Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mulatux @ 2011 01 26, 13:35)
be galo mielas man sis tavo tortukas  wub.gif

atnesu ir as savo gyvi  lotuliukas.gif
Kirbes medutis,saldainiu mase(aciu Solen uz konsultacija  rolleyes.gif  )

kaip ne kokiam uzsakymui,o sau,tai esu patenkinta savo sutverimu  biggrin.gif

Solen jau ruosiasi krepsinio varzybom  bigsmile.gif

koks grazus. cia dazyta ir paskui nusausinta su kazkuom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 26, 13:39)
koks grazus. cia dazyta ir paskui nusausinta su kazkuom? g.gif

dazus maisiau su degtine,tepiau su kempinele,bet jie isdziuvo ir bilzgesio nebeliko
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 26, 13:28)

Atnečiau vieną toršiuką ax.gif
"Piknikas":

labai grazus, mielas, nuotaikingas torciukas thumbup.gif

QUOTE(mulatux @ 2011 01 26, 13:35)

atnesu ir as savo gyvi  lotuliukas.gif

ui koks fainas vezliukas thumbup.gif

Na as savo net nelyginu su Cipciuko ir dar kitu mamyciu nuostabiais tortukais tai ir sirdis neskauda lotuliukas.gif toli tikrai man iki tokiu sedevru ir pavyt kazi ar pavyks,nors aisku noretusi ax.gif bet stengiuos, bandau ir tikiuosi ...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 26, 11:35)

man tai po tamstos, cipciuko tortų į depresiją norisi... atrodo stengiuoss darau, nu bet iki tokių paveiksliukų kaip iki mėnulio wacko.gif

na jau nereikia, juk tavieji akvilyte tortai labai isskirtiniai ir toki sudetingi , bet viska kruopsciai padarai.
Taip, kad nenuvertink saves. ok.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 26, 12:35)

koks fainuolis wub.gif

aišku jei dabar pasakyčiau kad vienspalvis padėklas labiau išryškintų vėžliuką, tai vėl likčiau apkaltinta kabinėjimusi... tai ri nesakau tongue.gif

QUOTE(zibute77 @ 2011 01 26, 12:44)

smile.gif bet man figūrėlės toks tamsus miškas doh.gif o kartais taip jų norisi.. pasižiūri į nuotrauką.. nu atrodo imsi ir nulipdysi... ir va koks nervas ima kai nesigauna verysad.gif

cipciuk, galit neatsakyt ax.gif o jūs pati figūrėles lipdot??? nes aš čia tokią mintį turiu.. įdomu ar klystu ar ne ax.gif bet kaip skau.. galit neatsakyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 26, 13:51)
koks fainuolis  wub.gif

aišku jei dabar pasakyčiau kad vienspalvis padėklas labiau išryškintų vėžliuką, tai vėl likčiau apkaltinta kabinėjimusi... tai ri nesakau  tongue.gif

aciu smile.gif
sakyk nesakius-koki popieriu turejau,toki ir gavau tiesti biggrin.gif
siaip galvojau,kad vezliukui bus visai gerai ant "zolytes,gelyciu",bet tu teisi,vienspalvis popierius butu labiau tikes cia mirksiukas.gif
jei ka,tai nesupykciau,jei prikibtum ir ne tik prie popieriaus-as paprasta kaip 2 kapeikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 26, 13:00)
,jei prikibtum ir ne tik prie popieriaus-as paprasta kaip 2 kapeikos  biggrin.gif

friends.gif grįžau net pažiūrėt prie ko pasikabinėt lotuliukas.gif dviejų galinių kojų trūksta ax.gif nekreipk dėmesio...
stogas čiuožia, nes sumaišiau savaitgalius ir turiu iškept dvigubai daugiau tortų nei tikėjaus doh.gif
Atsakyti
mulatux,labai fainas vezliukas 4u.gif gali nosi riest drasiai
Migles 79 tortas pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 26, 14:06)
friends.gif grįžau net pažiūrėt prie ko pasikabinėt  lotuliukas.gif  dviejų galinių kojų trūksta  ax.gif  nekreipk dėmesio...

zinau ax.gif bet nervai nebeatlaike,pamacius,kad vaikas visus svetaines baldus su tusinuku supaise kol as ta gyvi lipdziau ,tai liko nabagas tik su 2 kojom ir be uodegos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 26, 14:06)

stogas čiuožia, nes sumaišiau savaitgalius ir turiu iškept dvigubai daugiau tortų nei tikėjaus  doh.gif

oi tai tau 4u.gif ior lauksim tavo kaip visada nuostabiu rezultatu ax.gif
Atsakyti
Migle79,2011 01 26, 13:28
Atnečiau vieną toršiuką ax.gif
"Piknikas":
[
Labai dailiai padaryti torto šonai, tortas taip pat dailus, beje visų Jūsų kreminių tortų šonai lygutėliai, gal galite pakomentuoti kaip tai daroma, nes man tai kažkokia mistika
Atsakyti
Sveikos visos jau labai cia pas jumis grazu susigundziau ir as savo vaikinuj pagamint masian,tik va nielabai radau kur jus gaunat ar perkat maistinius dazus.Mase tai supratau kaip gamint,o kaip nudazyt?Lauksiu atsakimo/
blush2.gif
Atsakyti