Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 18, 15:14)
Vaidulyteee tai tu dvigubai šaunuolė  thumbup.gif .... copy  ax.gif  jei nieko prieš .

--------------------------------------------------------------------------------

user posted image

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 18, 16:08)

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 21, 22:06)
Dar vienas žalias  unsure.gif ...o vasara dar toli .....  , kas tada bus  doh.gif ...

user posted image

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 22, 11:57)

Va cia tai groziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,reiktų truputėlio jūsų pagalvos,kadangi šituos reikaluos aš dar žalia 4u.gif gal galėtumėt parekomenduot kokios masės gėlių lipdymui receptą?bandžiau cipsiuko,bet man nelabai patiko,norėčiau kokios elastengesnės ir kad ne taip greit džiūtų. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 26, 18:24)
nepradedam, ge?  gun_smilie.gif
man taip panašiai gaudavos. Tai aš išvedžiau SAU tokią teoriją - per šilta grietinėlė arba bezas, turi būti gerai atvėsinti, kad laikytų formą. Nekalbu jau apie tinkamą išplakimą. Tada  darau taip kaip Miglė79 patarė, ir vis nuvalau antgaliuko viršų, kad ten nesikauptų kremas. Tada žolė gaunas graži.

Aciu merginos, reiks bandyt, siaip bandziau daryt is slapios beze, kuri tikrai gavos, paklausysiu jusu patarimu, gal kaip nors iveiksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2011 01 26, 23:28)
sveikos,reiktų truputėlio jūsų pagalvos,kadangi šituos reikaluos aš dar žalia 4u.gif  gal galėtumėt parekomenduot kokios masės gėlių lipdymui receptą?bandžiau cipsiuko,bet man nelabai patiko,norėčiau kokios elastengesnės ir kad ne taip greit džiūtų. g.gif  4u.gif

Pabandyk pastilažą. Jis ne taip greitas sukėtėja.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 26, 17:58)
Nu ka, sudejau pudros 25 g i sokoladine saldainiu mase, ir gavosi normali nelimpanti  blink.gif ziuresiu kaip bus ryt dengiant. Maisysiu ryt su pastilazu.

NIEKAIP NESUPRANTU,KAP JUMS TIEK MAŽAI PUDROS UŽTENKA...... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleskaitra @ 2011 01 26, 22:59)
Va cia tai groziai  drinks_cheers.gif

dar ir iš kitų temų pacituokit,tokių paklodžių doh.gif doh.gif ir parašykit kelias raides doh.gif gi buvo ne kartą prašytą necituoti krūvomis nuotraukų,gi stabdo puslapius kažkam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 01 26, 22:12)
1.zodziu padarau mmg mase viskas buna gerai, bet kai uzkloju torta ja , man ji rasoja ir nesuprantu kodel?

O jūs kiek sudedate cukraus pudros į masę? Man pradžioje irgi rasodavo, bet po to išsiaiškinau, kad aš dedau per mažai pudros, nes taip ji lengviau kočiojasi, šiek tiek elastingesnė ir beveik nedžiūdavo. O po to pradėjau dėti daugiau pudros, masė kietesnė tada būna, sunkiau uždengus išlyginti, bet dabar niekada nerasoja.
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 01 27, 07:04)
NIEKAIP NESUPRANTU,KAP JUMS TIEK MAŽAI PUDROS UŽTENKA...... g.gif  g.gif  g.gif

Vat ir man klausimas. Juk neveltui recepte užrašyta daugiau cukros pudros. Visuomet darau pagal receptą ir man gaunasi ok.
Ką tik padaryta masų būna skysta, tai normalu, bet po šaldytuvo tampa normalios konsistencijos.
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 27, 07:36)
dar ir iš kitų temų pacituokit,tokių paklodžių doh.gif  doh.gif  ir parašykit kelias raides doh.gif  gi buvo ne kartą prašytą necituoti krūvomis nuotraukų,gi stabdo puslapius kažkam doh.gif

friends.gif .... laikykis , aš vakar pamačius kompą išjungiau , kad ko negero nepasakyčiau doh.gif .

Merginos , kai cituosite , joje ištrinkite foto nuorodą ( adresą ) , liks tik citata , be foto .
Atsakyti
Kazi, ar sugadinciau pastiliaza, jei imaisyciau biski kakavos? blush2.gif rikia isgauti sviesiai rusva spalva, dazu kol kas neturiu, tai fantazuoju kaip cia padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2011 01 26, 23:28)
sveikos,reiktų truputėlio jūsų pagalvos,kadangi šituos reikaluos aš dar žalia 4u.gif  gal galėtumėt parekomenduot kokios masės gėlių lipdymui receptą?bandžiau cipsiuko,bet man nelabai patiko,norėčiau kokios elastengesnės ir kad ne taip greit džiūtų. g.gif  4u.gif

vakar kaip tik pasidariau šitą masę,reikės prilipdyti daug gėlių, nugi liuksiška,nesukietėja visiškai,laiko formą thumbup.gif glicerino nedėjau,nes neturėjau,skystos gliukozės irgi neturėjau,dėjau natūralų medų 4u.gif

QUOTE(mmergyte @ 2011 01 27, 07:36)
dar ir iš kitų temų pacituokit,tokių paklodžių doh.gif  doh.gif  ir parašykit kelias raides doh.gif  gi buvo ne kartą prašytą necituoti krūvomis nuotraukų,gi stabdo puslapius kažkam doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif

QUOTE(Fregata @ 2011 01 27, 11:45)
Kazi, ar sugadinciau pastiliaza, jei imaisyciau biski kakavos?  blush2.gif rikia isgauti sviesiai rusva spalva, dazu kol kas neturiu, tai fantazuoju kaip cia padaryt  ax.gif

jaučiu,trupės masė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 27, 11:53)
friends.gif .... laikykis , aš vakar pamačius kompą išjungiau , kad ko negero nepasakyčiau  doh.gif .

Merginos , kai cituosite , joje ištrinkite foto nuorodą ( adresą ) , liks tik citata , be foto .

hihihi.gif drinks_cheers.gif

Va uzsisakiau vielites tortams spec. klausimas iskilo? ar jas reikia ir kuom padengt kaip ir paprastas pries kisant i torta? ar tos spec. tortam skirtas galima kist taip ir viskas? g.gif
Atsakyti