Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Man kazkaip imponuoja Divios aprasytas sokolado tirpinimo metodas. As tik truputuka nuogastauju ar pavyks su tuo sokoladu graziai lygiai viska ispiesti, ar nebutu geriau pasigaminti sokoladini aisinga - tarkim cukraus pudra, baltymas ir sokolado milteliai, gal sakau butu lengviau g.gif
Planuoju pirma auksta dengti sokoladine mashmalow mase su pastiliazinemis gelytemis, o antra auksta - Cipsiuko pastilazu ir piesti ant jo sokoladu (arba aisingu). Nei vienos is siu masiu dar nesu dariusi, tai matysim ar man cia patiks... nesu tikra del sokolado ir aisingo - kaip butu geriau g.gif
Atsakyti
As tik truputuka nuogastauju ar pavyks su tuo sokoladu graziai lygiai viska ispiesti
Na as tai su piesimu jokiu problemu neturejau-pasidarai tubelej mazute skylute ir gali piest ka tik nori-tik nepasiskystink mases,kad nebegtu kaip is krano.Parodau pora pavyzdeliu savo piesybos ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2011 01 24, 22:03)
Sveikos!
Man net gėda klaust, nes pastoviai peržvelgiu šią temą ir tas klausimas vis kartojasi, bet dabar kaip tyčia naudingos informacijos neberandu. Gal kas pasidalintų, kur Vilniuje galima maistinių dažų gaut (jei ne iš turgaus bobučių)?  blush2.gif  Man reiktų juodos ir raudonos spalvos.

Normaliu asmeniniam naudojimui neradau niekur.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 24, 14:52)
aišku, kad dera  thumbup.gif  . Va, pėvėzė, Žilvinas Grigaitis arba tas... Petruškevičius, žiemą vasarą su šalikais.. stilingi   cool.gif

.... na tu kaip visada user posted image....

Aš į Karūnos šokoladą pilu pienelio .....ilgai nestingsta , tik šaldytuve sukietėja .
Atsakyti
Migle 79 swoon.gif kokie grazus, na mano akiai idealus tortukai wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
as ,pasikartosiu su klausimu ax.gif tikrai viska skaitau ir seku, bet jai jau kalbejot atsiprasau matomai neuzsifiksavo blush2.gif
Pries apliejant sokoladu ar reik torta kuom sutept, na sviestiniu kremus ar grietinele, virsu tai zinau kad nereik, nebutina, bet as va del tu sonu, kaip aplieti kad jie butu lygus lygus?
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 01 24, 23:03)
Na as tai su piesimu jokiu problemu neturejau-pasidarai tubelej mazute skylute ir gali piest ka tik nori-tik nepasiskystink mases,kad nebegtu kaip is krano.Parodau pora pavyzdeliu savo piesybos  ax.gif

Divia, puikus tortai. Tai dabar dar tu man pasakyk, o ta tubele is sviestinio - kepimo popieriaus susisuki, ar dar kaip kitaip pasidarai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 24, 22:49)
Divia, puikus tortai. Tai dabar dar tu man pasakyk, o ta tubele is sviestinio - kepimo popieriaus susisuki, ar dar kaip kitaip pasidarai? ax.gif

Aciu blush2.gif siaip man patogiau i plastikinio maiselio kampeli susipilt,uzrisi mazgeli kad per virsu nebegtu,kampuky padarai nedidele skylute (jei didesniam plotui-galima ir didesne rolleyes.gif ) ir paisai..Tik jei nori taisyklingiau linijas nubrezt-geriau maziau prisipilk,piesi kaip su piestuku.Sekmes-nepamirsk parodyti rezultato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 24, 10:41)

QUOTE(Migle79 @ 2011 01 24, 15:34)

QUOTE(Migle79 @ 2011 01 24, 15:51)

wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif meno kūriniai wub.gif
Atsakyti
mergaitės kurioj temoj renkamas užsakymas įrankiams,gal galit nuorodą įkelt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 25 sausio 2011 - 09:02
QUOTE(coliukasv @ 2011 01 25, 09:01)
mergaitės kurioj temoj renkamas užsakymas įrankiams,gal galit nuorodą įkelt?

rakandu.krautuve@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 25, 10:04)
rakandu.krautuve@gmail.com

o iš ko rinktis? blush2.gif doh.gif parašiau laiškutį , kad eterio neteršt:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 25 sausio 2011 - 09:18
Sveikos,
Gal galit man, nemoksai, pasakyti. Kokia mase cia padaryta zolyte? Is kokios mases geriausia ja daryti? Noriu kazka panasaus padaryt sunaus gimtadieniui blush2.gif
user posted image
Atsakyti