Cipciuk nerealus tortas. Norejau paklausti,o kuo jus taip lygiai ji ''sugofravot'' idealiai lygus grioveliai .Tikrai apetita keliantis tortas. kai prisijungiau prie jusu forumo psakymas jog ''tortas turi but skanus ,o grazus but privalo'',man skambejo nelabai itikinamai,bet po tokiu sedevru,as be zodziu. Lenkiu galva
Papildyta:
Rekaliuke puiki knyga
Cipciuk, naituk ačiū už atsakymus
nemano čia knyga o rekaliukės
rekaliuke, labai graži įspūdinga knyga jau buvau ją mačius spalvytė rožių labai gera gavos
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 27, 22:58)
RiMami - puiki knyga Kuom dengtas?
nemano čia knyga o rekaliukės
rekaliuke, labai graži įspūdinga knyga jau buvau ją mačius spalvytė rožių labai gera gavos
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 27, 14:38)
akvilyte, nuostabus tortas , noreciau as buti tuo vaiku, kuriam jis skirtas
Cipsiuko avytes
Papildyta:
as kaip tik siandiena dariau Cipsiukocukriniu geliu mase - labai pigi savikaina, lengvai ir greitai paruosiama, daziau geliniais dazais, tik dadejau gum tragachan sauksteli, tai mase labai labai elastinga, galima labai plonai lapelius iskocioti o tarp pirstu spaudydama dar plonesnius suformuoji. Dziuna jos pakankamai greitai, bet isdziuve esti tvirtos. Taciau dedu as ta mase i maisiuka ir ji nedziuna, atsignybiu tiek mases, kiek reikia darbui. Siandiena bandysiu pirma kart Cipsiuko pastiliaza dengimui daryti.
Cipsiuko avytes
Papildyta:
as kaip tik siandiena dariau Cipsiukocukriniu geliu mase - labai pigi savikaina, lengvai ir greitai paruosiama, daziau geliniais dazais, tik dadejau gum tragachan sauksteli, tai mase labai labai elastinga, galima labai plonai lapelius iskocioti o tarp pirstu spaudydama dar plonesnius suformuoji. Dziuna jos pakankamai greitai, bet isdziuve esti tvirtos. Taciau dedu as ta mase i maisiuka ir ji nedziuna, atsignybiu tiek mases, kiek reikia darbui. Siandiena bandysiu pirma kart Cipsiuko pastiliaza dengimui daryti.
Taip ir nesupratau- Cipsiukas sako , kad gum tragachan kietina mase, jus taip pat sakot, tai kas tada daro ta mase elastinga, iseina, kad tas gum pries dziudamas
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 27, 19:14)
Jau pasidariau pastiliaza dengimui, BET mano pastebejimai ir klausimai:
isminkius mase - man buvo gerokai limpanti prie ranku, tada supyliau alieju ir isminkiau - ji nebelipo prie ranku, bet nera tokia tvirta, manau, kad kociojant ji tikrai liptu prie stalo - ar jai dabar reikia laiko subresti ar dadeti cukraus pudros?Dabar suvyniojau i plevele ir palikau ramiai paguleti.
isminkius mase - man buvo gerokai limpanti prie ranku, tada supyliau alieju ir isminkiau - ji nebelipo prie ranku, bet nera tokia tvirta, manau, kad kociojant ji tikrai liptu prie stalo - ar jai dabar reikia laiko subresti ar dadeti cukraus pudros?Dabar suvyniojau i plevele ir palikau ramiai paguleti.
Man taip pat gaunasi, tokia atrodo net per minksta kociojimui,bet as ja per nakti pabrandinu susukusi i plevele spinteleje ir tada buna superine mase pudros tai tikrai daugiau nededu ne gramo, o kocioju ant trupucio krakmolo
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 27, 12:04)
aš irgi kas jau ten atsitiks??? metalo prisiskverbs į tortą ar dar kas??? ne tiek š prikvėpuojam šalia gatvės eidami....
va šianakt dariau ir į nieką nevoliojau ir niekur nemirkiau... kišau tiesiai
va šianakt dariau ir į nieką nevoliojau ir niekur nemirkiau... kišau tiesiai
kazkas sake jog nemoka figureliu lipdyt, na meskiukas nuostabiai grazus kaip ir visas tortas
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2011 01 27, 12:39)
organza - pabandyk ieškot užuolaidų salonuose
aciu labai uz atsakyma
Labas rytas,
Kokių puikių tortų įdėjote, šauniai padirbėta
Asseni, kur dingote, mes labai pasiilgome
Kokių puikių tortų įdėjote, šauniai padirbėta
QUOTE(Bossi @ 2011 01 27, 22:39)
as cia (kaip kazkoks kaimynas, kazkuriai pasake ) tegaliu pasakyti:
o tai cia tortas?!!!!!!!
k.lapelyte, antras grazus pirmas man toks nelabai del to kad per maza bliuzke uzdejai
o tai cia tortas?!!!!!!!
k.lapelyte, antras grazus pirmas man toks nelabai del to kad per maza bliuzke uzdejai
ir dar sagu truksta
QUOTE(rekaliuke @ 2011 01 27, 23:49)
Cypciuk, tortai tai nėrs žodžių kai sugryžot, tai net dūšia atsigavo, vėl gausim patarimų
Lapelyte, dailūs tortukai
Aš bordo gavau su ukrainietiškais vyšniniais miltukais ir įdėjau truputį juodos spalvos, Ačiū Cypciukui, patys geriausi dažai, kol kas, mažai dar tebandžiau Va tokia gavosi.
Lapelyte, dailūs tortukai
Aš bordo gavau su ukrainietiškais vyšniniais miltukais ir įdėjau truputį juodos spalvos, Ačiū Cypciukui, patys geriausi dažai, kol kas, mažai dar tebandžiau Va tokia gavosi.
Sakykite,o kur tuos ukrainietiskus dazus milteliais perkate?
QUOTE(rekaliuke @ 2011 01 27, 22:49)
super knygutė
QUOTE(likta @ 2011 01 28, 07:14)
Ačiū, mergaitės, knyga dengta cypciuko pastilažu, aš kitos masės nesu net bandžius, na dar šokoladinę.
Cypciuk užrašas darytas teptuku ir dažais, tik dariau ant atskiro masės gabaliuko, kad nesugadinčiau viso torto su savo šleiva ranka ir po to uždėjusi ant torto įrėminau karoliukais.
Cypciuk užrašas darytas teptuku ir dažais, tik dariau ant atskiro masės gabaliuko, kad nesugadinčiau viso torto su savo šleiva ranka ir po to uždėjusi ant torto įrėminau karoliukais.
QUOTE(airius @ 2011 01 28, 02:51)
kas išeina? aš tai galėčiau pabaigti šitą sakinį taip- išeina, kad gum tragacanth daro masę elastinga ir įgalina ją greičiau išdžiūti, ją sutvirtina.