viola,atkasei seną mano tortą
darau žolytę iš grietinėlės arba šarlotes..bezė nebandžiau
QUOTE(adriu @ 2011 01 25, 10:08)
viola,atkasei seną mano tortą
labai grazus jusu tortas
O dar klausimas, kaip atrodo antgalis, su kuriuo reikia daryt zolyte? Jauciu tokio neturiu, reiks pirkt
viršutinėj tėmoj 4 pls yra įdėtas nr 233
Atnešu tokį vieną ekstrinį ... užsakytą 8 val. ryto ....paimtą 12 val. ...... gerai , kad turėjau lakštelių išsikepusi , būtu likę beeeeeeeee ..... ...broko prašau nematyti , nepamirškite - ekstrinis .
Medutis ( geras daiktas , tokiems atvejams , nes galima išsikepti lakštelių , kad ir porai savaičių į priekį ) , pastilažas ..... na lyg ir viskas ... ai tortas buhalterei ....skaičiavimo mašinėlė , o dukra juokiasi , kad kasos aparatas
Medutis ( geras daiktas , tokiems atvejams , nes galima išsikepti lakštelių , kad ir porai savaičių į priekį ) , pastilažas ..... na lyg ir viskas ... ai tortas buhalterei ....skaičiavimo mašinėlė , o dukra juokiasi , kad kasos aparatas
Man irgi i kasos aparata panasus . Broku nematau
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 13:17)
Atnešu tokį vieną ekstrinį ...
jusu visi tortai,ekstriniai ir ne,nepriekaištingi
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 25, 13:25)
Man irgi i kasos aparata panasus .
tada prastas kasos aparatas,nes nera pro kur čekiukui išlysti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 25, 12:25)
....devynetuko apatinis kamputis status , nenupjoviau ..... tortas per aukštas , nes tik tokio išmatavimo , turėjau stačiakampių lakštelių , žeminant nebūtų reikiamo svorio , dedant du ( vieną šalia kito , viršyčiau jį ) ...žodžiu tipinis ekstrinis , na žmonėms irgi ...prieš einant į darbą , sužino , kad darbe sveikins , reik torto .
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 24, 13:34)
Pasirodau su, kaip vyras sako, nevykėlis kažkoks, tortuku, bet man visai mielas, bet jau su išlyginimu.... nesuprantu kiek ten tos šarlotės pritepti, kad nebūtų celiulitinis... Sunaudojau daugiau nei pusę normos, nors ir tortas nemažas, 29 cm skersmens ir 10 cm aukščio...
Didelis tortukas mažai mergaitei, Snikers, mmg, pastilažas, 4,9 kg
Klausimėlis, pasakykit o su kokia priemone išpjaustot gėlytes įvairių dydžių? man labai smalsu, kaip tos formelės atrodo
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 24, 11:34)
Pasirodau su, kaip vyras sako, nevykėlis kažkoks, tortuku, bet man visai mielas, bet jau su išlyginimu.... nesuprantu kiek ten tos šarlotės pritepti, kad nebūtų celiulitinis... Sunaudojau daugiau nei pusę normos, nors ir tortas nemažas, 29 cm skersmens ir 10 cm aukščio...
toks baltas pastilazas, dedate baltu dazu?
[quote=Cipciukas,2011 01 25, 14:17]
Atnešu tokį vieną ekstrinį ... užsakytą 8 val. ryto ....paimtą 12 val. ...... gerai , kad turėjau lakštelių išsikepusi , būtu likę beeeeeeeee ..... ...broko prašau nematyti , nepamirškite - ekstrinis .
Cipciuk super,manes jei ir pries keturias dienas paparsytu tai dar tokio rezultato negautu
Norejau paklausti kaip isgavot spalva pacios masineles cia apipurksta????( labai blizga bent jau nuotraukoje)
Cipciuk super,manes jei ir pries keturias dienas paparsytu tai dar tokio rezultato negautu
Norejau paklausti kaip isgavot spalva pacios masineles cia apipurksta????( labai blizga bent jau nuotraukoje)
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 11:17)
super, per toki trumpa laika taip kruopsciai padaryti.
niekada nesu kepusi meducio jusu receptelio, reiks kada pabandyti. dar klausimelis, o jam nereikia pastoveti, kad subrestu? nes kai darau pagal savaji recepta meduti (jis kociojamas ) tai man skaniau kai jis pastovi kokias 2dienas.