Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2011 01 27, 14:04)

QUOTE(wingaile @ 2011 01 27, 16:28)

uzderejo nauju tortuku bigsmile.gif
Atsakyti
Tuoj užderės tortukų , savaitgalis juk artėja biggrin.gif .

Marjama , žiūrint apie kokį tortą eina kalba ? ir kokio aukščio lėlė ...yra aukštesnių , yra žemesnių .
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 01 27, 15:15)
Esu dariusi MMG, sok.saldainiu mase ir pastilaza pagal Cipciuka, tai pastilazas man number 1  thumbup.gif  labai lengvai pasidaro, nes nereikia nieko virti, o po paros brandinimo buna nuostabi, paklusni, eleastinga mase  thumbup.gif

Jau pasidariau pastiliaza dengimui, BET mano pastebejimai ir klausimai:
isminkius mase - man buvo gerokai limpanti prie ranku, tada supyliau alieju ir isminkiau - ji nebelipo prie ranku, bet nera tokia tvirta, manau, kad kociojant ji tikrai liptu prie stalo - ar jai dabar reikia laiko subresti ar dadeti cukraus pudros?Dabar suvyniojau i plevele ir palikau ramiai paguleti.
Atsakyti
Tylu čia kaip user posted image .... įmesiu vieną , gal kas prabus darbui .

" Žozefina " , pastilažas , tikri laldainiukai , perlas , keksiukų popieriniai krepšeliai ..... 3 kg ....lygtai saldainių dėžutę dariau ... dviaukštę .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 27 sausio 2011 - 18:46
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 27, 20:45)
Tylu čia kaip

ohmygod notworthy.gif va kur kočėls.. va čia tai kočėls wub.gif bučiuoju už tokį grožį (kiba Tau reik tų bužinių, ha ha ha lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 27 sausio 2011 - 19:14
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 27, 19:45)
Tylu čia kaip

vajezau kaip dailu.. 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk, be žodžių.... wub.gif Eina sau, nu bet ir talentas bigsmile.gif

Merginos, kaip išgaut ryškią raudoną (bordinės jau nesitikiu) spalvą. Turiu christmas red iš sugalflair, dar ukrainietiškų vyšninių. Kroviau kroviau tų dažų ir vis tiek tokia riužava gaunasi doh.gif Galvoju juodų įdėt, bet bijau, kad padarysiu riužavą purviną g.gif

Ciupciuk, kur tokią spalvytę gavot, kaip tik man reikiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2011 01 27, 20:56)

Merginos, kaip išgaut ryškią raudoną (bordinės jau nesitikiu) spalvą. Turiu christmas red iš sugalflair, dar ukrainietiškų vyšninių. Kroviau kroviau tų dažų ir vis tiek tokia riužava gaunasi doh.gif  Galvoju juodų įdėt, bet bijau, kad padarysiu riužavą purviną g.gif

dazyk ant virsaus.
dar kazkas ,regis,rase,kad gaminant pastilaza,dazus i istirpinta silta zelatina supila,tada spalva ryski buna
Atsakyti

QUOTE(pupainga @ 2011 01 27, 19:56)

Merginos, kaip išgaut ryškią raudoną (bordinės jau nesitikiu) spalvą. Galvoju juodų įdėt, bet bijau, kad padarysiu riužavą purviną g.gif

gausis purvina, bandziau verysad.gif
Atsakyti
ir as tokio kocelo noriuuuuu, cipciuk tortas dezute labai labai tikroviskai atrodo wub.gif
Atsakyti
Cipciuk , sitas tortas mane taip pat pribloske. Ir is kur toks talentas 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk, super thumbup.gif
Atsakyti