Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Naktibalda ...savame torte , visada rasi prie ko prisikabinti , yra iš šiame , tik paslėpti reik mokėti topsecret.gif .

Dėl pjaustymo ....vienos barbės 3 metų mergaitė nedavė pjauti ...teko bėgti į parduotuvę pirkti kažko prie kavos doh.gif , dabar paklausiu " ar jūsų vaikas nėra jautrus ? ..." būna , kad persigalvoja ir tada puošiu kitaip .
Atsakyti
jo jo, bendradarbės berniukas raudojo traktorių kai atėjo laikas supjaustyti lotuliukas.gif iš tikrųjų tai žiaurus reikalas tie jautrumai unsure.gif man va žiauriai gaila būtų to faino geltono kempiniaus apvaliam pavidale padaryto, nu toks čiotkas juodai thumbup.gif superinis, neįprastas, originalus - man labai labai patiko thumbup.gif

Cipciuk, jei ne antibiotikai, tai aš mielai ir lašiako, ir vodkės ir svogūno wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 21, 22:11)

Cipciuk, jei ne antibiotikai, tai aš mielai ir lašiako, ir vodkės ir svogūno  wub.gif

... " vobla " ten doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 21, 22:14)
... " vobla " ten  doh.gif  lotuliukas.gif

o kas ten šalia voblos, pieno butelis g.gif
Atsakyti
gali būt ir vobla, aš nieko prieš, kai jau galėsiu ką nuryti, tai manau sueis ir kelmas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 21, 22:39)
Taigi sakė , nerašyti į AŽ ir skaipą ...

aciu uz pastebejima,bet ten bendravimas kiek kitu reikalu
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 21, 22:19)
gali būt ir vobla, aš nieko prieš, kai jau galėsiu ką nuryti, tai manau sueis ir kelmas  lotuliukas.gif

šitą kelmą ir aš suryčiau irnesakyk.gif su visa vobla ir kitais pagardais lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek gražių tortų bigsmile.gif O tą vobla ir aš priglausčiau, net su pieno buteliu lotuliukas.gif

Atnešu savo tabius, maskarponės tortas su vyšniomis, pastilažas, aisingas.
user posted image
Ir ciuciai, snikersas, pastilažas, aisingas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 21 sausio 2011 - 22:42
tie jūsų tortai kaip su coreliu nupiešti, nu nieko sau, bigsmile.gif suuperiniai, labai labai gražūs , pastebėjau visi vasaros pasiilgo, žalyn torčiukai žalyn vis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 21, 22:17)
o kas ten šalia voblos, pieno butelis  g.gif

.... žinai , na niekaip nesumasčiau , kaip padaryti permatomą butelaitį , šiaip jis kito atspalvio , ne baltas ... vobla + svogūnas + pienas = tryda user posted image

QUOTE(neli @ 2011 01 21, 22:41)

Atnešu savo tabius, maskarponės tortas su vyšniomis, pastilažas, aisingas.

Ir ciuciai, snikersas, pastilažas, aisingas.

Apžavėta .... medalis tau už tokį grožį user posted image

---------------------------------------------------------------------------------------

Tiesa , kieno tas geltonas tortukas , kempiniukas nepamenu , nuostabus wub.gif ... copy rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 21, 21:06)
Dar vienas žalias  unsure.gif

blink.gif thumbup.gif labai gražu......

Neli,super torčiukai......
Atsakyti
user posted image visoms be isimties, siandien sudejusioms tortus. pradedat motociklu ir baigiant zaliomis pievutemis user posted image
Atsakyti