Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Divia @ 2011 01 25, 00:04)
Sekmes-nepamirsk parodyti rezultato  ax.gif

Labai bijau as to sokolado, tad gal darysiu yprastesni torciuka, penktadieni imesiu foto smile.gif Antradieniui pasidarysiu paprasta torciuka, tada ir pameginsiu papiesti sokoladu ax.gif
Atsakyti
Cipciuk,dar viena žilagalvė lenkia žemai galvą..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Sandr_e @ 2011 01 25, 12:53)
Klausimėlis, pasakykit o su kokia priemone išpjaustot gėlytes įvairių dydžių? g.gif man labai smalsu, kaip tos formelės atrodo ax.gif

prašom 4u.gif

QUOTE(mulatux @ 2011 01 25, 21:08)
mergaites,jei noriu masę vietom padažyti ant viršaus ir dar,kad ji butu blizgi,tai degtine masę tepti pries dazant ją,ar uztepus ir palaukus kai dazai isdzius?

iškart maišau degtinę su dažais ir tepu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 01 25, 23:18)
Cipciuk,dar viena žilagalvė lenkia žemai galvą.....  4u.gif  4u.gif  4u.gif

iškart maišau degtinę su dažais ir tepu  4u.gif

kiek čia pas mus žilagalvių biggrin.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
cipciuk............... šaunūs darbeliai
Teisingai pastebėta, kad pliurzų pilnos parduotuvės, o čia nuostabūs tortai 4u.gif aš vis patiliukais įlendu minčių pasisemti.
Tad ir vėl ateinu su savo torčiukais ax.gif
Plikytos tešlos tortas su grietininiu kremu, bei žėlė gabaliukais, morenginis, sviestinis kremas+ tipo gerberas pastiliažinis biggrin.gif
user posted image
Dar Ambasadoriaus medutis, pelytė, sūris,drugelis, gerberas pastiliažinis biggrin.gif
user posted image
o čia pirmasis grilijažinis, sūnui gimtadieniui, gėlės pastiliažas
user posted image
Ambasadoriaus medutis ir vėl. Šis tortas buvo skirtas žmogui kuris tortų nevalgo thumbup.gif (pagaliau išmėginau ir aš ikriukus , patiko, ti laiko daugiau užima)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 25 sausio 2011 - 23:19
Cipciuk, jūsų tortai fantastiški ir ekstriniai ir neekstriniai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(shrekiuke @ 2011 01 24, 20:14)
Na tortai migle ogo smile.gif Vat labai norėčiau tokio traukinuko savo mažyliui smile.gif Bet manbiški mistika kaip padaryta. Tas pailgumas gal koks vyniotinis? Na pas konstravimas man truputi mistika. Gal gali apie tai dar papasakoti?

Torto - traukinuko formavimo etapas panašus į mašinos formavimą. Jį sudaro trys dalys - pagrindas, kabina ir "nosis" (pailgumas).
Pagrindą dariau stačiakampio formos. Aukštį žiūrėjau iš akies. Likusias biskvito dalis panaudojau kabinai.
Kabiną padariau kvadrato formos. Aukštį irgi žiūrėjau iš akies. Kabinos viršų užapvalinau. Galima to ir nedaryti, tiesiog norėjau apvalaus stogo mirksiukas.gif
Kitas etapas - traukinio "nosies" formavimas. Galima jį daryti iš stačiakampių biskvitų, o paskui užapvalinti kraštus. Bet aš susukau biskvitą į vyniotinį, ilgį pakoregavau pagal poreikį.
Tortą dengiau dalimis, nes norėjau, kad jis būtų skirtingų spalvų. Galima dengti ir vienu gabalu.
Kitos detalės (puošimas) pagal norą. Galima internete susirasti patikusį traukinio modelį ir puošti pagal jį.
Atsakyti
Miglute79 ....patylėk gerai ..... nes tokių atvirukų kokius tu darai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif , man nepadaryt schmoll.gif .

Ir dėkui už vyniotinį 4u.gif , nes bučiau pjausčiusi tą rąstą iki pažaliavimo karsta.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar gautusi sokoladine saldainiu mase su pienisku sokoladu? Nes sumasciau, kad lagamina noriu daryti ale odini, bet is juodo sokolado, gal per tamsu bus, o ir nesigauna man normali elastinga mase.. ar tieisog det i pastilaza rudu dazu, ir paksui kokiu alkoholiu rusvesniu padazyt? pablizgint ta prasme? unsure.gif
Atsakyti
k.lapelyte, bet žinok, kad labai gražūs tortukai 4u.gif nenuvertink taip savęs 4u.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 21:38)
.... aga , turiu 50g.  user posted image.... iš karto praeina , nes kitaip rankos taip dreba , kad šaukšto į burną neįtaika laugh.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pamenu kaip mane išgazdinot prieš vestuves paskambinusi 7 ryto lotuliukas.gif jau galvojau susimaišiau kada čia tos vestuvės turi būti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 26, 10:20)
k.lapelyte, bet žinok, kad labai gražūs tortukai  4u.gif  nenuvertink taip savęs 

aciu 4u.gif
Atsakyti
jau radau atsakymą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 26 sausio 2011 - 10:08
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 26, 09:51)
Kaip manot, ar gautusi sokoladine saldainiu mase su pienisku sokoladu? Nes sumasciau, kad lagamina noriu daryti ale odini, bet is juodo sokolado, gal per tamsu bus, o ir nesigauna man normali elastinga mase.. ar tieisog det i pastilaza rudu dazu, ir paksui kokiu alkoholiu rusvesniu padazyt? pablizgint ta prasme?  unsure.gif

man išeina ir su pienišku, mirksiukas.gif (man dar skaniau, nes juodo šokolado nemėgstu ax.gif ) ir labai graži spalva gaunasi va kokia :
user posted image
Atsakyti
benomama, tu šaunuolė , kaip sakai tyliai stebi , bet va kiek tortukų puikių pridariusi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti