Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Fregata @ 2011 01 27, 11:45)
Kazi, ar sugadinciau pastiliaza, jei imaisyciau biski kakavos?  blush2.gif rikia isgauti sviesiai rusva spalva, dazu kol kas neturiu, tai fantazuoju kaip cia padaryt  ax.gif

jei man reiketu sviesiai ruda spalva isgauti, tai as greiciausiai padeginciau cukraus ant sausos keptuves, kad jis igautu ruda spalva, tada juo nudazyciau vandenuka, kuris bus naudojamas pastiliazo gamybai (bet tai butu til labai sviesi spalva). Jei reiktu intensyvenses, deciau juodo sokolado viena gabaleli nuo plyteles istirpinta mikrobangineje ir atvesinta. O jei deciau kakava, tai tiek, iiek idejau kakavos, sumazinciau cukraus pudros kieki. Bet as niekad to nedariau, nes turiu dazus, tad cia tik mano pamastymai, ka as daryciau.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 27, 13:52)
Nematau nieko blogo sudedant vielutes i torta niekuo neapvyniojus...

QUOTE(akvilyte @ 2011 01 27, 14:04)
aš irgi  rolleyes.gif  kas jau ten atsitiks??? metalo prisiskverbs į tortą ar dar kas???  g.gif  ne tiek š prikvėpuojam šalia gatvės eidami....

va šianakt dariau ir į nieką nevoliojau ir niekur nemirkiau... kišau tiesiai  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Akvilyte ui koks nuostabus tortukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 01 26, 16:50)
man rodos vel sumaiset temas ax.gif

Dieve, nu tokios jus smulkmeniskos doh.gif juk ne apie namo statyba paklause. man isvis baisu jau ko ir uzklaust, pirma reik gerai pagalvot ar i tema....
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 27, 14:04)
va šianakt dariau ir į nieką nevoliojau ir niekur nemirkiau... kišau tiesiai  rolleyes.gif

nuostabus ir toks siltas wub.gif
akvilyte, kur tokias vielutes perki?
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 27, 14:08)
nuostabus ir toks siltas  wub.gif
akvilyte, kur tokias vielutes perki?

cia paprastos floristines.. turejau is senu laiku.. bet tai visose foristinese prekese rasi.. galima karoliuku verimo pardese, bet ten kazkodel kaina bilen kokia doh.gif
Atsakyti
akvilyte, labai gražu wub.gif vaikiška žaisminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2011 01 27, 13:23)
sveikos, turiu klausimeli, gal jums pasirodys jis juokingas, bet as niekur neradau atsakymo, o esu tik pradedancioji ir pirma karta noriu papaisyti aisingu. Tai norejau paklausti ar galima aisingu paisyti ant paprastai sokoladu tirpintu su grietinele dengto meducio? Busiu labai dekinga uz atsakyma.

Ant šokolado galima (kaip suprantu tortas aplietas šokoladu si šiek tiek grietinėlės). Aisingas bijo drėgmės, tai pvz. tiesiai ant grietinėlės juo piešti netinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupainga: 27 sausio 2011 - 14:27
Pupainga labai aciuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 27, 14:38)
akvilyte, nuostabus tortas  4u.gif , noreciau as buti tuo vaiku, kuriam jis skirtas  blush2.gif

Cipsiuko avytes  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
as kaip tik siandiena dariau Cipsiukocukriniu geliu mase - labai pigi savikaina, lengvai ir greitai paruosiama, daziau geliniais dazais, tik dadejau gum tragachan sauksteli, tai mase labai labai elastinga, galima labai plonai lapelius iskocioti o tarp pirstu spaudydama dar plonesnius suformuoji. Dziuna jos pakankamai greitai, bet isdziuve esti tvirtos. Taciau dedu as ta mase i maisiuka ir ji nedziuna, atsignybiu tiek mases, kiek reikia darbui. Siandiena bandysiu pirma kart Cipsiuko pastiliaza dengimui daryti.

Esu dariusi MMG, sok.saldainiu mase ir pastilaza pagal Cipciuka, tai pastilazas man number 1 thumbup.gif labai lengvai pasidaro, nes nereikia nieko virti, o po paros brandinimo buna nuostabi, paklusni, eleastinga mase thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 01 27, 14:55)
Dieve, nu tokios jus smulkmeniskos  doh.gif juk ne apie namo statyba paklause. man isvis baisu jau ko ir uzklaust, pirma reik gerai pagalvot ar i tema....

tiesiog tam yra atskira tema ir manyciua ten greiciau gautumet atsakyma 4u.gif
o ir seip jau tik nesenai apie tai perkalbejom ir sutarem sneket i tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, ar uzteks barbes sijonui 6 lakstu, seniai dariau ir man atrodo, kad ar tik ne is 8 dariau? Aciu is anksto.
Atsakyti
labai jau tortukų mažai, įkelsiu vieną ax.gif
user posted image
antgaliuko žolytei neturiu, tai žolė tokia pavytus doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turtingas kavos, dengta pastilažu ir grietinėle, figurėlės (jei galima taip pavadint g.gif ) marcipaninės blink.gif

akvilytės tortai tai man mistika kažkokia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti