Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Bomba @ 2011 01 23, 17:48)
blyn, susiruosiau greitai pasigaminti to pastiliazo, nes reikia gelytei lapeliu ir bituciu, o cia nieko virti nereikia, pasirode paprastas, ale nepagalvojau, kad ci anetiks mano turimi gliukozes milteliai  g.gif tai ka man dabar daryt ?

mmg daroma su gliukozes milteliais.is sios mases irgi galima lipdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms kepejelems. Na ir greitai jus kepat tortus ir dar tokius nuostabius. Cipciuko avytes tai isvis thumbup.gif Kitoms kaip suprantu ir ideju bei kruopstumo netruksta. as cia turbut ''svieziausia'' tad pateikiu jums savo antra darbeli
Cipciuko ''stiklo sukes'' ( beja sis tortas labai patinka mano seimai, aciu uz recepta) puostas zele,grietinele,kokoso drozlem ir is persiko formuotom rozem. (uzdedama lapelius suklydau,bet tai jau pamoka man blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaura @ 2011 01 23, 18:34)

Kaip skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2011 01 23, 15:17)
Tortas pagal Cipciuko recepta Stiklo sukes
[url=http://public.fotki.com/Lorka22/virtuve/dsc01281.html#media]http:

va cia tai skaniai atrodo. mmm...
idesiu sio dienos darbelius
tailandietiskas bananu,beze,mmg mase
user posted image

mmg mase . tailandietiskas bananu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausreka @ 2011 01 23, 10:34)
Sveiki,ar galiu Cipciuko cukrine mase tortu dengimui maisyti su sokoladine saldainiu mase kad geriau laikytu forma ?

Tikrai nepasakysiu , nes niekada nesu tai dariusi ....iš vis nesu dariusi saldainių masės , gal kuri jau maišė jas abi , patars 4u.gif ,

QUOTE(linette @ 2011 01 23, 13:06)
nežinau ar padėsit , nelabai protingi mano klausimai  lotuliukas.gif , labai noriu gėlytes su vielutėm padaryt , neturiu spec vielučių , tai išardžiau elektros kabelį , ištraukiau vielutes, nuplikiau verdančiu vandeniu , kotelius apsukau teipavimo juosta pirkta iš gėlių parduotuvės , tik nežinau kuo jas apsukt kišant į tortą , vielutės plonytės maistine plėvele sukt bijau , o jei traukiant lauk jos liks torte doh.gif , ir išvis  taip kaip padariau ar estetiška  puošti tortą , dėkui jei kas parašys savo nuomonę ir patarimus  4u.gif

NNNNNNNN taip ....išradingų moterų yra - pagarba .

Dėl estetikos ..... apdirbtos vielutės spiritu ..... apsuktos plėvele ...manau nuodų neišskirs , ar traukiant jos ten liks - Dievai težino , bet aš vis tik patarsiu įsigyti tam skirtų daikčiukų ..... tiesiog , kol neturėjau , atrodė gerai ir kaip sumastau , kai įsigijau - nėra jiems lygių wub.gif ....ar žvaigždutes , balionėlius pasmeigti ir sukišti į tortą ( beje irgi apsukti reiktų plėvele ) nes viduje metalas , ar puokštei daryti ................... nors gerai pamąsčius , kas žino , iš ko tie kiniečiai jas daro g.gif gal mūsų kitkam skirtos saugesnės , nei jų tortų dekoravimui ( pažiūrėkite kiek lėlių iš pardavimo išėmė doh.gif ) .

-----------------------------------------------------------------------------------------

jurate b , juste10 , reda 69 , Vidulyteee , vaura , k.lapelyte puikūs darbai wub.gif .

Milux , nesu dariusi , bet daryčiau taip , storokai aptepčiau kremu , paskui bandyčiau su dideliu šaukštu kremą įspaust ir kelt ...įspaus ir kelt , už rezultatą - negarantuoju .

Vaidulyteee..... lelijos iš atskirų lapelių , toki paprasti pailgi iš metalo ( 20 metų senumo ) , padarai kuokelį ( storoką ) ir pradedi klijuoti lapelius kaip rožei , priklijavus ( kaip rožei palenki kraštelį ) taip šitai suspaudi lapukų viršūnėlę , klijuoji tiek aplinkui , kokio dydžio nori lelijos , apačią nugnybi , tai mano cukrinės masės gėlė .

Žolytė pas aveles ....iš pastilažo išpjauni juostą ( poros sprindžių ilgio ir 1.5 cm. storio ) ir aštriu peiliu ( arba tam skirtu , arba britvute , žodžiu labai plonu ) , supjaustai norimo storio žolę .... ne iki galo , palieki nedapjauta kokius 3-4 mm. .......atsipjauni na pagal norą , gabaliuką , susuki jį į ritinėlį , tą nedapjautą apačią spaudi ...ji taip prasiskleidžia ....viskas , nupjauti lygiai apačią , ir pastatai ( priklijuoji , nes nukris bevežant ) , taip pat padaryta ir apačioje , tik priklijuota visa juosta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 23 sausio 2011 - 18:56
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 23, 19:54)

jurate    b , juste10 , reda 69 , Vidulyteee , vaura , k.lapelyte puikūs darbai  wub.gif .

aciu 4u.gif

Klaiusimas:
kaip paruosti gyvas geles tortui.
dabar galvoju,o jei as ja imerkciau i zelatinos tirpala g.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 01 23, 19:14)
aciu  4u.gif

Klaiusimas:
kaip paruosti gyvas geles tortui.
dabar galvoju,o jei as ja imerkciau i zelatinos tirpala g.gif

Nėra už ką .

Želatina sunki , ar nenuleips tau jos g.gif ....kiek turiu katalogų su tortų puošimu ( kitų šalių ) , jos ten natūralios dėtos , kiek žinau , jas ikiša į tortą , prieš dedant ant stalo .

Šiaip yra lakas apipuškimui , kad blizgėtų ...... bet skaudžiai kai kas " kanda " ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 23, 20:19)
Nėra už ką .

Želatina sunki , ar nenuleips tau jos  g.gif ....kiek turiu katalogų su tortų puošimu ( kitų šalių ) , jos ten natūralios dėtos , kiek žinau , jas ikiša į tortą , prieš dedant ant stalo .

Šiaip yra lakas apipuškimui , kad blizgėtų ...... bet skaudžiai kai kas " kanda "  ax.gif .

jauciu reikia nusipirkti viena roze ir pabandyti ikistii zelatina.
gal zinot kur to lako yra pirkti,idomu kokia kaina g.gif
Atsakyti
cipciuk,gal turite kokia nuoroda /schemute kaip gaminote avytes?
Atsakyti
avytes ir mane labai domina,penktadieni bandysiu daryt ax.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 23 sausio 2011 - 19:36
lapelyte,tu neįsižeisk,pažangą didelę padariusi jau esi nuo pirmųjų tortų,bet figurėlių veidukai tokie grubūs unsure.gif manau tada geriau nupiesti akytes,ne priklijuot tokias dideles blush2.gif
Atsakyti