Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

[quote=simisimi84,2011 01 24, 13:34]

Didelis tortukas mažai mergaitei, Snikers, mmg, pastilažas, 4,9 kg
Is ko daryti dzibukai apacioje apie torta?
Atsakyti
[quote=juste10,2011 01 24, 15:27]
[quote=simisimi84,2011 01 24, 13:34]

Is ko daryti dzibukai apacioje apie torta?
[/quote]

uij, pamiršau parašyti. Aisingas ten ax.gif
Atsakyti
sakykit,o sioje saldainiu maseje papuosimam ir torto dengimui naudojami tie patys marschmallow saldainiai ar kokie kitokie? ir ka duoda kokoso sirupas?be jo niekaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 24, 12:34)
Pasirodau su, kaip vyras sako, nevykėlis kažkoks, tortuku, bet man visai mielas, bet jau su išlyginimu.... nesuprantu kiek ten tos šarlotės pritepti, kad nebūtų celiulitinis... Sunaudojau daugiau nei pusę normos, nors ir tortas nemažas, 29 cm skersmens ir 10 cm aukščio...

parodyk vyrui beee.gif nusisneka, vykes tortas ir man cia viskas dera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 01 24, 16:38)
parodyk vyrui  beee.gif  nusisneka, vykes tortas ir man cia viskas dera  4u.gif

aišku, kad dera thumbup.gif . Va, pėvėzė, Žilvinas Grigaitis arba tas... Petruškevičius, žiemą vasarą su šalikais.. stilingi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 24, 15:52)
aišku, kad dera  thumbup.gif  . Va, pėvėzė, Žilvinas Grigaitis arba tas... Petruškevičius, žiemą vasarą su šalikais.. stilingi   cool.gif

nus atsiprasau tada.be reikalo leptelejau-dabar visas sm zinos,kad mulatux madoj nenusimano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 24, 16:58)
nus atsiprasau tada.be reikalo leptelejau-dabar visas sm zinos,kad mulatux madoj nenusimano  lotuliukas.gif

ai ne tongue.gif . Šalikas palengvina (kartais) figūrėlės gamybą - maskuoja galvos ir kūno sujungimą, kitą kartą galbūt net yra jungiančioji dalis. Ir žaismingas ryškesnis spalvinis akcentas.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 24, 16:06)
Šalikas palengvina (kartais) figūrėlės gamybą - maskuoja galvos ir kūno sujungimą, kitą kartą galbūt net yra jungiančioji dalis. Ir žaismingas ryškesnis spalvinis akcentas.

su viskuo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dianocka nepaliauji stebinusi bigsmile.gif fantastiškai išbaigti gražūs, įdomūs tortai. Kailiuką galima gal smulkiomis pedikiūrinėmis žirklytėmis pakarpyti g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

sveikinu visas su praėjusiomis šventėmis 4u.gif Geriau pasveikinti vėliau, nei niekada smile.gif Per ir po švenčių sirgome, tai neturėjau didelės nuotaikos ką nors daryti schmoll.gif

Nors šventės jau praeity, nepykit, parodysiu keletą kalėdinių tortukų blush2.gif

"Belaukiant dovanų":
user posted image
Viduje - Snikersas, papuošimai - bezė, pastilažas.

"Besmegenis":
user posted image
Viduje - šokoladinis tortas su vyšniomis, papuošimai - bezė, pastilažas.

"Zuikių Kalėdos":
user posted image
Viduje - medaus tortas su želė gabaliukais, papuošimai - bezė, pastilažas.
Atsakyti
Dar keleta tortukų iš praeitų metų smile.gif

"Braškytė pirmajam gimtadieniui":
user posted image
Viduje - tortas su braškėmis, papuošimai - pastilažas.

"Upsy Daisy" iš Paslapčių sodo:
user posted image
Viduje - Snikersas, papuošimai - pastilažas.

"Linksmasis traukinukas":
user posted image
Viduje - tortas "Pasaka", papuošimai - pastilažas, aisingas.
Atsakyti
Migle79, fantastiski tortukai wub.gif Mano vyrutis turbut neleistu pjaut tokio traukinuko smile.gif

Kai dar tik tyliai is jusu visu mokinuos, jus man pasakykit, su kuo taip beze denget? 4u.gif
Atsakyti