Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(vivir @ 2011 01 24, 15:55)
Migle79, fantastiski tortukai  wub.gif  Mano vyrutis turbut neleistu pjaut tokio traukinuko  smile.gif

Kai dar tik tyliai is jusu visu mokinuos, jus man pasakykit, su kuo taip beze denget? 4u.gif


Ačiū 4u.gif

Dėl dengimo beze. Viskas padaryta peiliu. Sukau jį į įvairias puses, kad gautųsi raštas mirksiukas.gif Pats lengviausias dengimo būdas smile.gif
Atsakyti
Migle, nu nepasakyčiau, kad nebuvo ūpo kažką daryti, nes tortai "afigieniškai fantastiški" biggrin.gif super wub.gif aišku kaip visada ir nuotraukų kokybė nepriekaištinga wub.gif "Upsy Daisy" torto viršuje esanti gėlė labai labai gražiai žiūrisi mirksiukas.gif gal galėtum smulkiau pakomentuoti kaip padarei? Ar džiovinai pastiliažą?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 24, 16:21)
Migle, nu nepasakyčiau, kad nebuvo ūpo kažką daryti, nes tortai "afigieniškai fantastiški"  biggrin.gif  super  wub.gif  aišku kaip visada ir nuotraukų kokybė nepriekaištinga  wub.gif "Upsy Daisy" torto viršuje esanti gėlė labai labai gražiai žiūrisi  mirksiukas.gif  gal galėtum smulkiau pakomentuoti kaip padarei? Ar džiovinai pastiliažą?


Ačiū 4u.gif Parodyti tortai padaryti dar iki ligos, turėjau dar keletą idėjų Naujiesiems metams, bet, deja, jų neįgyvendinau.

"Dėl gėlės". Atspausdinau gėlės šabloną iš interneto. Pagal jį iškirpau dvi vienodas gėlytes iš masės. Teptuko kotu padariau pabangavimus kraštuose ir padėjau jas džiūti. Tiesa, po apačią padėjau teptukus, kad pabangavimai atrodytų gražiau. Gėlėms išdžiūvus, uždėjau vieną ant kitos ir priklijavas aisingu prie torto. Galiausiai padariau viduriuką.
Atsakyti
Dianocka, laikrodis nerealus!!!!!!!!!!!!!!!

Migle79 - Upsy Daisy is koto verciantis tortukas - as jau ji seniai nusiziurejusi, kazkada norejau kopijuoti, bet pabijojau, kad tokio dailaus nepadarysiu, tai tuomet padariau mergyte ant dviratuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 01 24, 19:10)


"Dėl gėlės". Atspausdinau gėlės šabloną iš interneto. Pagal jį iškirpau dvi vienodas gėlytes iš masės. Teptuko kotu padariau pabangavimus kraštuose ir padėjau jas džiūti. Tiesa, po apačią padėjau teptukus, kad pabangavimai atrodytų gražiau. Gėlėms išdžiūvus, uždėjau vieną ant kitos ir priklijavas aisingu prie torto. Galiausiai padariau viduriuką.


super thumbup.gif

Dianocka nerealūs tortukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 22, 23:50)
Tortų nebedarote savo šventėms , draugams ?  unsure.gif ... tema tuščia , tik klausymais užversta kurių atsakymai viršuje .... o  apie tai , ką turėtumėte paklausti pamate patikusį tortą nė mur mur ....  unsure.gif ...jums neįdomu , kaip tai padaryta , kokiu būdu ? ar taip jau viską ir žinote .

Tik pakabate apačioje ir dingstate  unsure.gif .

Darau mirksiukas.gif Skaitau, darau, nesigauna, vėl darau, nesigauna, nebedarau.... Viskas vyksta bandymo būdu, nes kai reikia nėr kam atsakyt, o kai nereikia - tai neaktualu. Skaitant sužinau kabėdama apačioje biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri esate piesusios sokoladu ant mases? Virsutineje papuosimu temoje ideta nuoroda nukelia i kazkoki puslapi, bet ten nieko apie tai nerasoma.
Klausimas butu - kaip paruosti sokolada piesimui, ar tiesiog uztenka istirpinti garu voneleje, ar kazkaip kitap paruosti? Ir ar ant visu masiu galima su juo piesti? Ka dar tureciau zinoti pries pradedama paisyti sokoladu?
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 24, 18:48)
Mergaites, gal kuri esate piesusios sokoladu ant mases? Virsutineje papuosimu temoje ideta nuoroda nukelia i kazkoki puslapi, bet ten nieko apie tai nerasoma.
Klausimas butu - kaip paruosti sokolada piesimui, ar tiesiog uztenka istirpinti garu voneleje, ar kazkaip kitap paruosti? Ir ar ant visu masiu galima su juo piesti? Ka dar tureciau zinoti pries pradedama paisyti sokoladu?


Labai rėtai dirbu su šokoladu, kadaise "piešiau" juo ne ant masės, o ant grietinėlės. Tai paprastai ištirpinau šokoladą, įpiliau jį į konditerinį maišą (prieš tai nukirpau "mizerinę" skylytę) ir piešiau.
Šokoladą ėmiau paprastą parduotuvinį. Bet žinau, kad konditeriniams tikslams geriau naudoti specialų konditerinį šokoladą (yra pirkti specializuotose parduotuvėse). Juo lengviau dirbti, jis stingsta net kambario temperatūroje.
Paimk mažą masės (ar įvairių masių) gabaliuką (-us) ir papaišyk ant jo (jų), matysi kokia masė tinka darbui su šokoladu, kuri ne.

Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 24, 14:31)
sakykit,o sioje saldainiu maseje papuosimam ir torto dengimui naudojami tie patys marschmallow saldainiai ar kokie kitokie? ir ka duoda kokoso sirupas?be jo niekaip?  ax.gif



tie patys mirksiukas.gif kokoso sirupo niekada nenaudoju schmoll.gif dedu arbatini sauksteli sviesto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 01 24, 20:22)
tie patys mirksiukas.gif kokoso sirupo niekada nenaudoju schmoll.gif dedu arbatini sauksteli sviesto smile.gif

labai labai aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Na tortai migle ogo smile.gif Vat labai norėčiau tokio traukinuko savo mažyliui smile.gif Bet manbiški mistika kaip padaryta. Tas pailgumas gal koks vyniotinis? Na pas konstravimas man truputi mistika. Gal gali apie tai dar papasakoti?
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 01 24, 18:48)
Mergaites, gal kuri esate piesusios sokoladu ant mases? Virsutineje papuosimu temoje ideta nuoroda nukelia i kazkoki puslapi, bet ten nieko apie tai nerasoma.
Klausimas butu - kaip paruosti sokolada piesimui, ar tiesiog uztenka istirpinti garu voneleje, ar kazkaip kitap paruosti? Ir ar ant visu masiu galima su juo piesti? Ka dar tureciau zinoti pries pradedama paisyti sokoladu?

is manes patareja konditerijos klausimais nekokia, bet darydama zmogvori paisiau sokoladu voratinkli... sokolada tirpinau su nedideliu gabaleliu sviesto, supyliau i maiseli ir paisiau, bet reikejo labai greitai suktis, nes sokoladas labai greitai stingo (nepadejo net siluma sklindanit nuo rankos), vis lekdavau pasildyti maiselio virs garu voneles 4u.gif

stai cia mano tortukas piestas sokoladu ax.gif
http://www.supermama...?...&p=43953225
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 24 sausio 2011 - 20:44