Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai. TEMA NR.4

QUOTE(SSDD @ 2011 01 31, 18:58)
"Savo" rimi ir aš šiandien tas galvas apžiūrinėjau. man jos pasirodė nevertos net tų 20 lt, nepraktiškos, pagrinde sukris detalytės į tuos rantelius, ta galvos "kepurė" man atrodo laikysis nestabiliai... jau geriau imčiau tas dėžes-kaladėles už tokią kainą. o dar geriau - pirkčiau per išpardavimus lego rinkinį plastikinėj dėžėj, gausis ir dėžė, ir kaladėlių... nieko ten gudraus toj galvoj nėra. daugiau jokių akcijų legams nemačiau, išskyrus kelis duplo rinkinukus, nežymiai papigintus...čia savo rimi  4u.gif

O SAVO rimi kiek tos galvos? nes penktadieni tai 60 kainavo jos g.gif
Atsakyti
Noriu pateirauti, gal kur matet palankia kaina Lego Duplo paduka? Esu skaiciusi, kad ant jo galima Hello Kitty detales delioti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2011 01 31, 19:16)
O  SAVO rimi kiek tos galvos? nes penktadieni tai 60 kainavo jos g.gif

20 lt 4u.gif Tu juk rašei kad megos, o ne savo rimi žiūrėjai g.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 01 31, 19:27)
20 lt  4u.gif Tu juk rašei kad megos, o ne savo rimi žiūrėjai  g.gif

kai parase penktadieni tai mama nuejo i SAVO rimi ,ten pardavejos pasake,kad ner tom galvom akcijos schmoll.gif ,tada sestadieni nuvaziavo i MEGOS rimi ,o ten ir patikrino ir pasake,kad ner jokiu akciju schmoll.gif .Nu va siandien nuvaziuos i ta SAVO rimi ir paziuresim, nes man kazkaip keistai jau cia su tom galvom g.gif
Atsakyti
pilna savam tų galvų, klausimas tik ar verta jas pirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 01 31, 19:33)
pilna savam tų galvų, klausimas tik ar verta jas pirkt  4u.gif

nu uz tokia kaina tai grazu kambari padet rolleyes.gif
O tai kaina prie ju parasyta,kad 20 ?nes ir penktadieni ju pilna buvo, bet kainavo 59 litai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 31 sausio 2011 - 19:41
QUOTE(Kristin @ 2011 01 31, 19:40)
nu uz tokia kaina tai grazu kambari padet rolleyes.gif
O tai kaina prie ju parasyta,kad 20 ?

didžiulė geltona kaina šalia padėta. 59 lt nubraukta ir parašyta 19 kažkas ten.
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 01 31, 19:42)

aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
Taip, as Savo Rimi pirkau mirksiukas.gif Diena dar daug ju buvo - kaina, kaip ir minejo mamos 19,99lt. Dar pasiemus nuejau isimusti kaina,kur tas aparatas yra pasitikrinimui. Kartu buvo padetos ir tos "kaladeles - dezes", bet ju kaina normali, apie 57,99lt berods.

Kambaryje tai tikrai graziai ziurisi, telpa i ja normaliai, bet dejom tik stambesnes detales, nes smulkios labai sukrenta i toki tarpeli. Skersmuo apie 24cm, aukstis atviros galvos apie 18cm, jei visas aukstis uzdengus ,tai apie 29cm 4u.gif

Na kaip uz 20lt, tai dar puse velnio, bet uz pilna kaina tikrai neverta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2011 01 31, 20:42)

Berods 19,99 ar panasiai (as suapvalinu ten centa ar kelis smile.gif . O musu miesto kitoj Rimi tai lyg 27Lt jau tos galvos - tikrai skirias kainos...
As irgi nepirkau - vaikas pirmas jau pasake, kad ten detalytes i dugna sukris, jei smulkios... Nebent dar kaina pamazintu ax.gif , tada pagalvociau lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 01 31, 19:26)
Noriu pateirauti, gal kur matet palankia kaina Lego Duplo paduka? Esu skaiciusi, kad ant jo galima Hello Kitty detales delioti ax.gif  4u.gif

paduko pirkti gerom kainom paskutiniu metu niekur nemaciau, ale galiu patvirtinti, kad Hello Kitty kaladeles idealiai sutampa su duplo smile.gif net neatskirciau tiesa pasakius, nepalyginsi su mega blocks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 01 31, 20:13)
Taip, as Savo Rimi pirkau  mirksiukas.gif  Diena dar daug ju buvo - kaina, kaip ir minejo mamos 19,99lt. Dar pasiemus nuejau isimusti kaina,kur tas aparatas yra pasitikrinimui. Kartu buvo padetos ir tos "kaladeles - dezes", bet ju kaina normali, apie 57,99lt berods.

manlyg tos dėžės-kaladėlės, bent jau 4 vinukų, apie 47 lt kainavo. vat jei tos būtų po 20 lt, gal ir verta pirkt, nes matosi kad daug tvirčiau dangtis užsidaro, nei tas galvos kaušas, ir gal taip kaladukės dugne nesukristų g.gif na bet vis tiek mano nuomone, labiausiai apsimoka sulaukus parduotuvėse nuolaidų pirkti kaladėlių rinkinius plastikinėse dėžėse - gaunasi ir dėžė, ir dar kaladėlės... blush2.gif
Atsakyti