Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(julioske @ 2011 01 21, 17:25)
sokoladine mase ir balti ornamentai? ax.gif

ačiū, panašiai ir bus (jei pavyks tai, ko noru)... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2011 01 21, 19:45)
Atvelku šios nakties darbelius...
Negriukas su šokoladiniu ganašu,Cipciuko pastilažas  wub.gif ,šokoladinė masė...

koks gražutis tas apvalus kempiniukas wub.gif wub.gif
QUOTE(strazduks @ 2011 01 21, 19:48)
  Noriu paklausti kuom dažot grietinėlę? Aš dažiau dažais Silver Spoon skystais, manau tai man pagadino, gerai neišsiplakė. sunkiai laikė formą.

reikia dažyti sausais milteliniais dažais arba bent jau gel paste konsistencijos.

QUOTE(ausreka @ 2011 01 21, 20:24)
gal per trumpai viret kondensuota piena,as visada verdu ji kokias 2.5-3 val,atsales pats nebega,reikia iskrapstyti,panasiai kaip rududu tirstumo gaunas,kremas visad gerai stingsta

AČIŪ. Tikrai, gali būti kad per trumpai.. tikrai ne daugiau 2 val viriau. Na jis nebėga, jis tik tepasi.. bet toks minkštutis.
Atsakyti
Dar vienas žalias unsure.gif ...o vasara dar toli ..... , kas tada bus doh.gif ...

Biskvitai : du balti , du rudi , grietinėlė , joje - konsevuoti persikai iš šaldytos vyšnios . pastilažas , sviestinis kremas ( žolė ir lapai ) , kitka - spec . modeliavimo masė , ( mašina tik kaip simbolis , nes neaatitinka proporcijų ) ..... tortas girininkui ..... unsure.gif

user posted image
Atsakyti
naitai,jusu az perpildytas ax.gif
Atsakyti
ne nu viršūnė...mašina nereali...ir iš vis tas tortas kažkokiu stebuklu kvepia... aš be žodžių...Cipciuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 21, 21:14)
naitai,jusu az perpildytas  ax.gif

Taigi sakė , nerašyti į AŽ ir skaipą ...
Atsakyti
cipciuko baliavojantis uredas nerealus bigsmile.gif o jau masinyte, ir kaip tap smulkiai detales daryt?
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2011 01 21, 22:06]
Dar vienas žalias unsure.gif ...o vasara dar toli ..... , kas tada bus doh.gif ...

ohmy.gif mega_shok.gif ir kiek laiko uztrunka tooooki padaryt? g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 21, 21:39)
ne nu viršūnė...mašina nereali...ir iš vis tas tortas kažkokiu stebuklu kvepia... aš be žodžių...Cipciuk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū Olestuk ...kokiu stebuklu ...degtine , svogūnu ir vobla ... hihihi.gif

------------------------------------------------------------
QUOTE(keno @ 2011 01 21, 21:42)

ohmy.gif  mega_shok.gif ir kiek laiko uztrunka tooooki padaryt? g.gif  wub.gif

Pora h........ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 21 sausio 2011 - 21:47
eina sau-turbut savaite dirbciau lotuliukas.gif doh.gif zaviuosi Jumis thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 21, 21:39)
ne nu viršūnė...mašina nereali...ir iš vis tas tortas kažkokiu stebuklu kvepia... aš be žodžių...Cipciuk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ne nu 6ak4s bigsmile.gif jau tas tortas Cipciuko wub.gif , ten stebuklas ant kelmelio koks lotuliukas.gif , super, man tik vis įdomu ar žmonės pjausto verkdami tokį grožį lotuliukas.gif , nes maniškius reikia greitai pjauti,kad nespėtų broko įžiūrėti, o šitą reikia pasidėti ir grožėtis...grožėtis.....grožėtis .......
QUOTE(keno @ 2011 01 21, 21:51)
eina sau-turbut savaite dirbciau lotuliukas.gif  doh.gif  zaviuosi Jumis thumbup.gif  drinks_cheers.gif

na jau mažiausiai doh.gif , bet liuks wub.gif
Atsakyti
apsalau nuo red69 kempiniuko ir Cipciuko girininko ir masinos wub.gif nuostabu thumbup.gif nu bet kai perskaiciau, kad Cipciukas pora valandu tai dare, man kaip japonu kalba nuskambejo... Jauciu savaite pries tai nemiegociau ir mintyse "gimdyciau", o paskui savaite daryciau doh.gif
Atsakyti