Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai. TEMA NR.4

QUOTE(Kristin @ 2011 01 29, 13:12)
ka tik kalbejau su mama, nuvaziavo ji i ta megos rimi ir ner tu galvu po 20 litu schmoll.gif ,yra galvos bet pilna kaina beveik 60 litu, ji pasikviete 3 pardavejas ,jos patikrino kaina,dar kasoj ziurejo ir jos pasake,kad ner jokiu nuolaidu tom galvom ir nebuvo schmoll.gif Mama sako tai vakar pas jus pirko uz 20 litu, tos sako nesamone  g.gif

Geras cia blink.gif . Tai gal ne toj Kauno hypermarket pirko? Gal visai ne Megoj? Dabar lankstinukas Rimi po ranka, tai pas mus - Siauliuose, taip iseitu *** Rimi net nera, tik **. Taip kad nebutinai didzausioj Rimi sita nuolaida.
Atsakyti
Kadangi tema apie lego ir kt konstruktorius, tai įdomu ar patinka vaikams metaliniai konstruktoriai g.gif mūsų daržiuko auklėtoja labai juos gyrė, kad vaikai noriai su jais žaidžia, tik reik labai prižiūrėt. man labai įdomi ir mamų patirtis 4u.gif labai lauksiu atsiliepimų 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiniux: 29 sausio 2011 - 16:43
QUOTE(Natele @ 2011 01 29, 13:01)
Geras cia blink.gif . Tai gal ne toj Kauno hypermarket pirko? Gal visai ne Megoj? Dabar lankstinukas Rimi po ranka, tai pas mus - Siauliuose, taip iseitu *** Rimi net nera, tik **. Taip kad nebutinai didzausioj Rimi sita nuolaida.

tai ,kad anoj temoj rase,kad RIMI hypermarkete g.gif ,o pardavejos sako lai nesneka nesamoniu, tai suprask kaip nori doh.gif ,bet mama nuejo i senukus tai ten 30% ar 40% lego dezem ir galvom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2011 01 29, 20:49)
tai ,kad anoj temoj rase,kad RIMI hypermarkete g.gif ,o pardavejos sako lai nesneka nesamoniu, tai suprask kaip nori doh.gif ,bet mama nuejo i senukus tai ten 30% ar  40% lego dezem ir galvom 4u.gif

kad ju zurnaliuke skirsto zvaigzdutemis, kad yra Rimi Supermarket, Rimi Hypermarket ir didžiausios Rimi Hypermarket. O Kaune Hypermarket gal 4 isvardintos... tad kurioj - neaisku. Pas mus dvi vienodos ir abiejose neretai skiriasi lego akciju kainos...
Papildyta:
QUOTE(Kristiniux @ 2011 01 29, 17:42)
Kadangi tema apie lego ir kt konstruktorius, tai įdomu ar patinka vaikams metaliniai konstruktoriai g.gif mūsų daržiuko auklėtoja labai juos gyrė, kad vaikai noriai su jais žaidžia, tik reik labai prižiūrėt. man labai įdomi ir mamų patirtis 4u.gif  labai lauksiu atsiliepimų 4u.gif
user posted image
user posted image

man neatrodo, kad tokio dydzio varztukai skirti darzelinuko pirstukams sugrabinet... doh.gif . Gal kazkokius kitokius turejo minty?
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2011 01 29, 20:56)
kad ju zurnaliuke skirsto zvaigzdutemis,  kad yra Rimi Supermarket, Rimi Hypermarket ir didžiausios Rimi Hypermarket. O Kaune Hypermarket gal 4 isvardintos... tad kurioj - neaisku. Pas mus dvi vienodos ir abiejose neretai skiriasi lego akciju kainos...

Tai,kad patikrinau ju saite ir Kaune rodo tik du Hypermarketus,tai SAVAS kuriam buvo ir MEGA kurioj buvo rolleyes.gif .
Na bet nupirko ivairiu is senuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2011 01 28, 19:42)
Va tokia arba mergaitiska dar yra:
user posted image
Nezinau, del ju patogumo... butu mazesne, gal geriau butu???

As turiu mazesne. Del patogumo kaip cia pasakius, nera jos patogios. Ta dangti reikia dengiant lygiai nutaikyti, nes jei desi pakreipta i sona, tai sulys puse jo i galva
- galetu tvirciau dangtelis laikytis. Bet ant tu deziu uzdejus tai super atrodo wub.gif
Kristin liux laikrodis thumbup.gif O kokio jis dydzio, o zadintuvas yra 4u.gif
Musu Senukuose nuolaidos dezem nera (gal atsirado), nes norejau dar pora nusipirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 01 29, 23:51)
As turiu mazesne. Del patogumo kaip cia pasakius, nera jos patogios. Ta dangti reikia dengiant lygiai nutaikyti, nes jei desi pakreipta i sona, tai sulys puse jo i galva
-  galetu tvirciau dangtelis laikytis. Bet ant tu deziu uzdejus tai super atrodo wub.gif
Kristin liux laikrodis thumbup.gif O kokio jis dydzio, o zadintuvas yra 4u.gif
Musu Senukuose nuolaidos dezem nera (gal atsirado), nes norejau dar pora nusipirkti unsure.gif

Paziurekit gal ir pas jus yra nuolaidos smile.gif
Laikrodis yra kazkur 23cm aukscio,gyvai atrodo tikrai labai fanai wub.gif yra ir zadintuvas, viskas nusistato labai paprastai, tik va zadintuvas galetu but idomesnis vaikams ,kazkas is star wars garsu g.gif ,o dabar paprastas pyyyyyyyyp,pyyyp.Ir dar toks baltas yra pirkt is tu star wars 4u.gif
Atsakyti
Parduodam naujus LEGO konstruktorius konstruktorius LEGO Racers „Chopper
Jump“ (8196) , LEGO Racers - Ice Rally
(8124), LEGO Racers „Ferrari F1 Racers“ (8123). Kaina po 45 LT
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nugi nupirkau ir as ta Lego "galva - deze" siandien maziui - nezinau, neliko labai suzavetas. g.gif Gerai,kad tik viena paemiau, nors kai kaina tokia maza gundziausi kelias paimti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darmin: 31 sausio 2011 - 16:55
QUOTE(Darmin @ 2011 01 31, 17:54)
Sveikos  smile.gif

Nugi nupirkau ir as ta Lego "galva - deze" siandien maziui - nezinau, neliko labai suzavetas.  g.gif Gerai,kad tik viena paemiau, nors kai kaina tokia maza gundziausi kelias paimti  biggrin.gif

nu va, nepasiekiau šiand Rimi doh.gif visai pamiršau apie tas galvas ax.gif parašykit plačiau kokio jos dydžio, ten viduje koks skersmuo, kažkaip senokai jas apžiūrinėjau biggrin.gif
ir dar šiand Kauno Šilainių Norfoje mačiau lego 8764 su 70proc nuolaida (kaina be nuolaidos lyg 79lt),mums tai dar augt ir augt iki jų, tai nepirkau, kažkaip man baisūs tie lego Bionicle, na, bet gal vaikams patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2011 01 31, 17:59)
nu va, nepasiekiau šiand Rimi doh.gif  visai pamiršau apie tas galvas ax.gif  parašykit plačiau kokio jos dydžio, ten viduje koks skersmuo, kažkaip senokai jas apžiūrinėjau biggrin.gif
ir dar šiand Kauno  Šilainių Norfoje mačiau lego 8764 su 70proc nuolaida (kaina be nuolaidos lyg 79lt),mums tai dar augt ir augt iki jų, tai nepirkau, kažkaip man baisūs tie lego Bionicle, na, bet gal vaikams patinka g.gif

Mano vaikams patinka bioniclai,ypac maziui smile.gif tai ,kad mano mama buvo megos rimi ir galvos ten beveik 60 litu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Darmin @ 2011 01 31, 16:54)
Sveikos  smile.gif

Nugi nupirkau ir as ta Lego "galva - deze" siandien maziui - nezinau, neliko labai suzavetas.  g.gif Gerai,kad tik viena paemiau, nors kai kaina tokia maza gundziausi kelias paimti  biggrin.gif

O kur pirkot? g.gif
Atsakyti
"Savo" rimi ir aš šiandien tas galvas apžiūrinėjau. man jos pasirodė nevertos net tų 20 lt, nepraktiškos, pagrinde sukris detalytės į tuos rantelius, ta galvos "kepurė" man atrodo laikysis nestabiliai... jau geriau imčiau tas dėžes-kaladėles už tokią kainą. o dar geriau - pirkčiau per išpardavimus lego rinkinį plastikinėj dėžėj, gausis ir dėžė, ir kaladėlių... nieko ten gudraus toj galvoj nėra. daugiau jokių akcijų legams nemačiau, išskyrus kelis duplo rinkinukus, nežymiai papigintus...čia savo rimi 4u.gif
Atsakyti