Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 13:17)

As tai ziurineju atsisedus, bet jei stoveciau, tai manau kad ir prisesciaus thumbup.gif , wau, super, per tiek laiko...ot atidirbta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 13:17)
Atnešu tokį vieną ekstrinį ...

Vauuuuuuu thumbup.gif , o del devintuko, tai kad kampu geru nufotkinot ir nesimato niekas iskile biggrin.gif .Klausimas kaip jus uzrasete tuos skaicius ant masineles ekrano? su trafaretu gal g.gif
Del to kad meduciui pastovet reikia, jau juk rase daug kartu kad visiem tortam reikia pastovet, bet juk cia Cipciukas minejo - EKSTRINIS TORTAS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 01 24, 23:38)

Pries apliejant sokoladu ar reik torta kuom sutept, na sviestiniu kremus ar grietinele, virsu tai zinau kad nereik, nebutina, bet as va del tu sonu, kaip aplieti kad jie butu lygus lygus?

PRIEŠ APLIEJANT TORTA ŠOKOLADU REIKIA APTEPTI VIRŠU IR ŠONUS SVIESTINIU KREMUKU....JEIGU NORIT GRAŽIAI ,KAD ŠONAI BUTU APSILIEJE,TADA REIKIA ŠOKOLADA IŠTIRPINTI DEDESNIAM INDE,TADA DETI ANT INDO GROTELES,ANT GROTELIU DEDAM TORTA IR LIEJAM ŠOKOLADA....VIRŠU NUBRAUKIAM GRAŽIAI PEILIU IR NUBEGDAMAS ŠOKOLADA GRAŽIAI PADENGIA ŠONUS.......TOKIAM REIKALIUI AŠ TIRPINU ŠOKOLADA VENDENS VONELEJ IR TRUPUTY PRASKIEDŽIU ALIEJUM,NES GRYNAS BUS PER TIRŠTAS IR ŠONAI GRAŽIAI NEPASIDENGS.....
Atsakyti
Cipciuk, sauniai padirbeta thumbup.gif man irgi klausimas del meducio suminkstejimo iskilo, jei ji pjaus per pietu pertrauka, kad ir po darbo, argi jau bus suminkstejes? o gal tada sulaistyti reikia?

del sokolado apliejimo, Olesta sako, kad nereikia tepti virsaus sviestiniu...
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 25, 12:29)

tada prastas kasos aparatas,nes nera pro kur čekiukui išlysti  biggrin.gif

čia labai geras aparatas, viską amoka kasos aparato turėtojas lotuliukas.gif , bet nieko sau extrinis bigsmile.gif , aukštas lygis, super , labai gražu thumbup.gif
ir tas su petruškevičiaus šaliku gražus labai wub.gif ir kitų mergyčių, neapmenu nicų , bet visos šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 01 25, 15:04)
PRIEŠ APLIEJANT TORTA ŠOKOLADU REIKIA APTEPTI VIRŠU IR ŠONUS SVIESTINIU

Aciu labai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 25, 15:17)
ir tas su petruškevičiaus šaliku gražus labai  wub.gif

netgi vardinis tortas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 13:33)
....devynetuko apatinis kamputis status , nenupjoviau  rolleyes.gif ..... tortas per aukštas , nes tik tokio išmatavimo , turėjau stačiakampių lakštelių , žeminant nebūtų reikiamo svorio , dedant du ( vieną šalia kito , viršyčiau jį ) ...žodžiu tipinis ekstrinis , na žmonėms irgi ...prieš einant į darbą , sužino , kad darbe sveikins , reik torto .

nu bet jūs ir šaunuolė, jei taip staigiai padarot smile.gif 4u.gif net nepagalvojau kad kasos aparatas smile.gif super tortas, kaip ir visi prieš tai buvę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 13:33)
....devynetuko apatinis kamputis status , nenupjoviau  rolleyes.gif ..... tortas per aukštas , nes tik tokio išmatavimo , turėjau stačiakampių lakštelių , žeminant nebūtų reikiamo svorio , dedant du ( vieną šalia kito , viršyčiau jį ) ...žodžiu tipinis ekstrinis , na žmonėms irgi ...prieš einant į darbą , sužino , kad darbe sveikins , reik torto .

Na manau tą vieną nenurėžtą kamputį atperka visa kita, kas yra nepriekaištinga ir dar per tiek mažai laiko blink.gif lenkiam žemai galvą notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 25 sausio 2011 - 14:45
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 14:17)
Medutis ( geras daiktas , tokiems atvejams , nes galima išsikepti lakštelių  , kad ir porai savaičių į priekį ) , pastilažas ..... na lyg ir viskas ... ai tortas buhalterei  unsure.gif ....skaičiavimo mašinėlė , o  dukra juokiasi , kad  kasos aparatas  doh.gif  lotuliukas.gif

skaičalka pati natūraliausia. Padėta ant postamento, ir joks ne kasos aparatas.

Cyp cyp.. lenkiu savo žilstančią makaulę notworthy.gif aš sakau.. čia talentas.. aš per 4 valandas tai tik apsispręsčiau, kuria puse atidaryt pastilažo pakelį bigsmile.gif
______ ________
ai, na dėl pirkimo.. rašykit prašau į

rakandu.krautuve(eta)gmail.com

pinigų iš anksto neimu, maža kas... uždarau užsakymą vasario 1 dienos vakare. Griežtai mirksiukas.gif . Ateis maždaug vasario 10 - 12 dienomis. tai galėsiu po truputį dalinti. Tada ir rokuosimės. Prašau nuo tada atsiliepti, pareikšti norą atsiimti savo prekes iki kovo 15 dienos. Taigi, turit laiko pasitaupyt, jeigu kas. Man nerūpi Jūsų nikai, man rūpi kad Jūs po to pasiimtumėt tai, ką užsakėt.
Mano AŽ yra užkišta, nes ir man pačiai reikia psichologinių konsultacijų biggrin.gif

aš dirbu dirbu dirbu.. negaliu sakyt ką, bo ir Jūs užsinorėsit cool.gif lotuliukas.gif
todėl jeigu tikrai reikės greitai tų savo užsakymų, prašau timptelt už rankovės, ar pasukioti man guziką, bet tik per rakandų email mirksiukas.gif
www.surbitonart.co.uk - nuolaida panaudota siuntimui.
www.sugarshack.co.uk - siuntimas 25 svarai dalinasi ant žmonių skaičiaus.. po kokius 4 - 5 litus maždaug būtų.. kol kas taip SPĖJU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 25 sausio 2011 - 15:00
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 25, 01:09)
Normaliu asmeniniam naudojimui neradau niekur.

Et, ir man nesiseka rast, o reikia tik vienam tortui ir nedidelio kiekio, tikrai neapsimoka užsakinėti iš kažkur. Jau mąstau kaip čia išsiversti tik su šokoladine ir balta spalvomis.
Ačiū už atsakymą!
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2011 01 25, 16:28)
Et, ir man nesiseka rast, o reikia tik vienam tortui ir nedidelio kiekio, tikrai neapsimoka užsakinėti iš kažkur. Jau mąstau kaip čia išsiversti tik su šokoladine ir balta spalvomis.
Ačiū už atsakymą!

na,gal gi ne paskutinis tai jusu tortas ax.gif uzsisakykit is Sal2 dazu ir turesit ateiciai mirksiukas.gif
Atsakyti