Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(laimiene @ 2011 01 26, 15:15)

nu lapelyte sublizgejai  thumbup.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(akvilyte @ 2011 01 26, 13:35)

man tai po tamstos, cipciuko tortų į depresiją norisi... atrodo stengiuoss darau, nu bet iki tokių paveiksliukų kaip iki mėnulio

Vertingiausioji patirtis laabaidaug ką duoda 4u.gif ir nepamirškime fotografijos įtaigos, pateikimo ir t.t. ir pan.

QUOTE(mulatux @ 2011 01 26, 13:35)

atnesu ir as savo gyvi  lotuliukas.gif

koks fainuolis wub.gif
Atsakyti
Noriu jums patarti ....netingėti , pavaikščioti po platųjį internetą , ten begalės info apie viską ... štai įmetu vieną , kuria senai naudojuos ... http://fiveprime.org.../gumpaste,sheep .... o kaip jūs nulipinsite , taip ir bus , aš va nė nebaldau piešti trafaretų spalvotu šokoladu , bandžiau nesigavo ir palikau tą reikalą , prisiminkite mano pirmas figūrėlės doh.gif .... o va Migle79 iš karto jas gražiai lipdė wub.gif ...kas kam duota - nebeatimsi , nors mano arkliukas ne jos ...o gėlės .

O va čia žiūrėdama dariau savo .... http://www.videojug....ne-sheep-part-1 .
Atsakyti
Laba diena, puošimo meistrės 4u.gif ,
gal galite padėti: bandžiau google visažinyj ir angliškai ieškot, ir lietuviškai, ir papuošimų temas skaičiau, kur be komentarų, nu randu visokių sudėtingų ir naujoviškų tortų papuošimų būdų, bet vat elementaraus vaizdinio-pažingsninio parodymo kaip gražiai papuošti tortą trupinukais, nerandu g.gif Na torto viršų tai dar kažkaip lengviau trupiniais papuošt, bet vat su šonais jau man problemos prasideda - persisviečia man torto pertepimai ir biskvitu sluoksniai, trupinukai prilimpa nelygiu sluoksniu (pvz.: toj vietoj, kur peiliu pradedu juos klijuot, buna storiau prilipę) - vienžo, kai pamatau kitų idealiai lygiai papuoštus tortus trupinukais (dažniausiai "Medutis" tai būna), tai suprantu, kad vis dėlto, tai įmanoma, kitiems tai pavyksta, o aš net tiek nemoku verysad.gif Jeigu kuri turit kokia video nuorodą apie tai, įmeskit, prašau aciuks.gif Nu turiu ir aš išmokt gi blush2.gif
Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ruciake,2011 01 26, 16:48]
Laba diena, puošimo meistrės 4u.gif ,
gal galite padėti:

nesu puosimo meistre,bet bandysiu patarti. sonams reik siek tiek smulkesniu trupiniu negu virsui. Pvz as tai sonus dengiu ranka,peliu paskui tik pataisau ( pasiimu i sauja trupiniuku ir juos glaudziu prie sono (lengvai prispaudziu))
manau pirmiausiai is pasiziurek ar lygiai aptepiai sonus kremu ar grietine (priklausomai kuo tepi)tada pradek deti trupinius

pabandyk cia paziureti http://www.supermama...?...78104&st=24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaura: 26 sausio 2011 - 15:08
QUOTE(zibute77 @ 2011 01 26, 14:15)
nedek i karsta, kazkur buvau skaicius, tada daugiau suryja cukraus pudros ir mase trupa. palauk kol atves, tada idek ir turetu buti gerai.sekmes

As i karsta sudedavau, bet sudedavau kiek recepte yra parasyta, ir mase lipo,bet daugiau nedajau. na siandien bandysiu det i atvesusia. Aciu labai Jums uz patarimus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 26 sausio 2011 - 15:05
QUOTE(olga25 @ 2011 01 22, 23:55)
Na ikeliu ir as keleta. Sukaupti per tam tikra laika.  Dabar kai isejau i darba visai nera laiko tortams, o tik tik atrodo kazkas pradejo gautis doh.gif Visur MMG ir sokoladine saldainiu mase. Vidui skirtingi, kai kur jau ir nepamenu kas buvo biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nerealus smile.gif tik kempiniukas ryskesnis galetu but ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 26, 13:28)

Viduje - medaus tortas, papuošimai - bezė, pastilažas.

Sveika, labai grazu, kaip man patinka zolyte lotuliukas.gif , nu paaiskinkit merginos kaip jus ja darot, turiu ta antgaliuka su skylutem, bet man nesigauna, pridedu prie torto, paspaudziu mase, o ji man sulimpa, zoles ne kvapo g.gif
Atsakyti
[quote=rugiagele26,2011 01 26, 12:24]
Gal reiks maziau det pudros, nes sudedu gramas i grama.. o vistik darysiu uzdara lagamina su pinigais kysanciais is jo, nes pagalvojau dar per aukstai soksiu su tuo atdaru... o ir viskas sueis valgymui. Ta prasme dangcio vistiek manau nelabai kas valgys, tai tik papildomas svoris bus... geriau darysiu ekonomiskiau zmoniu atzvilgiu smile.gif
Papildyta:

daryk koki patogiau thumbup.gif vistiek susveisim viska iki rankeneliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 01 26, 15:50)
daryk koki patogiau  thumbup.gif  vistiek susveisim viska iki rankeneliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oij tu, Vaiva lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O pudra i sokoladine mase imaisot pries dengiant torta, ar tada kai ji pravesta?
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 26, 14:52)
www.Sal2.lt

Taip as internete irgi radau,bet jau nespesiu parsisiut,ryt galvuoju iki Kalvarijos arba Hales turgu pavazuot paeskuot rusisku dazu gal kas veza?
Atsakyti