laba ryta, atlekiu su britva
mmg, beveik snikeris (keiciau biskvita ir vietoj rududu dejau savo karamele)
gaila geresnes foto bus tik kita savaite (o as taip noriu didvyriskai pasigirti )
QUOTE(julioske @ 2011 01 21, 09:51)
laba ryta, atlekiu su britva
gaila geresnes foto bus tik kita savaite (o as taip noriu didvyriskai pasigirti )
nu joooo, yra kuo girtis saunuole, graziai padirbeta!
sveikos,esu naujoke,bet megstu gaminti tortus,ypac paskutiniu metu dedu torciuka boruzele. Biskvitas rafaelo torto,perteptas grietinele,su vakuotom braskem ir ananasais.puosta sokoladu,grietinele gelytes is chewits saldainiu,o rageliai is marshmallow ir sokolado mases
labas mergaitės, ilgą laiką vėl tik tyliai stebėjau jūsų grožybes, labai gera užeit ir matyt tokią ramybę tėmoj, kuri atėjo kakrtu su cipciuku na o dabar pora tortukų įdėsiu ir aš viduj medutis su žėlė gabaliukais, dengta pastilažu ir marcipanine mase
ir dar vienas, sudėtis ta pati
ir dar vienas, sudėtis ta pati
Gražūs tortukai labai Bet jau boružytėėėėė
atnesu vienetuka.pirmakarta dariau piesinukus.
beze,piesinukai - mmg
tailandietiskas bananu
beze,piesinukai - mmg
tailandietiskas bananu
Wingaile,labai faini traktoriukas ir mašinyte..,...
k.lapelyte, gražus vienetukas
k.lapelyte, gražus vienetukas
grazus tortukai, o wingailes pirmaji tortuka tai atsiminsiu, man kaip tik vasari traktoriuko raudono reiks
julioske, dadute, wingaile, k.lapelyte
na tai dabar man pasakykit tokį dalyką - viriau aš kondens(c?)uotą pieną. Šiaip naudodavau Rududu, na bet pabandžiau išvirti kondensuotą... taigis aptepiau aš tortą virto kond.pieno ir sviesto mišiniu, ir... nenorėjo stingti tas sluoksniukas Rududu man tokių fintų nepadarydavo.. Nejau reikia į virtą kondpieną dėti daugiau sviesto?
---------
Bijau pasiūlyt, nes pradedu būti užimta. Bet ... jeigu yra noras, tai iki vasario 1 dienos surinksiu užsakymus per rakandu.krautuve@gmail.com. Pažadu labai lėtai išskirstyt siuntinį.
Surbitonas ima už siuntinį 33,95 svarus, bet kai susirenka didesnis užsakymas, tada šita suma pasidengia su nuolaida ir kaip ir gaunas, jog nereikia papildomai mokėti už atsiuntimą į LT. www.surbitonart.co.uk
aš pati norėčiau kai ko pasidairyt www.sugarshack.co.uk Išskirtinis bruožas šios parduotuvės, kad jie turi begalę antgaliukų. Na jie turi virtualiai, tačiau pasitaiko, kad užsakius ne visada būna reikalingi numeriai.. visgi..
Jie už didesnio krovinio atsiuntimą prašo 25 svarų ir nesiūlo jokių nuolaidų. Todėl visų užsakančių čia lauktų šioks toks atsiuntimo mokestis.
Tai galima užsakinėti iš abiejų parduotuvių.
Nesiųskit prašau per AŽ, per skaipą. Tikrai pamesiu. Per aukščiau nurodytą email prašau, jeigu kas nors jungiatės. Jokio procento, tik kainos kurias matot užsakydamos savo daiktus.
na tai dabar man pasakykit tokį dalyką - viriau aš kondens(c?)uotą pieną. Šiaip naudodavau Rududu, na bet pabandžiau išvirti kondensuotą... taigis aptepiau aš tortą virto kond.pieno ir sviesto mišiniu, ir... nenorėjo stingti tas sluoksniukas Rududu man tokių fintų nepadarydavo.. Nejau reikia į virtą kondpieną dėti daugiau sviesto?
---------
Bijau pasiūlyt, nes pradedu būti užimta. Bet ... jeigu yra noras, tai iki vasario 1 dienos surinksiu užsakymus per rakandu.krautuve@gmail.com. Pažadu labai lėtai išskirstyt siuntinį.
Surbitonas ima už siuntinį 33,95 svarus, bet kai susirenka didesnis užsakymas, tada šita suma pasidengia su nuolaida ir kaip ir gaunas, jog nereikia papildomai mokėti už atsiuntimą į LT. www.surbitonart.co.uk
aš pati norėčiau kai ko pasidairyt www.sugarshack.co.uk Išskirtinis bruožas šios parduotuvės, kad jie turi begalę antgaliukų. Na jie turi virtualiai, tačiau pasitaiko, kad užsakius ne visada būna reikalingi numeriai.. visgi..
Jie už didesnio krovinio atsiuntimą prašo 25 svarų ir nesiūlo jokių nuolaidų. Todėl visų užsakančių čia lauktų šioks toks atsiuntimo mokestis.
Tai galima užsakinėti iš abiejų parduotuvių.
Nesiųskit prašau per AŽ, per skaipą. Tikrai pamesiu. Per aukščiau nurodytą email prašau, jeigu kas nors jungiatės. Jokio procento, tik kainos kurias matot užsakydamos savo daiktus.
as rududu nemegstu, tai jau kuri laika naudoju savo pacios virta karamele is kond pieno, sviesto, medaus ir cukraus. gaunas kaip kad karvuciu karamele tokia tasi, iki galo niekad nesukieteja (na tiek ilgai kad sukietetu ir neisbuna, o ir tortas (kad ir snikeris) daug skanesnis iseina
QUOTE(naitas @ 2011 01 21, 15:50)
apmokejimas,aisku,i prieki,taip?