Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mulatux @ 2011 01 25, 17:36)
na,gal gi ne paskutinis tai jusu tortas  ax.gif  uzsisakykit is Sal2 dazu ir turesit ateiciai  mirksiukas.gif

Aš tortus kepu 2-3k/m. O šį kartą mb gimtadieniui reikia. Kada kitą kartą prireiks nežinau. Ai, bus dar sveikiau be dažų. Kaip nors ir taip išsiversiu.
Atsakyti
Cipciuko kokia skaičiuoklė fainuolė bigsmile.gif mane sužavėjo tai skaičiai-ženklai užrašyti, tai tiksliai ir lygiai biggrin.gif Jooo, aš tikrai taip negalėčiau, o dar per 4 val., net nebandyčiau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 12:17)
Atnešu tokį vieną ekstrinį ...
user posted image

swoon.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 12:33)
....devynetuko apatinis kamputis status , nenupjoviau 

doh.gif čia brokas doh.gif biggrin.gif

vaikas netiki,sakė čia skaičelkė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MoNaMi*: 25 sausio 2011 - 15:55
QUOTE(Arven @ 2011 01 25, 15:28)
Et, ir man nesiseka rast, o reikia tik vienam tortui ir nedidelio kiekio, tikrai neapsimoka užsakinėti iš kažkur. Jau mąstau kaip čia išsiversti tik su šokoladine ir balta spalvomis.
Ačiū už atsakymą!

mases, aisinga gali padazyti su burokeliu sultimis - grazi rozine spalvyte iseina, nekarta daziau vaikiskiems tortams smile.gif Morku sultys nudazo silta geltona spalvyte smile.gif Nebandziau, bet skaiciau, kad spinatu sultys suteikia sviesiai zalia spalva smile.gif Paekspermentuok smile.gif
Beje, sultys ne pirktines, o vietoj patarkuoji ir isspaudi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaura @ 2011 01 25, 13:24)

Cipciuk super,manes jei ir pries keturias dienas paparsytu tai dar tokio rezultato negautu  tongue.gif  doh.gif
Norejau paklausti kaip isgavot spalva pacios masineles cia apipurksta????( labai blizga bent jau nuotraukoje)

OI ...mergaitės , na baikite tikrai , tokių nė nerodyčiau , ale gi ekstriminis doh.gif .

Masė pilka , ir purkšta sidabro perlu ( dezodorantas ) .

QUOTE(zibute77 @ 2011 01 25, 13:32)
super, per toki trumpa laika taip kruopsciai padaryti. 4u.gif

niekada nesu kepusi meducio jusu receptelio, reiks kada pabandyti. dar klausimelis, o jam nereikia pastoveti, kad subrestu? nes kai darau pagal savaji recepta meduti (jis kociojamas ) tai man skaniau kai jis pastovi kokias 2dienas.

Na teko sudrėkinti lakštelius , kitai ne kas būtų buvę , nes maniškis bent jau po paros skanus būna ...o po dar kelių , dar skanesnis .

QUOTE(Milux @ 2011 01 25, 13:43)
Vauuuuuuu thumbup.gif , o del devintuko, tai kad kampu geru nufotkinot ir nesimato niekas iskile biggrin.gif .Klausimas kaip jus uzrasete tuos skaicius ant masineles ekrano? su trafaretu gal g.gif
Del to kad meduciui pastovet reikia, jau juk rase daug kartu kad visiem tortam reikia pastovet, bet juk cia Cipciukas minejo - EKSTRINIS TORTAS mirksiukas.gif

O tai ant to juodo nerašyta , išpjauta iš dalių ir sudėta tongue.gif
Ant klaveturos ranka rašyta , teptuku .

----------------------------------------------------------------------------------

naitai sakiau , baik melstis ( musulmoniškai ) , o mano žilė ne ką prastesnė už taviškę , bet yra toks daiktelis - ale dažai ( ne tortams aišku ) , na jais ir paslepiu biggrin.gif
Atsakyti
Cipciuk, neįtikėtina, kad per tiek laiko įmanoma tokį šedevrą sukurt wacko.gif jungiuos prie naito ir žemai lenkiu galvą tik dar nežilstančią tongue.gif tos knopkytės visos lygut lygutėlės, o kiek jų ten štukių daug, tarpukai ir viskas taip idealiai - jetus bijau net pagalvot jei man taip nutiktų iš to streso 4 valandas drebėčiau kaip epušė unsure.gif
Kiti anksčiau įdėti jūsų tortukai t.p. laaaabai įspūdingi ir su girininku ir su aviukais, beje širdingas ačiū, kad aprašėt kaip juos darot 4u.gif

Atsakyti
RiMami jis ne stresinis , jis ekstrinis ...stresinį kažkada turėjau , papasakosiu ...

Pora savaičių aptarinėjom , kas ir kaip bus ...na aš dedu tašką ir pri . užs ....kai viskas suderinta iki galo .... to galo - nebuvo , trūko kai ko .... na manau nebereik .

Sėdžiu " kompe " 1 val . nakties , įkrenta žinutė : " labas , tai męs tada ryt , apie kokią 8 ryto , pasiimam tortą ..." blink.gif ............... gerai , kad kėdėje atlošai yra , būčiau apsivožusi doh.gif ..... nei biskvitų nėra , nei medaus lakštelių ...tik ačiū aukščiausiam , kad viso kito turėjau ..... na ir ką , 8 ryto pasiėmė ( pasirodo užsienin buvo išlėke savaitei , ir tik 1 nakties grįžo ) ..... va kas gavosi per tą stresą biggrin.gif .....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 25 sausio 2011 - 17:39
Cipciuk, manau cia dauguma tik pasvajotumem kad mums SITOKS GROZIS gautusi per stresa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 17:34)
RiMami jis ne stresinis , jis ekstrinis ...stresinį kažkada turėjau , papasakosiu ...

va kas gavosi per tą stresą  biggrin.gif  .....

su toki stresu išvis nežinau ar sugebėčiau ką daryt, nes rankos drebėtų doh.gif

Pasaka wub.gif blink.gif Aš tokį minimum 3d. raityčiau ir tai būtų 1001 klausimas ir dar 100 kartų kas nors nesigautų doh.gif Patirtis savo daro 4u.gif
Atsakyti
reiskias kuo didesnis stresas , tuo graziau...
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 17:34)

mjooo ohmy.gif ir dar dviaukštis swoon.gif jūs PROFAS iš Didžiosios raidės first.gif tortą tai pasakiško grožio sumeistravot wub.gif nepasakysi, kad streso sąlygom pagamintas schmoll.gif man labai graži spalvytė kalijų wub.gif kokiais čia dažais dažyta? ir greičiausiai ant viršaus dažyta ar ne? ojej kiek klausimų pažėriau user posted image kaip kokia naujokė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2011 01 25, 18:24)
mjooo  ohmy.gif ir dar dviaukštis swoon.gif jūs PROFAS iš Didžiosios raidės  first.gif tortą tai pasakiško grožio sumeistravot wub.gif nepasakysi, kad streso sąlygom pagamintas  schmoll.gif  man labai graži spalvytė kalijų  wub.gif kokiais čia dažais dažyta? ir greičiausiai ant viršaus dažyta ar ne? ojej kiek klausimų pažėriau user posted image kaip kokia naujokė laugh.gif

Ne , nedažytos , tai masė gėlėms iš surbitono , burgundiško vyno spalvos .
Atsakyti