Jetau Rasa 32 jus paciu laiku idejot sia nuotrauka !!! Kaip tik turiu pora kamuoliu, is kuriu nei megztinio, nei sijono nenumegzi ir metosi senokai. Jau dabar zinau kaip panaudosiu, nu negaliu atsidziaugt, kad siulais atsikratysiu ir grazu ruba turesiu. nu taip upas sukilo megzt
QUOTE(rasa32 @ 2012 03 20, 22:05)
Man grazu
Labai gražu Aš panašų sesei narplioju priebėgom tarp kitų darbų..
Gal yra kur tos margutės schema Su vašeliu per daug nedraugauju, bet pati idėja man labai patiko-norėčiau tokią nusinerti
netikėtai, ačiū.Bet gal dar kas įmes kokį pvz, nes kiek suprantu, čia toks ištemptas kvadratas...
o cia mano pernai megzta margute siemet jau pailginau kokiais 8 cm ai ir rankoves jau pailginau gal kada ir iki zemes prasiilginsiu bet galiu pasakyti kad tai pati smagiausia ir maloniausia mano suknute sau
o cia dar ir draugei viena surezgiau:
QUOTE(La Perla @ 2012 03 27, 14:28)
o cia mano pernai megzta margute siemet jau pailginau kokiais 8 cm ai ir rankoves jau pailginau gal kada ir iki zemes prasiilginsiu bet galiu pasakyti kad tai pati smagiausia ir maloniausia mano suknute sau
Laaabai gražu
Čia megzta ar nerta?
QUOTE(La Perla @ 2012 03 27, 14:28)
NU kur tokiu draugiu rasti????? labai grazios sukneles
cia nerta tai va vis ir pasiilginu su metais
rasa32 - na, kai mano mažyliui reikėjo leisti vaistus anksti ryte, per pietus ir vakare (nes kategoriškai pabėgom iš ligoninės) o draugė pas mus važinėjo, anksti kėlėsi ir leido, tai tas suknutės nunėrimas - vienas juokas
rasa32 - na, kai mano mažyliui reikėjo leisti vaistus anksti ryte, per pietus ir vakare (nes kategoriškai pabėgom iš ligoninės) o draugė pas mus važinėjo, anksti kėlėsi ir leido, tai tas suknutės nunėrimas - vienas juokas
QUOTE(La Perla @ 2012 03 27, 15:20)
cia nerta tai va vis ir pasiilginu su metais
o cia reglanu ar ne
siaubingai grazu
o kokie siuliukai
QUOTE(ingauk @ 2012 03 27, 15:17)
neriau nuo virsaus pradzioj pirmyn atgal (iskirpimas nugaroj) po to sujungiau i rata ir neriau iki pazastu, tada rankoves palikau ir "ratukavau" zemyn
o siuliukus pirkau turguje lyg kazkokie turkiski buvo, kaina apie 9 Lt uz kamuoliuka, 100 procentu medvilne labai minkstuciai, bet ne tokie kaip maxi o tokie kaip mezgimo siulai siek tiek su pukeliu jei suprantat apie ka as rinkausi juos del plonumo, minkstumo ir dideles spalvines gamos
QUOTE(La Perla @ 2012 03 28, 08:59)
neriau nuo virsaus pradzioj pirmyn atgal (iskirpimas nugaroj) po to sujungiau i rata ir neriau iki pazastu, tada rankoves palikau ir "ratukavau" zemyn
o siuliukus pirkau turguje lyg kazkokie turkiski buvo, kaina apie 9 Lt uz kamuoliuka, 100 procentu medvilne labai minkstuciai, bet ne tokie kaip maxi o tokie kaip mezgimo siulai siek tiek su pukeliu jei suprantat apie ka as rinkausi juos del plonumo, minkstumo ir dideles spalvines gamos
o man reglanas gaunas keturkampis nemoku apvaliai o taip noreciau dukriukui pirma nunerti suknyte, aisku nebutinai gal marga ale niekas nesigauna man