Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(julioske @ 2011 01 21, 15:11)
as rududu nemegstu, tai jau kuri laika naudoju savo pacios virta karamele is kond pieno, sviesto, medaus ir cukraus. t]

o kokios proporcijos? tiksliau galima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 01 21, 14:17)
Gražūs tortukai labai wub.gif Bet jau boružytėėėėė blink.gif  lotuliukas.gif

aciu,galima sakyt pirmas toks rimtesnis bandymas mano smile.gif
QUOTE(naitas @ 2011 01 21, 15:50)
julioske, dadute, wingaile, k.lapelyte    wub.gif  wub.gif

na tai dabar man pasakykit tokį dalyką - viriau aš kondens(c?)uotą pieną. Šiaip naudodavau Rududu, na bet pabandžiau išvirti kondensuotą... taigis aptepiau aš tortą virto kond.pieno ir sviesto mišiniu, ir... nenorėjo stingti tas sluoksniukas  doh.gif  Rududu man tokių fintų nepadarydavo.. Nejau reikia į virtą kondpieną dėti daugiau sviesto?  unsure.gif
---------

mmmhhhh...net nezinau,gal silta virta piena i sviesta sudejot?
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2011 01 21, 16:53)
o kokios proporcijos? tiksliau galima?  smile.gif

patersiu biski tema, nes ne receptams ji skirta ax.gif
175g sviesto
115g rudojo cukraus (naudoju paprasta)
3v.s. dirbtinio medaus (as dedu naturalu)
1ind kond. pieno

viska sudeti i inda ir ant garu voneles kaitinti 6-8 min kol pasidarys klampokas, padeti i sali, ausdama karamele sutirsteja, ant torto dedu vos vos silta, jei atausta iki galo tai jau ir posunkiai tepasi, nes tirsta labai, aplimpa sauksta.

as isvis ji paprastai darau, kubeliais susipjaustau sviesta, sudedu kitus produktus ir paprasciausiai kaitinu ant labai silpnos udnies labai intensyviai maisydama (kitaip prie duno pritraukia), tiesa puoda imu storesniu dugnu

cia receptas is 'caramel shortbreads' sausainuku, ar twiksiuku kaip bepavadinsi, esu ji visa saldziuose receptuose su nuotraukomis berods patalpinusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 21 sausio 2011 - 16:27
KOkie dailūs mašiniokai, boružytė bigsmile.gif o apie motociklą išvis nėra žodžių drinks_cheers.gif

Gal patartumėt, kaip minimaliai papuošt tortuką laidotuvių metinėms? g.gif
Atsakyti
sokoladine mase ir balti ornamentai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 21, 17:46)
QUOTE(naitas @ 2011 01 21, 15:50)

apmokejimas,aisku,i prieki,taip?

ne, tikrai ne. Apmokėjimą aš pati padarau iš savo pinigų. Tik kai surenku konkrečias konkretaus žmogaus prekes, tada prieš išsiuntimą LT susirašom emailu.
NES: užsakom prekes internetu. PArduotuvė nebūtinai tai turi, ką rodo. Tiesiog būna išpardavę ir prekės ateina, tarkim, kitą savaitę. Jie savo meniu nekoreguoja, tik išima tai, ko jau niekada neturės. Jie nekreipia dėmesio į laikiną neturėjimą. Todėl ir atsiranda neatitikimai. Tai kam Jums mokėti iš anksto, mokėti bankui? kai prekės nebus, aš turėčiau skaičiuoti kiek grąžinti ir pan.. vėl banko mokesčiai ir didžiulės laiko sąnaudos..
Paprasčiausiai dalinu tai ką gaunu ir išsiuntinėju.

QUOTE(dadute @ 2011 01 21, 18:01)
mmmhhhh...net nezinau,gal silta virta piena i sviesta sudejot?

ne, tas pienas buvo parą pastovėjęs po virimo..
žodžiu, kol kas mistika, ane su tuo mano virtu pienu g.gif
Ir dabar man tas atidarytas virtas kondpienas toks minkštas kaip pašilęs margarinas.. nors šaldytuve stovi.
Atsakyti
Laba diena,

Oho,kokios transporto priemonės blink.gif doh.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir kiti tortukai fainuoliukai,labai dailus zuikutis,tik man norėtųsi gal šiek tiek nosiuko,kad ne visai būtų suplotas snukutis 4u.gif

Atvelku šios nakties darbelius...
Negriukas su šokoladiniu ganašu,Cipciuko pastilažas wub.gif ,šokoladinė masė...
user posted image

Atsiprašau už nevykusią Spyglis2 tortuko kopiją blush2.gif
Rafaelo biskvitai,grietinėlės-varškės pertepimas su persikais.Cukrinė masė,šokoladinės masės meškutis ir marcipaninis zuikis.
user posted image

Lekiu,ryt sūnaus gimtadienis,o turiu padaryt dar 3 tortukus doh.gif bye1.gif bye1.gif
Papildyta:
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 21, 16:18)
KOkie dailūs mašiniokai, boružytė  bigsmile.gif o apie motociklą išvis nėra žodžių  drinks_cheers.gif

Gal patartumėt, kaip minimaliai papuošt tortuką laidotuvių metinėms?  g.gif

Aš taip pat siūlyčiau šokoladinę masę,tačiau man labai gražu kalijos,tai gal dėčiau jas ir perriščiau šokoladinės masės lengva juostele.. net nežinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 21 sausio 2011 - 17:44
Sveikos, vis užsuku į šį forumą pasigrožėti jūsų darbais smile.gif Kartais atrodo nesudėtinga, bet tik pamėginu padaryti kažką panašaus........ man ne taip jau paprasta. lenkiu galva prieš jus. Šaunuolės.
Noriu paklausti kuom dažot grietinėlę? Aš dažiau dažais Silver Spoon skystais, manau tai man pagadino, gerai neišsiplakė. sunkiai laikė formą.
Atsakyti
jetau koks gražus kempiniuko veidas smile.gif nuostabu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 21, 17:18)

Gal patartumėt, kaip minimaliai papuošt tortuką laidotuvių metinėms?  g.gif

ateik y SOS temuke....
Atsakyti
[quote=naitas,2011 01 21, 18:37]
apmokejimas,aisku,i prieki,taip?
[/quote]
ne, tikrai ne. Apmokėjimą aš pati padarau iš savo pinigų. Tik kai surenku konkrečias konkretaus žmogaus prekes, tada prieš išsiuntimą LT susirašom emailu.
NES: užsakom prekes internetu. PArduotuvė nebūtinai tai turi, ką rodo. Tiesiog būna išpardavę ir prekės ateina, tarkim, kitą savaitę. Jie savo meniu nekoreguoja, tik išima tai, ko jau niekada neturės. Jie nekreipia dėmesio į laikiną neturėjimą. Todėl ir atsiranda neatitikimai. Tai kam Jums mokėti iš anksto, mokėti bankui? kai prekės nebus, aš turėčiau skaičiuoti kiek grąžinti ir pan.. vėl banko mokesčiai ir didžiulės laiko sąnaudos..
Paprasčiausiai dalinu tai ką gaunu ir išsiuntinėju.
ne, tas pienas buvo parą pastovėjęs po virimo..
žodžiu, kol kas mistika, ane su tuo mano virtu pienu g.gif
Ir dabar man tas atidarytas virtas kondpienas toks minkštas kaip pašilęs margarinas.. nors šaldytuve stovi.
[/quote]
gal per trumpai viret kondensuota piena,as visada verdu ji kokias 2.5-3 val,atsales pats nebega,reikia iskrapstyti,panasiai kaip rududu tirstumo gaunas,kremas visad gerai stingsta
Atsakyti
bet jau kempiniukas thumbup.gif thumbup.gif juolab ne kvadratinis o apvalus. ne blogiau atpazystamas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti