Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(niurkadanyla @ 2011 01 26, 16:20)
Taip as internete irgi radau,bet jau nespesiu parsisiut,ryt galvuoju iki Kalvarijos arba Hales turgu pavazuot paeskuot rusisku dazu gal kas veza?

Scilis, konarskio g. turi dazu, buvau vakar, tai tik keturios spalvos gal, skysti, labai geri, teko isbandyti, bet gal tiks kuri,o gal rytoj ir papildyma jau bus gave
Atsakyti
O kur galima būtų gauti tokių mažų konditerinių maišelių ax.gif ?
Atsakyti
man rodos vel sumaiset temas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 01 26, 13:25)
[
Labai dailiai padaryti torto šonai, tortas taip pat dailus, beje visų Jūsų kreminių tortų šonai lygutėliai, gal galite pakomentuoti kaip tai daroma, nes man tai kažkokia mistika

Jei kalbi apie šitą tortą ("Piknikas"), tai šonai padengti mase, kurios spalva panaši į bezė spalvą. Beze šonų gražiai nemoku išlyginti. Mūsų Cipciukas moka išlyginti bezė, reikia jos klausti.

QUOTE(airius @ 2011 01 26, 15:49)
Sveika, labai grazu, kaip man patinka zolyte lotuliukas.gif , nu paaiskinkit merginos kaip jus ja darot, turiu ta antgaliuka su skylutem, bet man nesigauna, pridedu prie torto, paspaudziu mase, o ji man sulimpa, zoles ne kvapo g.gif

Ačiū 4u.gif
Pridedu antgalį prie torto, paspaudžiu maišelį ir staigiai traukiu į viršų. Pradžiai pabandyk su sviestiniu kremu, turiu gautis.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 26, 18:06)
Jei kalbi apie šitą tortą ("Piknikas"), tai šonai padengti mase, kurios spalva panaši į bezė spalvą.

o kas per mase?
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 26, 15:56)
wub.gif  wub.gif .... ŠVELNUMO ĮSIKUNIJIMAS

--------------------------------------------------------------------

akvilyte imk , nusikirpk user posted image...... nes tavo kudlotos mintys ..... bet kas galėjo prie to prikišti liežuvį ,  aš numanau  mirksiukas.gif .


nepradedam, ge? gun_smilie.gif

QUOTE(airius @ 2011 01 26, 17:49)
Sveika, labai grazu, kaip man patinka zolyte lotuliukas.gif , nu paaiskinkit merginos kaip jus ja darot, turiu ta antgaliuka su skylutem, bet man nesigauna, pridedu prie torto, paspaudziu mase, o ji man sulimpa, zoles ne kvapo g.gif

man taip panašiai gaudavos. Tai aš išvedžiau SAU tokią teoriją - per šilta grietinėlė arba bezas, turi būti gerai atvėsinti, kad laikytų formą. Nekalbu jau apie tinkamą išplakimą. Tada darau taip kaip Miglė79 patarė, ir vis nuvalau antgaliuko viršų, kad ten nesikauptų kremas. Tada žolė gaunas graži.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 26 sausio 2011 - 17:25
Nu ka, sudejau pudros 25 g i sokoladine saldainiu mase, ir gavosi normali nelimpanti blink.gif ziuresiu kaip bus ryt dengiant. Maisysiu ryt su pastilazu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 26, 18:58)
Nu ka, sudejau pudros 25 g i sokoladine saldainiu mase, ir gavosi normali nelimpanti  blink.gif ziuresiu kaip bus ryt dengiant. Maisysiu ryt su pastilazu.

tiek mazai uzteko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 26, 18:15)
tiek mazai uzteko  blink.gif


Na galeciau dar gal minkyt, bet geriau jau pastilazo iminkysiu, ir tada ziuresiu, kiek reiks dasidesiu pudros... nes ten mazas gabaliukas gavosi...
Atsakyti
Beze , ar grietinėlės kremas lyginamas : peilį kišame po karštu vandeniu , gerai nupurtom vandenį , ir greit lyginam ....vėl kišam , purtom , lyginam ... .

naitas ... ge user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 01 26, 17:13)
o kas per mase?

Pastilažas.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 26, 18:57)


Migle, tavo na palauk tortuke ten ta jūra... ant sviestinio kremo dekorgelis naminis??? jei tiap tai kurioj stadijoj dėti dažai ir kiek ten tos vienos normos gaunas? užtenka vienam torčiukui??
Atsakyti