Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(wingaile @ 2011 01 26, 10:33)
man išeina ir su pienišku,  mirksiukas.gif (man dar skaniau, nes juodo šokolado nemėgstu  ax.gif ) ir labai graži spalva gaunasi va kokia :

Aciu, pabandysiu 4u.gif bet del visa ko pasidarysiu ir pastilaza, nes man kazko trupanti sokoladine saldainiu mase gaunasi unsure.gif gal su pienisku sokoladu i oda panasesne spalva gausis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 26, 10:52)
Aciu, pabandysiu  4u.gif bet del visa ko pasidarysiu ir pastilaza, nes man kazko trupanti sokoladine saldainiu mase gaunasi  unsure.gif gal su pienisku sokoladu i oda panasesne spalva gausis  cool.gif

Jei į žmogaus - taip biggrin.gif ...o odų yra nuo baltos iki juodos , mačiau padarytą bordo , be galo gražu wub.gif
Atsakyti
Aciu, pabandysiu  4u.gif bet del visa ko pasidarysiu ir pastilaza, nes man kazko trupanti sokoladine saldainiu mase gaunasi  unsure.gif gal su pienisku sokoladu i oda panasesne spalva gausis  cool.gif

labai lauksiu rezultato su aprašu,nes niekaip neišsuku galvos,kaip ten reikia padaryti,kad tas dangtis nenukristų,laikytųsi 4u.gif
Atsakyti

Rugiagele, gali maišyti pastilažą su šokoladine mase iš juodo šokolado. Gaunasi labai graži spalva, be to, tokiu būdu galima reguliuoti spalvos intensyvumą.

Šokoladinė masė gali trupėti, nes joje daug cukraus pudros. Nedėk daugiau, nei 150 g. Įdėjus į šaldytuvą, ji įgauna normalią konsistenciją.
Atsakyti
Gal reiks maziau det pudros, nes sudedu gramas i grama.. o vistik darysiu uzdara lagamina su pinigais kysanciais is jo, nes pagalvojau dar per aukstai soksiu su tuo atdaru... o ir viskas sueis valgymui. Ta prasme dangcio vistiek manau nelabai kas valgys, tai tik papildomas svoris bus... geriau darysiu ekonomiskiau zmoniu atzvilgiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 26, 11:00)
Jei į žmogaus - taip  biggrin.gif ...o odų yra nuo baltos iki juodos , mačiau padarytą bordo , be galo gražu  wub.gif

Ne, ne zmogaus biggrin.gif nebent lagaminas zmogaus oda butu ivilktas lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausimas benomamai: su kokia forma padaryti lapeliai ant Jusu tortu?
Atsakyti
Rugiagele, dar kartais po šaldytuvo ar nuo ilgesnio masės laikymo, ji tampa trupanti. Ją reikia ilgiau paminkyti ir ji suminkštėja. Dar galima įdėti masę į maišelį (nekiaurą) ir su maišeliu įdųti į puoduką su virintu vandeniu, tokiu būdu ji labai greitai suminkštėja ir lengva suminkyti.

Atnečiau vieną toršiuką ax.gif
"Piknikas":

user posted image

Viduje - medaus tortas, papuošimai - bezė, pastilažas.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 26, 07:51)
Kaip manot, ar gautusi sokoladine saldainiu mase su pienisku sokoladu? Nes sumasciau, kad lagamina noriu daryti ale odini, bet is juodo sokolado, gal per tamsu bus, o ir nesigauna man normali elastinga mase.. ar tieisog det i pastilaza rudu dazu, ir paksui kokiu alkoholiu rusvesniu padazyt? pablizgint ta prasme?  unsure.gif

as esu darius, viskas gaunas gerai, tik man pati spalva negrazi buvo, per sviesi ruda, bet cia priklausomai ka darai.
Atsakyti
tortu groziai wub.gif wub.gif wub.gif ir ideju nauju radau...visos saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
atnesu ir as kelis paprastus smile.gif
rikotos surio tortas,puostas tuo paciu kremu,saldainiu mase...nesiausi pas drauge i palankynas smile.gif
user posted image
medaus tortas,saldainiu mase
user posted image
tortas stiklo sukes,zele...naminiam desertui
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 26 sausio 2011 - 12:34
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 26, 11:24)
Gal reiks maziau det pudros, nes sudedu gramas i grama..

gal į karštą masę dedi cukraus pudrą??? g.gif

QUOTE(Migle79 @ 2011 01 26, 12:28)

man tai po tamstos, cipciuko tortų į depresiją norisi... atrodo stengiuoss darau, nu bet iki tokių paveiksliukų kaip iki mėnulio wacko.gif

super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 26, 13:28)
Atnečiau vieną toršiuką ax.gif
"Piknikas":

be galo mielas man sis tavo tortukas wub.gif

atnesu ir as savo gyvi lotuliukas.gif
Kirbes medutis,saldainiu mase(aciu Solen uz konsultacija rolleyes.gif )
user posted image user posted image
kaip ne kokiam uzsakymui,o sau,tai esu patenkinta savo sutverimu biggrin.gif

Solen jau ruosiasi krepsinio varzybom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 26 sausio 2011 - 12:37
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 26, 11:28)

Viduje - medaus tortas, papuošimai - bezė, pastilažas.

labai mielas torciukas, jau tokios nuostabiai grazios figureles, kad vis pasiziuriu ir pagalvoju viski kaip zmogus moka taip nuostabiai padaryti smile.gif) wub.gif wub.gif wub.gif
Bet as nenuleidziu ranku ir tikiuos gal kada pavyks bent jau kazka panasaus padaryt, nes figureles ne mao stichija.
Papildyta:
QUOTE(mulatux @ 2011 01 26, 11:35)
be galo mielas man sis tavo tortukas  wub.gif

atnesu ir as savo gyvi  lotuliukas.gif
Kirbes medutis,saldainiu mase(aciu Solen uz konsultacija  rolleyes.gif  )

Solen jau ruosiasi krepsinio varzybom  bigsmile.gif

labai labai fainas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti