Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Migle79 @ 2011 01 26, 19:57)
Pastilažas.

aaaaaaa, o tai paraset kad speciali mase ir galvoju kas ten dar per naijas stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 26, 19:35)
Beze , ar grietinėlės kremas lyginamas :  peilį kišame po karštu vandeniu  , gerai nupurtom vandenį , ir greit lyginam ....vėl kišam , purtom , lyginam ...

o bezei nesutrukdys dregnas peilis?uztenka peili nupurtyti,ar visgi geriau netgi ji nusluostyti?
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 01 26, 19:21)
aaaaaaa, o tai paraset kad speciali mase ir galvoju kas ten dar per naijas stebuklas biggrin.gif

Nerašiau, kad speciali. Tiesiog, paminėjau, kad jos spalva panaši į bezė spalvą. Taip padažiau geliniais dažais, kad nesimatytų didelio skirtumo tarp spalvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 26 sausio 2011 - 19:27
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 26, 15:17)
O pudra i sokoladine mase imaisot pries dengiant torta, ar tada kai ji pravesta?


as tai kai pravesta ta mase su sokoladu pilu pudra issijota ismaisau ir palieku pastoveti , tuomet viskas ten susistovi ir jei truksta tai truputi pridedu jei labai jau limpa.
siaip as jos nelabai megstu, labiausiai gal man pastilazas patinka, tik gaila jis ne baltas buna, o baltu dazu niekaip neisigiju.
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 26, 13:45)
Klausimas benomamai: su kokia forma padaryti lapeliai ant Jusu tortu?

va lapukai su kuo padaryti, 7.90 kaina, o cia pavadinimas prekes Rose leaf (vained) plunger / cutter - 3 set PME
http://www.surbitona...Cutter_210.html


Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 26, 19:26)
o bezei nesutrukdys dregnas peilis?uztenka peili nupurtyti,ar visgi geriau netgi ji nusluostyti?


Ne ...gerai nupurtykite , ir tikrai nieko nenutiks ...na gali RiMami jums tai patvirtinti , ji specė 2 darbe su beze biggrin.gif .... jei ne 1.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 26, 16:04)
As i karsta sudedavau, bet sudedavau kiek recepte yra parasyta, ir mase lipo,bet daugiau nedajau. na siandien bandysiu det i atvesusia. Aciu labai Jums uz patarimus!



žinok aš į karštą sudedu ir man viskas labai gerai būna... sudedu, būna visiška košė, bet atvėsta, o vėsta ilgai ir viskas puiku būna. tai net nežinau, kodėl tau taip atsitinka. manau tu dėk ne visiškai atvėsusią, bet į pravėsusią. man vieną kartą trupėjo, bet pudros padauginau daug
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2011 01 26, 21:24)
va lapukai su kuo padaryti, 7.90 kaina, o cia pavadinimas prekes Rose leaf (vained) plunger / cutter - 3 set PME
http://www.surbitona...Cutter_210.html

lalbai labai aciu aciuks.gif viska ten isknisus ir isanalizavus jau taip ir buvau nusprendus ax.gif
Atsakyti
turiu klausimeliu kelis gal kuri man galetu atsakyti.
1.zodziu padarau mmg mase viskas buna gerai, bet kai uzkloju torta ja , man ji rasoja ir nesuprantu kodel? tortas buna islygintas su sviestiniu sarlotes kremu, viskas paruosta tik dengimui. gal kartais delto, kad as ji delgiu salta, gal uztepus sarlot kremu nereik jo deti i saldytuva, o is karto dengti, nes as kartais uztepu sarlot su trupinukais ir dar poto labiau palyginu ji be trupinuku ir tada kloju, bet tarp tu tepimu dedu i saldytuva. nezinau ar aiskiai parasiau ar ne.
2. turiu padaryti batelius krikstynu torciukui mergytei ir noriu tokius lengvucius daryt, bet nepamenu kaip vadinas ta medziagele is kurios jus darote juos ir kur as jos galeciau rasti pirkti? gyvenu ne Lietuvoje beje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 26, 22:44)
Ne ...gerai nupurtykite , ir tikrai nieko nenutiks ...na gali RiMami jums tai patvirtinti , ji specė 2 darbe su beze  biggrin.gif .... jei ne 1.... rolleyes.gif

aisku.reikes bandyti ta beee... biggrin.gif nes vyras vis bumba kam as ta betona(mmg) dedu ant tortu.parduotuvese tortai gi be jo buna biggrin.gif
QUOTE(zibute77 @ 2011 01 26, 23:12)
turiu klausimeliu kelis gal kuri man galetu atsakyti.
1. tortas buna islygintas su sviestiniu sarlotes kremu, viskas paruosta tik dengimui. gal kartais delto, kad as ji delgiu salta, gal uztepus sarlot kremu nereik jo deti i saldytuva, o is karto dengti, nes as kartais uztepu sarlot su trupinukais ir dar poto labiau palyginu ji be trupinuku ir tada kloju, bet tarp tu tepimu dedu i saldytuva.

kodel rasoja,nezinau,bet as aptepus šarlote irgi kisu i saldytuva,po kokiu 5min istraukiu,dar aplyginu ,tada kocioju mase ir dengiu-tai ,kaip suprantu,jus irgi taip darot. problema,matyt,ne tame g.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 26, 21:28)
aisku.reikes bandyti ta beee...  biggrin.gif  nes vyras vis bumba kam as ta betona(mmg) dedu ant tortu.parduotuvese tortai gi be jo buna  biggrin.gif

kodel rasoja,nezinau,bet as aptepus šarlote irgi kisu i saldytuva,po kokiu 5min istraukiu,dar aplyginu ,tada kocioju mase ir dengiu-tai ,kaip suprantu,jus irgi taip darot. problema,matyt,ne tame  g.gif


jo tokiu paciu principu ir as darau, bet tikriausiai kazkur kitur yra 'suo pakastas', bet nesuprantu kur.
Atsakyti
as ir kisau net visai dienai i saldytuva aptepus sarlotes kremu , o paskui dengiau ir nerasojo niekas unsure.gif
Atsakyti