Cipciuko pastiliazas dengimui naudotas siam vaikiskam tortukui? Nu isties nuostabiai apdengtas, puikios spalvos. Puikus tortas!!! O morkytes, it tikros
Cipciuk, kokios morkytes! atrodo imciau ir sulapnociau
QUOTE(julioske @ 2011 01 18, 15:01)
atnesu fena, viduje mano stiklas smelyje, dengta mmg.
kaip kirpeja,galiu paskyti,kad labai geras fenas gavosi
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 18, 15:14)
Atnešu ir aš į naują temukę .
dar vienas šedevras
QUOTE(mulatux @ 2011 01 18, 15:38)
aciu, kaip tik draugei kirpejai ir dariau
cipciuko tortai man yra neiminta paspaptis... tokie lygus, kaip plasmasiniai, netgi sterilus galima pasakyti, kada as taip nepriekaistingai darysiu? negi riks laukt kol ir pas mane anuku atsiras
Sveikos merginos tema nuolat seku, visos mergaites saunuoles, labai smagu is jusu mokytis pati kepu retai, bet sikart atnesu baltinius snikersas, puosta pastilazu dengimui (po paros brandinimo nuostabi mase!),darytas tecio gimtadieniui aisku celiulitinis bet turejau labai mazai sviesto islyginimui nors is esmes as rezultatu patenkinta
QUOTE(DaivaVe @ 2011 01 18, 15:55)
sikart atnesu baltinius
grazus,tvarkingai islyginti baltinukai
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 18, 16:08)
Dar vienas šiandienai
bet tai kiek jus daug tortu kepat
vaidenkites mums kuo daugiau-miela malonu tokius darbus matyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 18, 14:14)
nu ir grožiai , mano vaikas net aikščiojo nuo Jūsiškių triušiukų ir varlytės
QUOTE(kice @ 2011 01 18, 14:28)
vien morkos ko vertos o jau zuikiai zuikiai.. Nuostabu tiesiog..
Morkos tai ne lietuviskos , pas mus gi dar uzsale ir svieziu nera. Cia atveztines bus
nors ir gėda dėt savo "gražuolį" (ypač po Cipciuko tobulų tortų), bet labai jau knieti pasirodyt
Tortas mano sūnui, valgysim tik savi, todėl labai nepergyvenu dėl nepavykusio šedevro (ten kur tarp pėdučių žiba, tai nuo padėklo). Mano mažylis tikras patriotas - tik pamato trispalvę ir šaukia: Tuva vajo (Lietuva valio ) tai toks ir išėjo beveik patriotinis, nes tokias spalvas turėjau
viduj turtingas kavos tortas, kurio karamelinio sluoksnio kava atsiskyrė nuo sviesto. Anksčiau buvau tokį kremą darius - viskas išėjo kuo puikiausiai, o vakar tikriausiai per šilta kava buvo... Sutepiau ir taip, nes valgys "visi savi", o aš apsimesiu, kad taip ir turėjo būt... bet lygtais reikėjo viską pašildyt, po to vėl atšaldyt
Masėje nevisai ištirpo želatina (klingai), o kai "klijavau" dalis ant masės, tai patepdavau vis vandeniu, kad geriau sukibtų, o kur skaičius 2 sugalvojau patept pačio torto viršų, maniau, kad išdžius bet liko ta vieta kažkokia šiek tiek blizganti...
be jūsų konsultacijų nebūčiau nei taip padariusi dėkui
Tortas mano sūnui, valgysim tik savi, todėl labai nepergyvenu dėl nepavykusio šedevro (ten kur tarp pėdučių žiba, tai nuo padėklo). Mano mažylis tikras patriotas - tik pamato trispalvę ir šaukia: Tuva vajo (Lietuva valio ) tai toks ir išėjo beveik patriotinis, nes tokias spalvas turėjau
viduj turtingas kavos tortas, kurio karamelinio sluoksnio kava atsiskyrė nuo sviesto. Anksčiau buvau tokį kremą darius - viskas išėjo kuo puikiausiai, o vakar tikriausiai per šilta kava buvo... Sutepiau ir taip, nes valgys "visi savi", o aš apsimesiu, kad taip ir turėjo būt... bet lygtais reikėjo viską pašildyt, po to vėl atšaldyt
Masėje nevisai ištirpo želatina (klingai), o kai "klijavau" dalis ant masės, tai patepdavau vis vandeniu, kad geriau sukibtų, o kur skaičius 2 sugalvojau patept pačio torto viršų, maniau, kad išdžius bet liko ta vieta kažkokia šiek tiek blizganti...
be jūsų konsultacijų nebūčiau nei taip padariusi dėkui