Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 23, 00:50)
Aš jūsų norėjau visų paklausti ...... ar jūs aptingote , ar kas jums yra .....tiek informacijos sudėta viršutinėse temose , ten visi atsakymai į rūpimus klausymus yra , nuorodos , pereikite , peržiūrėkite .

Tortų nebedarote savo šventėms , draugams ?  unsure.gif ... tema tuščia , tik klausymais užversta kurių atsakymai viršuje .... o  apie tai , ką turėtumėte paklausti pamate patikusį tortą nė mur mur ....  unsure.gif ...jums neįdomu , kaip tai padaryta , kokiu būdu ? ar taip jau viską ir žinote .

Tik pakabate apačioje ir dingstate  unsure.gif .

Cipciukas drinks_cheers.gif tikrai kazkaip jau idedami tortai ir viskas, klausimai ir daznai kartojasi, kai skaitau sia tema pastoviai tai klausimai kartojasi net kas antras puslapis tie patys.
Del kaip padarytas, na kai kurie tortai kaip ir aisku, kai kurie neaktualu kartais, o va kai kurie, na bent man tai aukstasis pilotazas, pasiskaitau kas kaip bet sansu dar toki padaryt tai schmoll.gif Pradedu po truputi, po zingsneli isisavinsiu viena , eisiu prie kito, nesinori pult viska bandyt iskarto
Atsakyti
Jei pusės merginų nebėra , nereiškia , kad kitos turi " apmirti " .... šnekėti galima , bet į temą ( kaip ? iš ko ? ...) tortas padarytas ir papuoštas , tam ji ir yra sukurta mirksiukas.gif .

Milux ...... aš nesakau , kad jūs darytumėte tokį patį ...taip ir nepadarysite ( aš pati tokio pačio savo torto nebeatkartoju , tai neįmanoma ) ...bet detales , smulkmenas ...juk įdomu ...man tai įdomu , jei nežinau bigsmile.gif , kaip tai padaryta .

Šiandien nereik , ryt gali prisireikti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 23 sausio 2011 - 00:23
nu juk visada lengviau paklausti,nei pasiieškoti cool.gif ir dažniausiai kažkas atsako,nes retas drįsta pasakyti,eik ir ieškokis.. doh.gif suprantu skubu yra,ar neranda žmogus,bet dažniausiai net nesistengia to daryti schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 23, 00:26)
nu juk visada lengviau paklausti,nei pasiieškoti cool.gif  ir dažniausiai kažkas atsako,nes retas drįsta pasakyti,eik ir ieškokis.. doh.gif  suprantu skubu yra,ar neranda žmogus,bet dažniausiai net nesistengia to daryti schmoll.gif  doh.gif

bigsmile.gif ...labas mieloji , smagu " girdėti " tavo mintis .... kurios tiesios ir šviesios thumbup.gif .
Atsakyti
eh Cipciuk, Jus visiskai teisi 4u.gif net sugedinot uz ta na gal greiciau kukluma klausinet blush2.gif nors buvo tokiu varijantu kai bandai dometis kas ir kaip ir neatsakoma(cia ne apie jus), tai susidaro nuomone gal zmogus nenori isduot savo paslapciu, mazdaug parodziau o toliau pacios galvokit ir bandykit, tai bent as taip ir darau, pasiziuriu o paskui pati galvoju, bandau unsure.gif
Zinot, jus ne tik kad savo patarimais labai gelbejat, stebinat savo tortu groziu bet ir pastumiat ir nukreipiat teisingu keliu 4u.gif Labai fainai kad jus noriai aiskinate, patariate, dabar zinosiu kad pas jus galima klausti visko drasiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 23, 01:26)
nu juk visada lengviau paklausti,nei pasiieškoti cool.gif  ir dažniausiai kažkas atsako,nes retas drįsta pasakyti,eik ir ieškokis.. doh.gif  suprantu skubu yra,ar neranda žmogus,bet dažniausiai net nesistengia to daryti schmoll.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif as tai kais kaiciau puosimu tema virsuje ir cia, tai viska kas aktuolu, pastebejimus, komentarus esu issisaugojus tokiame dokumente - tortu paslaptys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 23, 00:30)
bigsmile.gif ...labas mieloji , smagu " girdėti " tavo mintis .... kurios tiesios ir šviesios  thumbup.gif .

man dvigubai tiek smagiau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Kas nesako ...matyt negali , bet tokiu atveju , ir torto nereikėtų rodyti , o jei rodai , o žmogus klausia - atsakyk ( gal ir ne iš karto ..sriuba išbėgo , kavą plikinasi biggrin.gif ) bet reik tai padaryti , gal kuri kita žinos , ta padės , jūs klauskite , nebijokite .............. tik į temą , tik į temą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 22, 14:45)
Neryte , malonu su tavimi nors ir retai šnektelti .... pagarba  - abipusė  4u.gif

------------------------------------------------------

koks cia pasnekejimas, kai p matau tik komplimentu apsikeitimas biggrin.gif

Silciausi linkejimai, lekiu vel i antra plana ir tyliai seksiu sia tema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 23, 00:50)
blink.gif ...apsaugok Dieve

thumbup.gif patinka sitos moters stilius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 23, 03:44)
thumbup.gif patinka sitos moters stilius thumbup.gif

Si moteris nuostabi! Jos sirdis auksine, kaip ir rankos biggrin.gif
Atsakyti

Reikia pagalbos darant pinigu lagamina.. Reik su pakeltu dangciu, kaip ji daryt.. na reik kazko panasaus i si:

CIA Man pagrindinis klausimas kyla, jei isvis gerai mastau, tai padaryt is pastilazo dangti, ir sudziovinus ji uzdengt mase dar? nors cia sunki plyta jau gausis... unsure.gif gal kas padesit...

Aciu is anksto..
Atsakyti
Sveiki,ar galiu Cipciuko cukrine mase tortu dengimui maisyti su sokoladine saldainiu mase kad geriau laikytu forma ?
Atsakyti