Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

viola,atkasei seną mano tortą biggrin.gif
darau žolytę iš grietinėlės arba šarlotes..bezė nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 01 25, 10:08)
viola,atkasei seną mano tortą biggrin.gif
darau žolytę iš grietinėlės arba šarlotes..bezė nebandžiau blush2.gif

labai grazus jusu tortas thumbup.gif
O dar klausimas, kaip atrodo antgalis, su kuriuo reikia daryt zolyte? Jauciu tokio neturiu, reiks pirkt g.gif
Atsakyti
viršutinėj tėmoj 4 pls yra įdėtas nr 233 4u.gif
Atsakyti
Vijola ...tokią žolę galima daryti iš : grietinėlės kremo ( gerai ima spalvą ) , beze ( praščiau ima spalvą , tiksliau dažų reik daugiau ) , bet kokio sviestinio kremo ( stovi gerai hihihi.gif ) , maišyto kremo ( svietukas + truputi sald. kondencuoto pieno ) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 25 sausio 2011 - 11:17
Atnešu tokį vieną ekstrinį ... užsakytą 8 val. ryto ....paimtą 12 val. ...... gerai , kad turėjau lakštelių išsikepusi , būtu likę beeeeeeeee ..... tongue.gif...broko prašau nematyti , nepamirškite - ekstrinis .

Medutis ( geras daiktas , tokiems atvejams , nes galima išsikepti lakštelių , kad ir porai savaičių į priekį ) , pastilažas ..... na lyg ir viskas ... ai tortas buhalterei unsure.gif ....skaičiavimo mašinėlė , o dukra juokiasi , kad kasos aparatas doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Man irgi i kasos aparata panasus ax.gif . Broku nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 13:17)
Atnešu tokį vieną ekstrinį ...

jusu visi tortai,ekstriniai ir ne,nepriekaištingi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 25, 13:25)
Man irgi i kasos aparata panasus  ax.gif .

tada prastas kasos aparatas,nes nera pro kur čekiukui išlysti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 25, 12:25)
Man irgi i kasos aparata panasus  ax.gif . Broku nematau schmoll.gif

....devynetuko apatinis kamputis status , nenupjoviau rolleyes.gif ..... tortas per aukštas , nes tik tokio išmatavimo , turėjau stačiakampių lakštelių , žeminant nebūtų reikiamo svorio , dedant du ( vieną šalia kito , viršyčiau jį ) ...žodžiu tipinis ekstrinis , na žmonėms irgi ...prieš einant į darbą , sužino , kad darbe sveikins , reik torto .
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 24, 13:34)
Pasirodau su, kaip vyras sako, nevykėlis kažkoks, tortuku, bet man visai mielas, bet jau su išlyginimu.... nesuprantu kiek ten tos šarlotės pritepti, kad nebūtų celiulitinis... Sunaudojau daugiau nei pusę normos, nors ir tortas nemažas, 29 cm skersmens ir 10 cm aukščio...

Didelis tortukas mažai mergaitei, Snikers, mmg, pastilažas, 4,9 kg

user posted image

Klausimėlis, pasakykit o su kokia priemone išpjaustot gėlytes įvairių dydžių? g.gif man labai smalsu, kaip tos formelės atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 24, 11:34)
Pasirodau su, kaip vyras sako, nevykėlis kažkoks, tortuku, bet man visai mielas, bet jau su išlyginimu.... nesuprantu kiek ten tos šarlotės pritepti, kad nebūtų celiulitinis... Sunaudojau daugiau nei pusę normos, nors ir tortas nemažas, 29 cm skersmens ir 10 cm aukščio...

Didelis tortukas mažai mergaitei, Snikers, mmg, pastilažas, 4,9 kg

toks baltas pastilazas, dedate baltu dazu?
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2011 01 25, 14:17]
Atnešu tokį vieną ekstrinį ... užsakytą 8 val. ryto ....paimtą 12 val. ...... gerai , kad turėjau lakštelių išsikepusi , būtu likę beeeeeeeee ..... tongue.gif...broko prašau nematyti , nepamirškite - ekstrinis .

Cipciuk super,manes jei ir pries keturias dienas paparsytu tai dar tokio rezultato negautu tongue.gif doh.gif
Norejau paklausti kaip isgavot spalva pacios masineles cia apipurksta????( labai blizga bent jau nuotraukoje)
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 25, 11:17)

super, per toki trumpa laika taip kruopsciai padaryti. 4u.gif

niekada nesu kepusi meducio jusu receptelio, reiks kada pabandyti. dar klausimelis, o jam nereikia pastoveti, kad subrestu? nes kai darau pagal savaji recepta meduti (jis kociojamas ) tai man skaniau kai jis pastovi kokias 2dienas.
Atsakyti