Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 22, 23:24)
Ačiū neli   ....kaip ir taviškės  smile.gif .

Dėkui, mano tortą kai pasiiminėjo mergaitė, kuriai dariau, tai klausė, kurios veislės čia šunys, nors pati paskui pasakė, kas kur, o dariau, visai be veislių lotuliukas.gif na nepamirštant kaimo dvarniaškos dar lotuliukas.gif
Atsakyti
neli, labai ištobulėjai mergyt 4u.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 22, 11:57)

Paprastas medutis , pastilažas , spec. masė modeliavimui ........ keturmetės jubiliejus

Pasaka wub.gif

-------------------------------------------------------------------------------

Dar apvalus kempiniukas labai sužavėjo wub.gif
Atsakyti
Na ikeliu ir as keleta. Sukaupti per tam tikra laika. Dabar kai isejau i darba visai nera laiko tortams, o tik tik atrodo kazkas pradejo gautis doh.gif Visur MMG ir sokoladine saldainiu mase. Vidui skirtingi, kai kur jau ir nepamenu kas buvo biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
olga25, oho kiek dailių tortų pamėtėjai bigsmile.gif
Atsakyti
klausimas neli del tu ryskiu zaliu tortu: o cia dazyta ant virsaus, ar visa mase? jei visa, tai kokiais dazais?
kitas klausimas Cipciukui del Minordijos modeliavimo mases: ar ja pries naudojant kisate trumpam i mikrobangine, kad ji suminkstetu?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2011 01 23, 00:05)
Merginos,parasykit kokios ryskios grazios spalvos yra is dazu SUGARFLAIR?

Jos yra visos gražios ir ryškios. Spalvos intensyvumas priklauso nuo dažų kiekio. Daug kepėjėlių susiduria su atrodo paprasta problema - KAIP ryškiai nudažyt masę, pastilažą ar kremą. Nes dedant į masę, pastilažą nors ir gel paste tipo dažus, vistiek šiek tiek suminkštėja masė ir pasidaro limpanti. Tada deda cukraus pudros.. tada atrodo, kad pablanka spalva... tada deda dažo.. tada pudros.. kol galų gale pradeda masė trupėti.

Sugarflair man patinka dėl to, kad jie neturi skonio.

Beje, bandžiau į beze dėti sugarflair miltelinius dažus.. pyliau taip, kaip ukrainietiškus, t.y. miltelius į plakinį.. labai labai sunkiai tirpo tie dažai.
ir dar man atrodo, kad su gel paste tipo dažais, iš SUGARFLAIR, nenudažysit ryškiai kremo.. arba sudėsit visą buteliuką.

Pati dažiau beze su WILTON royal blue spalva. Veikia. Labai gerai dažo beze, gavosi tikra royal blue spalva.
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 23, 00:08)
klausimas neli del tu ryskiu zaliu tortu: o cia dazyta ant virsaus, ar visa mase? jei visa, tai kokiais dazais?

Čia dažyta masė, su tabiais, dažytas pastilažas dar želatiną kaitinant, o su šuniukais, imtas pastilažas jau tas nudažytas, nes buvo likutis, ir maišytas su baltu pastilažu, užtai šviesesnis gavosi. Dažus šiuo atveju naudojau ukrainietiškus, bet panašiai ir Americolor nudažo, jei tiesiai į želatiną pilti. Jei jau pastovėjus į pastilažą dėti, tai nebūna tokios intensyvios spalvos.
Atsakyti
naitui: :aciuks uz paaiskinima mirksiukas.gif norejau i az, bet ten pilna...

nu ir tada dar paklausiu kokias lapeliu formas rekomenduotumet is Surbitrono blush2.gif labai man patiko Jusu isgirtos gelyciu formeles su isstumeju, tai ir vel patarimo klausiu...
Papildyta:
QUOTE(neli @ 2011 01 23, 00:20)
Čia dažyta masė, su tabiais, dažytas pastilažas dar želatiną kaitinant, o su šuniukais, imtas pastilažas jau tas nudažytas, nes buvo likutis, ir maišytas su baltu pastilažu, užtai šviesesnis gavosi. Dažus šiuo atveju naudojau  ukrainietiškus, bet panašiai ir Americolor nudažo, jei tiesiai į želatiną pilti. Jei jau pastovėjus į pastilažą dėti, tai nebūna tokios intensyvios spalvos.

supratau. ACIU
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 01 22, 23:08)
kitas klausimas Cipciukui del Minordijos modeliavimo mases: ar ja pries naudojant kisate trumpam i mikrobangine, kad ji suminkstetu?

blink.gif ...apsaugok Dieve , kai nusipirkau ( o prieš tai telefonu buvau perspėta ) , ji buvo kieta kaip akmuo , pas juos šalta sandelyje , namie suminkštėjo , kai pradedi minkyti , darosi kaip gerai išminkytas plastilinas , patarė laikyti šaltai ....na bet ir mintys jums į galvas šauna unsure.gif .

olga25 šaunuolė .

------------------------------------------------------------------------------------------

Aš jūsų norėjau visų paklausti ...... ar jūs aptingote , ar kas jums yra .....tiek informacijos sudėta viršutinėse temose , ten visi atsakymai į rūpimus klausymus yra , nuorodos , pereikite , peržiūrėkite .

Tortų nebedarote savo šventėms , draugams ? unsure.gif ... tema tuščia , tik klausymais užversta kurių atsakymai viršuje .... o apie tai , ką turėtumėte paklausti pamate patikusį tortą nė mur mur .... unsure.gif ...jums neįdomu , kaip tai padaryta , kokiu būdu ? ar taip jau viską ir žinote .

Tik pakabate apačioje ir dingstate unsure.gif .

Persiprašau , bet jau nebeatlaikiau ....moderatorė ištrins tai ištrins , bet pasakiau ką galvoju ir matau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 23, 00:50)

Persiprašau , bet jau nebeatlaikiau ....moderatorė ištrins tai ištrins , bet pasakiau ką galvoju ir matau  blush2.gif

Pilnatis dry.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 01 23, 00:01)

Šiaip aš ir per jaunatį ir per delčią mačiau , ir galvojau taip pat , tiesiog gaila kitų merginų darbo kuriant tam reikiamas temas .

Yra tema apie dažus ir konditerinius reikmenis , galima ten klausti ...kam ją reikėjo tada užvesti ..... darote maklę iš papuošimų temos , visai nebeatrasite , kur ir kas yra doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 23, 01:07)
Šiaip aš ir per jaunatį ir per delčią  mačiau , ir galvojau taip pat , tiesiog gaila kitų merginų darbo kuriant tam reikiamas temas .

Yra tema apie dažus ir konditerinius reikmenis , galima ten klausti ...kam ją reikėjo tada užvesti ..... darote maklę iš papuošimų temos , visai nebeatrasite , kur ir kas yra  doh.gif .

Tai, kad jau čia senokai šioje temoje daugiau šnekų nei tortų nuotraukėlių smile.gif
Atsakyti