Aciu
Vacia visokiu smagiu spalviniu derinuku galima rasti. man labai patika sitos firmos rubeliai tik kad neiperkami mazutis megztukas 80 e kainuoja!!!. Tai kas belieka tik paciai gaminti ))
Mamytė uogytė suknutė
Nertų kvadratėlių ( motyvų ) schemos, nėrimo technikos pavyzdžiai : http://show.7ya.ru/p...brid=74376&p=12
Nertų kvadratėlių ( motyvų ) schemos, nėrimo technikos pavyzdžiai : http://show.7ya.ru/p...brid=74376&p=12
sveikutes, na apacia nuneriau bet i virsu nemoku lipt, kaip reikia tuos zigzagus uzpildyti( tikiuosi aiskiai parasiau)
.
vat virsua tokio lygiaus noriu
tik nemoku tu tarpu uzpildyti, gal kas galit patarti kokiu rastu neriant jie uzsipildo
.
vat virsua tokio lygiaus noriu
tik nemoku tu tarpu uzpildyti, gal kas galit patarti kokiu rastu neriant jie uzsipildo
Laba diena,
ateinu pas jus pagalbos . Mezgu blauzdines ir apacia noriu padaryti kaip sios sukneles pvz apacia arba rankoves. Bet nemoku , perskaiciau daug, nu bet nedaeina
(atsiprasau uz skolinta foto)
Jei pas mane po 15 akiu(60 viso)tai koks eiliskumas?
Aciu labai
ateinu pas jus pagalbos . Mezgu blauzdines ir apacia noriu padaryti kaip sios sukneles pvz apacia arba rankoves. Bet nemoku , perskaiciau daug, nu bet nedaeina
(atsiprasau uz skolinta foto)
Jei pas mane po 15 akiu(60 viso)tai koks eiliskumas?
Aciu labai
o čia ir mano baigtas sijonas. negaliu sakyti, kad labai jis man mielas, bet gal ir nešiosiu
QUOTE(Džinė79 @ 2011 02 22, 12:57)
o čia ir mano baigtas sijonas. negaliu sakyti, kad labai jis man mielas, bet gal ir nešiosiu
Man atiduok mena džiugins r aš sunešiosiu
Labai gražus
ačiū už gražius žodžius pagyros labai įkvepia naujiems mezginiams
Sveikos margintojos
braunuosi su pagalbos prasymu. Niekaip negaliu damusti savo margutes. Pritrukau siulu ir mastau ka daryti su kaklu dabar. Turiu toki salikeli kuri galeciau prisiuti,tik neapsisperndziu tinka jis ar ne. O gal geriau dryziukais megzti is likusiu siuliuku? Liko balti,ruzavi,violetiniai. O gal balta? Ech... pasimeciau visiskai. Rodausi toki varianta koks dabar yra,tik dar truksta apdailos,nu ir aisku kaklo
su salikeliu
braunuosi su pagalbos prasymu. Niekaip negaliu damusti savo margutes. Pritrukau siulu ir mastau ka daryti su kaklu dabar. Turiu toki salikeli kuri galeciau prisiuti,tik neapsisperndziu tinka jis ar ne. O gal geriau dryziukais megzti is likusiu siuliuku? Liko balti,ruzavi,violetiniai. O gal balta? Ech... pasimeciau visiskai. Rodausi toki varianta koks dabar yra,tik dar truksta apdailos,nu ir aisku kaklo
su salikeliu
QUOTE(Džinė79 @ 2011 02 22, 11:57)
O tokie sijonukai, suknelės nuo apačios mezgami? Gal ir kvailas klausimas....