Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(talita @ 2011 01 24, 07:49)
sveikutes,visu jusu tortai nuostabus,o stai man niekaip nesigauna padaryt pastilaa,kad apdengciau visa torta.negaliu iskociot didesnio blyno,nes pradeda trukinet keliant nuo stalo,dariau gal 5kart ir vis tas pats.cipsiuk,gal jus ka patarsit?

Per daug krakmolo arba cukraus pudros.
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2011 01 24, 07:49)
sveikutes,visu jusu tortai nuostabus,o stai man niekaip nesigauna padaryt pastilaa,kad apdengciau visa torta.negaliu iskociot didesnio blyno,nes pradeda trukinet keliant nuo stalo,dariau gal 5kart ir vis tas pats.cipsiuk,gal jus ka patarsit?

Patarsiu ...n- tajį kartą , ji nealastinga jei trūkinėja , reiškiasi trūksta želatinos , arba naudojate ją per silpną .

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Grietinėlė išlyginama , pakišus peilį po karštu vandeniu ( įkaitinus peilį ) , nupurtot vandenį , lyginat , darote tai greitai , jei reik - kartojate kišimą po vandeniu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 sausio 2011 - 09:40
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 24, 07:41)
Nu va, tikra saunuole! Sakiau kad gausis  thumbup.gif

didis.gif sakei, bet as vistiek labai bijojau cool.gif be Tavo patarimu nebuciau turbut iveikus jo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 24, 10:39)
ji nealastinga jei trūkinėja , reiškiasi trūksta želatinos , arba naudojate ją  per silpną .

o "klingai" zelatinos stiprumas cia pakankamas?

Atsakyti
Aš naudoju stiprią vos ne baltą želatiną ( olandišką ) , " klingai " nesu naudojusi ....želatina kuo baltesnė tuo stipresnę , be to neturi kaulo kvapo .
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 01 24, 01:24)
kazkada senose temose buvau skaiciusi jog kotelius mirko i vaska, pasiskaitinek jei laiko turesi senesnes temas, dar kai zaismingas stiklas ar kaip ten to vyruko nikas vadinos lankydavosi, jis berods taip dare ir visa laika sake isstovejo labai graziai nenuvyte. tik manau tas vaskas turi buti tikras, o ne parafininis. manau gerai parasiau, nenusipievinau ax.gif

aciukas,reikes paieskoti. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Maciau kad savaitgali labai graziu torciuku iskepet, saunu smile.gif
Neryte voras labai dailus wub.gif
Cypciuko torciukas su gyvunais labai nuostabus ir su girininku labai labai wub.gif figureles dailios:)
Red69 patiko jusu torciukai, ziasmingi tokie smile.gif
Cia mano savaitgaliniai darbeliai:

Snickersas ir MMG...

user posted image

Sitas vyrui jubiliejaus proga, varskes torciukas ir MMG...

user posted image

sitas mergytei, kuri atsiunte svo megiamo zaisliuko nuotrauka ir prase nulibdyti toki riesutini...tai va kas gavos smile.gif
varskes torciukas ir MMG...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianocka: 24 sausio 2011 - 10:45
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 24, 11:41)

Sitas vyrui jubiliejaus proga, varskes torciukas ir MMG...

user posted image

wub.gif kaip isgauti kremine spalva?
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 24, 11:45)
wub.gif  kaip isgauti kremine spalva?

spalva americolor YVORY:)
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 24, 11:34)
Aš naudoju stiprią vos ne baltą želatiną ( olandišką ) , " klingai " nesu naudojusi ....želatina kuo baltesnė tuo stipresnę , be to neturi kaulo kvapo .

aisku.zinosiu aciuks.gif
--------------------------------
Dianocka,visi nuostabus,bet jau laikrodis bigsmile.gif

beja,norejau paklausti kaip jus darote kempiniuko tas duobutes-biskvita darot su skylutem ir tada dengiat mase,ar uztenka ,torta padengus mase, paspausti ja su kokiu apskritimu ir taip pasidaro tos duobutes? ax.gif
Atsakyti
Dianocka ...visi tortai puikūs wub.gif ...o kokios firmos laikrodukas ? biggrin.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

Aš kreminę išgaunu su ruda "WARM BROWN" AmeriCOLOR ir truputi geltonos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 sausio 2011 - 10:53
QUOTE(Dianocka @ 2011 01 24, 11:46)
spalva americolor YVORY:)

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 24, 11:49)
Dianocka ...visi tortai puikūs  wub.gif ...o kokios firmos laikrodukas ?  biggrin.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

Aš kreminę iųšgaunu su ruda "WARM BROWN" ir truputi geltonos .

o,sitas spalvas turiu thumbup.gif
Atsakyti