ar kas turi tokiu leliuka,kazi kaip jis? kaina labai gera
pirma nuotrauka
http://www.surbitona...JEM_Moulds.html
o man reikia zolytei antgalio... bet negi ji viena pirksiu esu surbyje nusiziurejus dar si ta, bet kol kas neturiu tiek laisvu kapeiku bet dar palauksiu bent jau menesi, man to antgalio prireiks verkiant kovo antroj pusej, tai gal tada jau galesiu ne viena antgali, o koki nedideli komplektuka isigyti... ebay kazkas buvo ideje uz 10£ nuoroda, nebespejau
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 24, 00:29)
Mergytės ...kraustotės su reikmenimis ir jų patarimais ( ar geras ? , kur gauti ? ...ir t.t ) į temą apie reikmenis ...dėkui
issikrausciau
QUOTE(Milux @ 2011 01 23, 15:26)
as manyciau sis torciukas teptas su sviestiniu sokoladiniu kremu, o uztepti galima su saukstu vis braukiant graziai is apacios i virsu, na bent man taip atrodo. pabandyk siaip kada, manau turetu gautis.
Zibute77 visai pamirsus apie sviestini sokoladini buvau reiks kada pabandyt butinai, aciu
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 23, 18:24)
jauciu reikia nusipirkti viena roze ir pabandyti ikistii zelatina.
gal zinot kur to lako yra pirkti,idomu kokia kaina
gal zinot kur to lako yra pirkti,idomu kokia kaina
kazkada senose temose buvau skaiciusi jog kotelius mirko i vaska, pasiskaitinek jei laiko turesi senesnes temas, dar kai zaismingas stiklas ar kaip ten to vyruko nikas vadinos lankydavosi, jis berods taip dare ir visa laika sake isstovejo labai graziai nenuvyte. tik manau tas vaskas turi buti tikras, o ne parafininis. manau gerai parasiau, nenusipievinau
Stai ir as pasirodysiu su pora, tik pries tai gal kas man gali paaiskinti kiek beskaityciau ir bebandyciau nu niekaip neiseina islygint grietineles ar kremo ant torto.
Kas man isduos paslapti kaip taip graziai islyginat?
Taip pat ir su sokoladu pradejau pyktis, jei tik noriu aplieti visa tai nu niekaip neiseina graziai. Aisku dar baisios beze nebandziau .
Geriausiai sekas man draugauti su saldainiu mase. Tik si karta turbut kai dariau lelei sijona busiu padauginus krakmolo ar cukraus pudros, nes kai iskocojau didziausia gabala, pradejo trukinet krastai, todel bebijojau ploniau kociot.
Boruzele i darzeli, medutis, puosta grietinele ir sokoladu, roze is saldainiu mases.
Improvizacine Pelene, nes dukra pamisusi. Griliazinis, puosta saldainiu mase.
Kas man isduos paslapti kaip taip graziai islyginat?
Taip pat ir su sokoladu pradejau pyktis, jei tik noriu aplieti visa tai nu niekaip neiseina graziai. Aisku dar baisios beze nebandziau .
Geriausiai sekas man draugauti su saldainiu mase. Tik si karta turbut kai dariau lelei sijona busiu padauginus krakmolo ar cukraus pudros, nes kai iskocojau didziausia gabala, pradejo trukinet krastai, todel bebijojau ploniau kociot.
Boruzele i darzeli, medutis, puosta grietinele ir sokoladu, roze is saldainiu mases.
Improvizacine Pelene, nes dukra pamisusi. Griliazinis, puosta saldainiu mase.
Ateinu pasidžiaugti gražiais Jūsų tortais ir atsakyti į vieną klausimą. Nežinau kaip Cipciuko cukrinė masė draugautų su saldainių mase, bet Cipciuko pastliažas dengimui su saldainine labai puikiai draugauja...o kad tikrai draugauja, va pavyzdys...
kreminė masė baltas pastiliažas su balto šokolado saldainine maišytas, ruda masė - baltas pastiliažas, ruda saldaininė masė... tortas Cipciuko medučio lakšteliai pertepti grietinėlės ir karameliniu pertepimais
kreminė masė baltas pastiliažas su balto šokolado saldainine maišytas, ruda masė - baltas pastiliažas, ruda saldaininė masė... tortas Cipciuko medučio lakšteliai pertepti grietinėlės ir karameliniu pertepimais
QUOTE(Nerytė @ 2011 01 23, 21:00)
Norejau ir as parodyti savo sutverima, buvo didziausias issukis sis tortas, nes pirma karta dariau figurini torta, pirma karta dariau pastilaza, zodziu "broko" labai daug, is to streso rankos drebejo tai ir voratinklis nelygus, o dar sokoladas labai greitai stingo tai reikejo lakstyti vel ji sildyti... pastilaza daziau skystais vysnios spalvos dazais, nes neturejau raudonos, po to sugalvojau iberti siek tiek oranzines spalvos milteliu, kurie kaip matyti kai kuriuose vietose neissimaise gerai bet sunus ir draugai buvo labai patenkinti Viduj ploniasluoksnis medutis
Norejau padekjoti rugiagelei uz kantrybe ir atsakymus i mano begale klausimu bei uz patarimus
ACIUUUUUU!!!!!
Cipciuk, labai aciu uz avytes instrukcija
Norejau padekjoti rugiagelei uz kantrybe ir atsakymus i mano begale klausimu bei uz patarimus
ACIUUUUUU!!!!!
Cipciuk, labai aciu uz avytes instrukcija
Nu va, tikra saunuole! Sakiau kad gausis
sveikutes,visu jusu tortai nuostabus,o stai man niekaip nesigauna padaryt pastilaa,kad apdengciau visa torta.negaliu iskociot didesnio blyno,nes pradeda trukinet keliant nuo stalo,dariau gal 5kart ir vis tas pats.cipsiuk,gal jus ka patarsit?