodyt. anciukui tik vyzdziu pritruko ax.gif . Dariau sunelio antrojo gimtadienio proga.

user posted image

P.S. Gal kam reikia formeliu lapeliams ir gelytems, turiu koceliuka su rastu ir t.t. jei ka domina rasykit i az.
Atsakyti
Tangiuke, labai mielas anciukas user posted image
Atsakyti