Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvilyte @ 2011 01 26, 12:35)
gal į karštą masę dedi cukraus pudrą???  g.gif

Taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(niurkadanyla @ 2011 01 26, 14:28)
Sveikos visos jau labai cia pas jumis grazu susigundziau ir as savo vaikinuj pagamint masian,tik va nielabai radau kur jus gaunat ar perkat maistinius dazus.Mase tai supratau kaip gamint,o kaip nudazyt?Lauksiu atsakimo/
blush2.gif

www.Sal2.lt
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 26, 13:51)

dėk į atvėsusią ax.gif bent jau mane tai išgelbėjo nuo trupėjimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 26, 12:28)
Atnečiau vieną toršiuką ax.gif
"Piknikas":
Viduje - medaus tortas, papuošimai - bezė, pastilažas.

wub.gif wub.gif .... ŠVELNUMO ĮSIKUNIJIMAS

--------------------------------------------------------------------

akvilyte imk , nusikirpk user posted image...... nes tavo kudlotos mintys ..... bet kas galėjo prie to prikišti liežuvį , aš numanau mirksiukas.gif .

Šiaip surbitone , pilna knygų apie figūrėlių lipdymą - rekomenduoju .

Oi , aš irgi norėjau paklausti ...ar tu pati puoši savo tortus ??? ....na man čia tokia irgi mintis kilo ... toks staigus lygio kilstelėjimas cool.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 26 sausio 2011 - 13:59
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 26, 12:06)

stogas čiuožia, nes sumaišiau savaitgalius ir turiu iškept dvigubai daugiau tortų nei tikėjaus  doh.gif

labai suprantu, nes man karta irgi taip buvo iskepiau ne tam savaitgaliui kuriam reik, tai teko seimai valgyti, gerai dar, kad nedidelis tortas buvo, bet visteik laiko gaila, nes puosiau stengiaus smile.gif) na bet pasipraktikavau kitam kartui, bet vistiek sumasciau, kad reik truputi kitaip papuost smile.gif)

o beje del figureliu, manau lipdytum lipdytum ir pavyktu, nes tikrai nuostabius tortus darai.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 26, 13:56)
bet kas galėjo prie to prikišti liežuvį ,  aš numanau  mirksiukas.gif .

Šiaip surbitone , pilna knygų apie figūrėlių lipdymą - rekomenduoju .

Oi , aš irgi norėjau paklausti ...ar tu pati puoši savo tortus ??? ....na man čia tokia irgi mintis kilo ... toks staigus lygio kilstelėjimas  cool.gif .

niekas nieko nekišo biggrin.gif šiaip pagalvojau tongue.gif viskas ok biggrin.gif

kas iš tų knygų... atsidarau nete žingsnį po žingsnio ir viestiek nesigauna lotuliukas.gif čiau jau rankeles reik turėt... kaip aš juokiuos tai išformuot gaiu bet ką... bet jau figūrkos tai doh.gif

nu gerai gerai prigavot... aš tai pasirenku pvz is reciau lankomų puslapių ir pristatau kaip savo blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 26, 14:02)

nu gerai gerai prigavot... aš tai pasirenku pvz is reciau lankomų puslapių ir pristatau kaip savo  blush2.gif  cool.gif

O aš figūrėles iš surbitono nusiperku bigsmile.gif .... gatavas , kam dirbti , nagai lūžinėja
nail.gif .... va paprašo torto pirmadienį - ketvirtadieniui , aš tuoj užsisakau jas , ir turiu ..turbo aptarnavimas , reaktyviniu lėktuvu . yess.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 26, 13:56)

Oi , aš irgi norėjau paklausti ...ar tu pati puoši savo tortus ??? ....na man čia tokia irgi mintis kilo ... toks staigus lygio kilstelėjimas  cool.gif .

QUOTE(akvilyte @ 2011 01 26, 14:02)

nu gerai gerai prigavot... aš tai pasirenku pvz is reciau lankomų puslapių ir pristatau kaip savo  blush2.gif  cool.gif

jumoristes...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 26, 13:02)
niekas nieko nekišo  biggrin.gif  šiaip pagalvojau  tongue.gif  viskas ok  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet dar reikia surasti tokiu, saunuole clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 26, 14:08)
O aš figūrėles iš surbitono nusiperku bigsmile.gif  .... gatavas , kam dirbti , nagai lūžinėja
nail.gif .... va paprašo torto pirmadienį - ketvirtadieniui , aš tuoj  užsisakau jas  , ir turiu ..turbo aptarnavimas , reaktyviniu lėktuvu .  yess.gif .

atsiprašau kad ne laiku ir ne vietoj paklausiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 26, 12:51)

nedek i karsta, kazkur buvau skaicius, tada daugiau suryja cukraus pudros ir mase trupa. palauk kol atves, tada idek ir turetu buti gerai.sekmes
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 26, 12:51)
koks fainuolis  wub.gif

aišku jei dabar pasakyčiau kad vienspalvis padėklas labiau išryškintų vėžliuką, tai vėl likčiau apkaltinta kabinėjimusi... tai ri nesakau  tongue.gif
smile.gif bet man figūrėlės toks tamsus miškas  doh.gif  o kartais taip jų norisi.. pasižiūri į nuotrauką.. nu atrodo imsi ir nulipdysi... ir va koks nervas ima kai nesigauna  verysad.gif 

ir as ta pati pagalvojau, sunkiai issiryskina tai kas svarbiausia, bet kai perskaiciau kad namie valgomas tai zadejau nebesakyt nieko. o vezlys toks nekaltas fainuolis wub.gif kai gryzo cipciukas, visoms visi tortai tokie grazus, kad nebera prie ko prikibti biggrin.gif

nu lapelyte sublizgejai thumbup.gif
Atsakyti