Laba
Prašau pagalbos Jau esu kažkada du tokius margučius sijonukus numezgus, viskas super gavosi, tai noriu dar vieną numegzt dukrytei į darželį. BET nesu tikra, ar gerai pamenu mezgimo raportą Verčiau temą, nerandu, schemos neatsiverčia pirmam puslapy, nerodo Gal galit paprastai parašyti. Ačiū labai iš anksto
seniai jau nesiojama, o dar seniau baigta ji tik dabar sugebeta ikelti i pc
paprasta, kasdienine suknele, bet man buvo didelis noras pabandyt apvaliai nerti
paprasta, kasdienine suknele, bet man buvo didelis noras pabandyt apvaliai nerti
QUOTE(ingauk @ 2012 08 20, 13:44)
Superinis vaizdas
va, tokia paprasta tai man labai sventines mocherinukes irgi laaaaaaaaaaaaaaabai grazu, tik kad ne kasdienai
aciu mergaites grazios man sakykim beveik visos sukneles bet ne su visom galima kas diena vaiksciot o as ir norejau paprastos bet savo nertos isbandziau kaip sakau jegas ir tokioj vietoj
Būtų labai įdomu pamatyti, kaip ta suknelė atrodo apsivilkus...
Cia is MAXI? Man is tokio margumo MAXI siulu neriant apvaliai gavosi visai kitoks margumas
QUOTE(Mil@na @ 2012 08 23, 11:10)
Būtų labai įdomu pamatyti, kaip ta suknelė atrodo apsivilkus...
tai kad manes niekas nenufotkino, gal kada veliau
QUOTE(Viksė @ 2012 08 24, 20:04)
Cia is MAXI? Man is tokio margumo MAXI siulu neriant apvaliai gavosi visai kitoks margumas
taip, cia maxiukai
turbut margumo rastas priklauso nuo stulpeliu skaiciaus
QUOTE(Viksė @ 2012 08 24, 21:12)
turbut margumo rastas priklauso nuo stulpeliu skaiciaus
manau kad taip, ir dar man reikejo pora kamuoliuku pervyniot nes margumas ejo is kito galo tai irgi reik paziuret, nors aisku netrukdo, bet norejosi nors biski vienodumo
QUOTE(ingauk @ 2012 08 24, 20:57)
tai kad manes niekas nenufotkino, gal kada veliau
Teks fotkintis per veidrodi