Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

laba ryta, atlekiu su britva biggrin.gif
mmg, beveik snikeris (keiciau biskvita ir vietoj rududu dejau savo karamele)
user posted image
user posted image

gaila geresnes foto bus tik kita savaite (o as taip noriu didvyriskai pasigirti lotuliukas.gif)
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif gerai kai foto žiūrint tik kavos užtenka thumbup.gif saldu nuo vaizdų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 01 21, 09:51)
laba ryta, atlekiu su britva biggrin.gif
gaila geresnes foto bus tik kita savaite (o as taip noriu didvyriskai pasigirti lotuliukas.gif)

nu joooo, yra kuo girtis thumbup.gif saunuole, graziai padirbeta!
Atsakyti
sveikos,esu naujoke,bet megstu gaminti tortus,ypac paskutiniu metu smile.gif dedu torciuka boruzele. Biskvitas rafaelo torto,perteptas grietinele,su vakuotom braskem ir ananasais.puosta sokoladu,grietinele ax.gif gelytes is chewits saldainiu,o rageliai is marshmallow ir sokolado mases
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dadute: 21 sausio 2011 - 13:00
labas mergaitės, ilgą laiką vėl tik tyliai stebėjau jūsų grožybes, labai gera užeit ir matyt tokią ramybę tėmoj, kuri atėjo kakrtu su cipciuku wub.gif wub.gif na o dabar pora tortukų įdėsiu ir aš blush2.gif viduj medutis su žėlė gabaliukais, dengta pastilažu ir marcipanine mase ax.gif
user posted image
ir dar vienas, sudėtis ta pati 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gražūs tortukai labai wub.gif Bet jau boružytėėėėė blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
atnesu vienetuka.pirmakarta dariau piesinukus.
beze,piesinukai - mmg
tailandietiskas bananu
user posted image
Atsakyti
Wingaile,labai faini traktoriukas ir mašinyte..,...
k.lapelyte, gražus vienetukas
Atsakyti
grazus tortukai, o wingailes pirmaji tortuka tai atsiminsiu, man kaip tik vasari traktoriuko raudono reiks biggrin.gif
Atsakyti
julioske, dadute, wingaile, k.lapelyte wub.gif wub.gif

na tai dabar man pasakykit tokį dalyką - viriau aš kondens(c?)uotą pieną. Šiaip naudodavau Rududu, na bet pabandžiau išvirti kondensuotą... taigis aptepiau aš tortą virto kond.pieno ir sviesto mišiniu, ir... nenorėjo stingti tas sluoksniukas doh.gif Rududu man tokių fintų nepadarydavo.. Nejau reikia į virtą kondpieną dėti daugiau sviesto? unsure.gif
---------
Bijau pasiūlyt, nes pradedu būti užimta. Bet ... jeigu yra noras, tai iki vasario 1 dienos surinksiu užsakymus per rakandu.krautuve@gmail.com. Pažadu labai lėtai išskirstyt siuntinį.
Surbitonas ima už siuntinį 33,95 svarus, bet kai susirenka didesnis užsakymas, tada šita suma pasidengia su nuolaida ir kaip ir gaunas, jog nereikia papildomai mokėti už atsiuntimą į LT. www.surbitonart.co.uk

aš pati norėčiau kai ko pasidairyt www.sugarshack.co.uk Išskirtinis bruožas šios parduotuvės, kad jie turi begalę antgaliukų. Na jie turi virtualiai, tačiau pasitaiko, kad užsakius ne visada būna reikalingi numeriai.. visgi..
Jie už didesnio krovinio atsiuntimą prašo 25 svarų ir nesiūlo jokių nuolaidų. Todėl visų užsakančių čia lauktų šioks toks atsiuntimo mokestis.

Tai galima užsakinėti iš abiejų parduotuvių.
Nesiųskit prašau per AŽ, per skaipą. Tikrai pamesiu. Per aukščiau nurodytą email prašau, jeigu kas nors jungiatės. Jokio procento, tik kainos kurias matot užsakydamos savo daiktus.
Atsakyti
as rududu nemegstu, tai jau kuri laika naudoju savo pacios virta karamele is kond pieno, sviesto, medaus ir cukraus. gaunas kaip kad karvuciu karamele tokia tasi, iki galo niekad nesukieteja (na tiek ilgai kad sukietetu ir neisbuna, o ir tortas (kad ir snikeris) daug skanesnis iseina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 21, 15:50)

apmokejimas,aisku,i prieki,taip?
Atsakyti