Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuko pastiliazas dengimui naudotas siam vaikiskam tortukui? Nu isties nuostabiai apdengtas, puikios spalvos. Puikus tortas!!! O morkytes, it tikros bigsmile.gif
Atsakyti
Cipciuk, kokios morkytes! atrodo imciau ir sulapnociau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 01 18, 15:01)
atnesu fena, viduje mano stiklas smelyje, dengta mmg.

kaip kirpeja,galiu paskyti,kad labai geras fenas gavosi thumbup.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 18, 15:14)
Atnešu ir aš į naują temukę .

dar vienas šedevras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 18, 15:38)
kaip kirpeja,galiu paskyti,kad labai geras fenas gavosi  thumbup.gif

dar vienas šedevras  rolleyes.gif

aciu, kaip tik draugei kirpejai ir dariau rolleyes.gif

cipciuko tortai man yra neiminta paspaptis... tokie lygus, kaip plasmasiniai, netgi sterilus galima pasakyti, kada as taip nepriekaistingai darysiu? negi riks laukt kol ir pas mane anuku atsiras g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 18 sausio 2011 - 14:47
Sveikos merginos 4u.gif tema nuolat seku, visos mergaites saunuoles, labai smagu is jusu mokytis 4u.gif pati kepu retai, bet sikart atnesu baltinius biggrin.gif snikersas, puosta pastilazu dengimui (po paros brandinimo nuostabi mase!),darytas tecio gimtadieniui blush2.gif aisku celiulitinis blush2.gif bet turejau labai mazai sviesto islyginimui doh.gif nors is esmes as rezultatu patenkinta biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 01 18, 15:55)
sikart  atnesu baltinius  biggrin.gif 

grazus,tvarkingai islyginti baltinukai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės aciuks.gif ....

Dar vienas šiandienai ir nesivaidensiu jums daugiau .... baseiniukas su neaiškiu gyviu doh.gif .

Medutis , pastilažas , modeliavimo masė , lelija mano cukrinės masės .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 18, 16:08)
Dar vienas šiandienai

bet tai kiek jus daug tortu kepat bigsmile.gif
vaidenkites mums kuo daugiau-miela malonu tokius darbus matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 18, 14:14)
Atnešu ir aš į naują temukę .

nu ir grožiai wub.gif , mano vaikas net aikščiojo nuo Jūsiškių triušiukų ir varlytės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(kice @ 2011 01 18, 14:28)
vien morkos ko vertos smile.gif o jau zuikiai zuikiai.. biggrin.gif Nuostabu tiesiog..

Morkos tai ne lietuviskos , pas mus gi dar uzsale ir svieziu nera. Cia atveztines bus biggrin.gif
Atsakyti
nors ir gėda dėt savo "gražuolį" (ypač po Cipciuko tobulų tortų), bet labai jau knieti pasirodyt blush2.gif

Tortas mano sūnui, valgysim tik savi, todėl labai nepergyvenu dėl nepavykusio šedevro (ten kur tarp pėdučių žiba, tai nuo padėklo). Mano mažylis tikras patriotas - tik pamato trispalvę ir šaukia: Tuva vajo (Lietuva valio lithuania.gif ) laugh.gif tai toks ir išėjo beveik patriotinis, nes tokias spalvas turėjau smile.gif
user posted image

viduj turtingas kavos tortas, kurio karamelinio sluoksnio kava atsiskyrė nuo sviesto. Anksčiau buvau tokį kremą darius - viskas išėjo kuo puikiausiai, o vakar tikriausiai per šilta kava buvo... Sutepiau ir taip, nes valgys "visi savi", o aš apsimesiu, kad taip ir turėjo būt... ax.gif bet lygtais reikėjo viską pašildyt, po to vėl atšaldyt g.gif
Masėje nevisai ištirpo želatina (klingai), o kai "klijavau" dalis ant masės, tai patepdavau vis vandeniu, kad geriau sukibtų, o kur skaičius 2 sugalvojau patept pačio torto viršų, maniau, kad išdžius doh.gif bet liko ta vieta kažkokia šiek tiek blizganti...

be jūsų konsultacijų nebūčiau nei taip padariusi biggrin.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
Cosette , baik su tais šedevrais ( negi nematei šedevrų ) ... psichiškai veikia .

lithuania.gif .... na tikras patriotinis tortas ...klausymas , pėdutės apačioje mažesnės ? ...tai yra , į viršų lipant didėja ? .... gera idėja good.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 18 sausio 2011 - 16:20