Man kazkaip imponuoja Divios aprasytas sokolado tirpinimo metodas. As tik truputuka nuogastauju ar pavyks su tuo sokoladu graziai lygiai viska ispiesti, ar nebutu geriau pasigaminti sokoladini aisinga - tarkim cukraus pudra, baltymas ir sokolado milteliai, gal sakau butu lengviau
Planuoju pirma auksta dengti sokoladine mashmalow mase su pastiliazinemis gelytemis, o antra auksta - Cipsiuko pastilazu ir piesti ant jo sokoladu (arba aisingu). Nei vienos is siu masiu dar nesu dariusi, tai matysim ar man cia patiks... nesu tikra del sokolado ir aisingo - kaip butu geriau
As tik truputuka nuogastauju ar pavyks su tuo sokoladu graziai lygiai viska ispiesti
Na as tai su piesimu jokiu problemu neturejau-pasidarai tubelej mazute skylute ir gali piest ka tik nori-tik nepasiskystink mases,kad nebegtu kaip is krano.Parodau pora pavyzdeliu savo piesybos QUOTE(Arven @ 2011 01 24, 22:03)
Sveikos!
Man net gėda klaust, nes pastoviai peržvelgiu šią temą ir tas klausimas vis kartojasi, bet dabar kaip tyčia naudingos informacijos neberandu. Gal kas pasidalintų, kur Vilniuje galima maistinių dažų gaut (jei ne iš turgaus bobučių)? Man reiktų juodos ir raudonos spalvos.
Man net gėda klaust, nes pastoviai peržvelgiu šią temą ir tas klausimas vis kartojasi, bet dabar kaip tyčia naudingos informacijos neberandu. Gal kas pasidalintų, kur Vilniuje galima maistinių dažų gaut (jei ne iš turgaus bobučių)? Man reiktų juodos ir raudonos spalvos.
Normaliu asmeniniam naudojimui neradau niekur.
QUOTE(naitas @ 2011 01 24, 14:52)
aišku, kad dera . Va, pėvėzė, Žilvinas Grigaitis arba tas... Petruškevičius, žiemą vasarą su šalikais.. stilingi
.... na tu kaip visada ....
Aš į Karūnos šokoladą pilu pienelio .....ilgai nestingsta , tik šaldytuve sukietėja .
Migle 79 kokie grazus, na mano akiai idealus tortukai
Papildyta:
as ,pasikartosiu su klausimu tikrai viska skaitau ir seku, bet jai jau kalbejot atsiprasau matomai neuzsifiksavo
Pries apliejant sokoladu ar reik torta kuom sutept, na sviestiniu kremus ar grietinele, virsu tai zinau kad nereik, nebutina, bet as va del tu sonu, kaip aplieti kad jie butu lygus lygus?
Papildyta:
as ,pasikartosiu su klausimu tikrai viska skaitau ir seku, bet jai jau kalbejot atsiprasau matomai neuzsifiksavo
Pries apliejant sokoladu ar reik torta kuom sutept, na sviestiniu kremus ar grietinele, virsu tai zinau kad nereik, nebutina, bet as va del tu sonu, kaip aplieti kad jie butu lygus lygus?
QUOTE(Divia @ 2011 01 24, 23:03)
Na as tai su piesimu jokiu problemu neturejau-pasidarai tubelej mazute skylute ir gali piest ka tik nori-tik nepasiskystink mases,kad nebegtu kaip is krano.Parodau pora pavyzdeliu savo piesybos
Divia, puikus tortai. Tai dabar dar tu man pasakyk, o ta tubele is sviestinio - kepimo popieriaus susisuki, ar dar kaip kitaip pasidarai?
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 24, 22:49)
Divia, puikus tortai. Tai dabar dar tu man pasakyk, o ta tubele is sviestinio - kepimo popieriaus susisuki, ar dar kaip kitaip pasidarai?
Aciu siaip man patogiau i plastikinio maiselio kampeli susipilt,uzrisi mazgeli kad per virsu nebegtu,kampuky padarai nedidele skylute (jei didesniam plotui-galima ir didesne ) ir paisai..Tik jei nori taisyklingiau linijas nubrezt-geriau maziau prisipilk,piesi kaip su piestuku.Sekmes-nepamirsk parodyti rezultato
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 24, 10:41)
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 24, 15:34)
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 24, 15:51)
meno kūriniai
mergaitės kurioj temoj renkamas užsakymas įrankiams,gal galit nuorodą įkelt?
QUOTE(coliukasv @ 2011 01 25, 09:01)
mergaitės kurioj temoj renkamas užsakymas įrankiams,gal galit nuorodą įkelt?
rakandu.krautuve@gmail.com
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 25, 10:04)
rakandu.krautuve@gmail.com
o iš ko rinktis? parašiau laiškutį , kad eterio neteršt:)
Sveikos,
Gal galit man, nemoksai, pasakyti. Kokia mase cia padaryta zolyte? Is kokios mases geriausia ja daryti? Noriu kazka panasaus padaryt sunaus gimtadieniui
Gal galit man, nemoksai, pasakyti. Kokia mase cia padaryta zolyte? Is kokios mases geriausia ja daryti? Noriu kazka panasaus padaryt sunaus gimtadieniui