Naktibalda ...savame torte , visada rasi prie ko prisikabinti , yra iš šiame , tik paslėpti reik mokėti .
Dėl pjaustymo ....vienos barbės 3 metų mergaitė nedavė pjauti ...teko bėgti į parduotuvę pirkti kažko prie kavos , dabar paklausiu " ar jūsų vaikas nėra jautrus ? ..." būna , kad persigalvoja ir tada puošiu kitaip .
jo jo, bendradarbės berniukas raudojo traktorių kai atėjo laikas supjaustyti iš tikrųjų tai žiaurus reikalas tie jautrumai man va žiauriai gaila būtų to faino geltono kempiniaus apvaliam pavidale padaryto, nu toks čiotkas juodai superinis, neįprastas, originalus - man labai labai patiko
Cipciuk, jei ne antibiotikai, tai aš mielai ir lašiako, ir vodkės ir svogūno
Cipciuk, jei ne antibiotikai, tai aš mielai ir lašiako, ir vodkės ir svogūno
QUOTE(Olesta @ 2011 01 21, 22:11)
... " vobla " ten
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 21, 22:14)
... " vobla " ten
o kas ten šalia voblos, pieno butelis
gali būt ir vobla, aš nieko prieš, kai jau galėsiu ką nuryti, tai manau sueis ir kelmas
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 21, 22:39)
aciu uz pastebejima,bet ten bendravimas kiek kitu reikalu
QUOTE(Olesta @ 2011 01 21, 22:19)
gali būt ir vobla, aš nieko prieš, kai jau galėsiu ką nuryti, tai manau sueis ir kelmas
šitą kelmą ir aš suryčiau su visa vobla ir kitais pagardais
Kiek gražių tortų O tą vobla ir aš priglausčiau, net su pieno buteliu
Atnešu savo tabius, maskarponės tortas su vyšniomis, pastilažas, aisingas.
Ir ciuciai, snikersas, pastilažas, aisingas.
tie jūsų tortai kaip su coreliu nupiešti, nu nieko sau, suuperiniai, labai labai gražūs , pastebėjau visi vasaros pasiilgo, žalyn torčiukai žalyn vis
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 21, 22:17)
.... žinai , na niekaip nesumasčiau , kaip padaryti permatomą butelaitį , šiaip jis kito atspalvio , ne baltas ... vobla + svogūnas + pienas = tryda
QUOTE(neli @ 2011 01 21, 22:41)
Apžavėta .... medalis tau už tokį grožį
---------------------------------------------------------------------------------------
Tiesa , kieno tas geltonas tortukas , kempiniukas nepamenu , nuostabus ... copy
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 21, 21:06)
Dar vienas žalias
labai gražu......
Neli,super torčiukai......
visoms be isimties, siandien sudejusioms tortus. pradedat motociklu ir baigiant zaliomis pievutemis