sveikos merginos, dairausi po šią temelę, nes planuoju savo mažajai nerti sijonėlį jūsų margučių principu. Gal kada ir suknelė gausis ir gal net ne tik mažajai, labai jau man gražios tos jūsų margutės
Na ir pasirodysiu dukrytės šiek tiek kitokią margutę, nertą iš lino
Na ir pasirodysiu dukrytės šiek tiek kitokią margutę, nertą iš lino
[/quote]
Orginali suknutė
[/quote]
Orginali suknutė
[b]man-patinka-tyla,[/b], labai graži ir originali suknelė. Gal būtų galima pamatyti, kaip ta suknelė nunerta nugaroje???
IngridaGal, Mil@na, ačiū
o iš nugaros suknytė atrodo štai taip
o iš nugaros suknytė atrodo štai taip
radau labai neblogą margų siūlų panaudojimo modelį, o ir iš vis skirtingos spalvos, manau gražiai žiūrėtųsi
http://www.liveinter.../post234884539/
http://www.liveinter.../post234884539/
QUOTE(La Perla @ 2012 03 27, 14:28)
o cia mano pernai megzta margute siemet jau pailginau kokiais 8 cm ai ir rankoves jau pailginau gal kada ir iki zemes prasiilginsiu bet galiu pasakyti kad tai pati smagiausia ir maloniausia mano suknute sau
kokie tavo cia siuliukai sios suknytes buvo
daug paveiksliuku - nuotraukyciu neatisidaro...
[quote=ARasytee,2011 01 19, 13:36]
[quote=Romap,2010 12 23, 13:25]
Kadangi ir aš susirgau margumo liga, tai va rezultatas - tunika....
Cia daug nerealiu graziu yra!
As noriu paklaust, numezgiau marga dali tunikai, o kaip pereinate prie vienspalvio lygiojo rasto? Ar siaurinate ar tiesiog visas esamas akis mezgat? Pas mane tokie kaip pasiputimai gaunasi tose vietose kur margi trikampiai baigesi... Ar aiskia parasiau?
[/quote]
Gal galit ikelti kas nors sios sukneles rasto schema? aciu
[quote=Romap,2010 12 23, 13:25]
Kadangi ir aš susirgau margumo liga, tai va rezultatas - tunika....
Cia daug nerealiu graziu yra!
As noriu paklaust, numezgiau marga dali tunikai, o kaip pereinate prie vienspalvio lygiojo rasto? Ar siaurinate ar tiesiog visas esamas akis mezgat? Pas mane tokie kaip pasiputimai gaunasi tose vietose kur margi trikampiai baigesi... Ar aiskia parasiau?
[/quote]
Gal galit ikelti kas nors sios sukneles rasto schema? aciu
Labai grazu, merginos!
merginos gal kas norėtų man numegzti margą suknelę, man tokios labai patinka bet neturiu laiko, esu iš vilniaus, susitartume rašykit į až