Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 01 20, 15:34)
merginios sorry jei gu ka uz pasikartojanti klausima blush2.gif   zodziu, kur yra pirkti vienkartiniu celofaniniu maisiuku puosimui?  g.gif

kazkas kazkada rode, bet dabar jau tikrai nebesurasiu...

Sanitex'se yra.

QUOTE(adriu @ 2011 01 20, 15:50)
mano kiškis svėrė 3 kg,suėjo 1,5 normos šarlotės ax.gif

Ir dar kalusimas prie to pacio. Kok cia tortas ir kokio skersmens? rolleyes.gif

Labai grazus kiskis, dar nebuvo cia tokio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 20 sausio 2011 - 16:13
atsakau,ausys nieko netvirtintos-įkišau ir stovi biggrin.gif
čia vaisinis-varškinis kremas su koncervuotais persikais..skersmuo biskvitų kepiau apie 15 cm.buvo gal 12 vnt g.gif ,susitepė pasidarė visai normalaus dydžio..
ačiū už pagyras..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 20, 17:40)
o nebus pigiau susimakaluot cukraus pudros masę pagal kokį vieną receptą iš papuošimų temos?  ax.gif

tikriausiai pigiau,nusipirkau, ta mase, 200gr. 17 kr. (se) nepigu.Be to ten raso kad ten migdolu pasta,bet paragavus tai kaip marcipaniniai saldainiai.minkitis minkosi bet skyla,kazka reikia padaryti...raso pudro det,gliukozes sirupo,tai gal cia gelems...Saldainiu mase kaip ir gavosi,tik mano rankos neigudusios,vakarykste roze nulidyta dar minksta,bandziau daryti baze,bet nesigavo,noriu graziai padengti torta,nes kai pvz meduti dariau trupiniais neiseina man graziai sonu padengti,bandziau dar kokosias aplipdyti irgi negraziai,nelygiai...ir dar sokoladu bandziau,ir nelabai sekesi smile.gif
beto kita men dukros gimtadienis taigi reikia ismokt kazka grazaus padaryt
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2011 01 20, 16:43)
cia yra ir vienkartiniu ir daugkartiniu http://www.arevitosi...roducts&group=3  ,  http://www.gerduva.l...aiselis-classic  bet gal dar kas zino kokia nuoroda

QUOTE(miskouoga @ 2011 01 20, 17:12)
Sanitex'se yra.

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2011 01 20, 14:51)
tikriausiai pigiau,nusipirkau, ta mase, 200gr.

Aš manau, kad tavo masė yra skirta įdarams kepiniuose ruošti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 01 19, 22:16)
kas galite man brangutes atsakyti 4u.gif  kodel sokoladines rozes aprasojo,stovint saldytuve (daziau balta sokolada) pirma kart,kai dariau viskas buvo gerai,niekas nerasojo g.gif  unsure.gif

? ar niekas negalite atsakyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 01 20, 18:08)
? ar niekas negalite atsakyti rolleyes.gif

Ir kas atsitiko, kai aprasojo?

Kiek mano issilavinimas leidzia suvokti, kad rasa susidaro del temperaturu skirtumo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 20, 20:26)
Ir kas atsitiko, kai aprasojo?

Kiek mano issilavinimas leidzia suvokti, kad rasa susidaro del temperaturu skirtumo.  rolleyes.gif

na,pirma kart darant jos nerasojo,net ir laikant saldytuve,ir jas laikiau gana ilgai,turbut savaite-turejau uzvakumavusi,o stai antrakart kai lipdziau-sekancia diena matesi laseliai,ir jos tokios minkstutes pasidare doh.gif kiek pamenu recepte buvo 100gr sokolado,ir 1s medaus,taip ir dariau g.gif tai net nezinau,kur cia "suo pakastas" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2011 01 20, 17:51)
tikriausiai pigiau,nusipirkau, ta mase, 200gr. 17 kr. (se) nepigu.Be to ten raso kad ten migdolu pasta,bet paragavus tai kaip marcipaniniai saldainiai.minkitis minkosi bet skyla,kazka reikia padaryti...raso pudro det,gliukozes sirupo,tai gal cia gelems...Saldainiu mase kaip ir gavosi,tik mano rankos neigudusios,vakarykste roze nulidyta dar minksta,bandziau daryti baze,bet nesigavo,noriu graziai padengti torta,nes kai pvz meduti dariau trupiniais neiseina man graziai sonu padengti,bandziau dar kokosias aplipdyti irgi negraziai,nelygiai...ir dar sokoladu bandziau,ir nelabai sekesi smile.gif
beto kita men dukros gimtadienis taigi reikia ismokt kazka grazaus padaryt

As manau kad lipdymui tinka, as perku No , gelems gal nelabai, bet visokiom figurelem, balbokam tai tinka, o dazyt pati dazai kokia nori spalva.....saldainiu mase ir buna ilgai minksta, geriau kitokia mase naudot gelytem.... blush2.gif
Atsakyti
Andriu, kishkutis nuostabus. As svaigstu del tu tortuku-zaisliuku wub.gif Idedu ir as savo kuklu tortuka, kad nebutu cia taip jau tuscia. Gaila, kad visi tortukai dabar daromi ant greicio, nera laiko zaistis sad.gif O taip noretusi ka nors kurt, bandyt....heh....
Viduje pauksciu pienas, puostas grietinele, sokoladu ir fondantu.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele81: 20 sausio 2011 - 23:39
QUOTE(Rutele81 @ 2011 01 21, 00:37)
Andriu, kishkutis nuostabus. As svaigstu del tu tortuku-zaisliuku  wub.gif  Idedu ir as savo kuklu tortuka, kad nebutu cia taip jau tuscia. Gaila, kad visi tortukai dabar daromi ant greicio, nera laiko zaistis sad.gif O taip noretusi ka nors kurt, bandyt....heh....
Viduje pauksciu pienas, puostas grietinele, sokoladu ir fondantu.

Super thumbup.gif paprasta ir dailu, grazios spalvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 21 sausio 2011 - 01:11
QUOTE(Rutele81 @ 2011 01 20, 23:37)
Andriu, kishkutis nuostabus. As svaigstu del tu tortuku-zaisliuku  wub.gif  Idedu ir as savo kuklu tortuka, kad nebutu cia taip jau tuscia. Gaila, kad visi tortukai dabar daromi ant greicio, nera laiko zaistis sad.gif O taip noretusi ka nors kurt, bandyt....heh....

labai grazu.. spalva idealiai tipo prie padeklo smile.gif Toks isbaigtas darbas atrodo smile.gif
Atsakyti