Cipciuk, avytes nerealios!!!!!!!
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 22, 13:11)
Ačiū visoms ...
wingaile ... norėjau parašyti , bet gal šito užteks ....apie tokį dailų tortą , tokios kalbos .
wingaile ... norėjau parašyti , bet gal šito užteks ....apie tokį dailų tortą , tokios kalbos .
ačiūkas, bet Kai pažiūriu į tokius tobulai lygius ir tikrai fantastiškai nuostabius tortukus ..... taip išbaigtus...... tokius kruopščius...... tokius spalvingus.....na TOOOKIUUUUSS ĖCH....
QUOTE(wingaile @ 2011 01 22, 12:35)
ačiūkas, bet Kai pažiūriu į tokius tobulai lygius ir tikrai fantastiškai nuostabius tortukus ..... taip išbaigtus...... tokius kruopščius...... tokius spalvingus.....na TOOOKIUUUUSS ĖCH....
Naaaaaaaa ..... o gi kas tau neleidžia juos išbaigti ? ....
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 22, 12:29)
Cipciukas, nu nuostabus tortukas kaip ir visi bet avyciu mielumas
o galima paklausti kodel?
wingaile, dailus tortukas o tu nori taip iskart idelius daryt juk niekas negimsta mokedamas
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 22, 14:33)
Naaaaaaaa ..... o gi kas tau neleidžia juos išbaigti ? ....
Nemoku gal paaiškinti, aš juos išbaigiu, kaip man atrodo, bet kai pradedu lyginti vienus su kitais
QUOTE(Milux @ 2011 01 22, 13:34)
Cipciukas, nu nuostabus tortukas kaip ir visi bet avyciu mielumas
...mmmmmmmmmmm ...galima , kodėl gi ne .... matai , aš išbandyti , tai išbandau viską , bet va įsimyliu - ne , mano meilės : beze , aisingas , mano patobulintas pastilažas , mano gėlių masė ( kietom detalėm ) , naujoji spec. masytė ...na dar biskvitai : Žozefinos , negro bučinio , senovinio papratojo ...na ir dar šis bei tas ..... tai va - išbandyta > neapvilta > išgirta .... o man to gana .
wingaile , lyginti eik skalbinius ....aš savo irgi randu su kuo palyginti ....palyginu ir ..... tik po dėžele lysk ....
QUOTE(mulatux @ 2011 01 22, 14:41)
o gaila
Cipciukas
Na ka atnesu jusu teismui savo pirma(neskaitant barbes) tortuka dengta mase.Seip jis man gal siek tiek perkrautas bet jau toks buvo mergaites uzsakymas, na zinot tos mazos panelytes
Tai varskinis gaivumelis, dengtas na ta aisingo mase, kaip kas pastebejo panasi i pastilaza, zodziu ir gelytes is jo, ornamentas is aisingo.
Cipciuk, tyliai tebiu sia tema ir groziuosi darbais, bet tas keturmetes tortas mano isverte is koju Pabarba
Neryte , malonu su tavimi nors ir retai šnektelti .... pagarba - abipusė
------------------------------------------------------
Milux , aš irgi darau tokiom panelytėm , ir kartais nesutalpinu jų visų norų ant torto ...bet pagalvokim , kas auga ...mergina , panelė , o jai visko to reiks .
Puikus tortas .
------------------------------------------------------
Milux , aš irgi darau tokiom panelytėm , ir kartais nesutalpinu jų visų norų ant torto ...bet pagalvokim , kas auga ...mergina , panelė , o jai visko to reiks .
Puikus tortas .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 22, 15:45)
Puikus tortas .
Puikus tortas .
Aciu Cipciuk nu tikrai jau noru tiek, tai dar ir sirdeliu reikejo bet jau man jos niekur nesipaise