Bet tokiu atveju gaunasi, kad visi rinkiniai surenkami tik po kartą, o po to jau nebesusideda, nes trūksta detalių... Ir, aišku, kažkuriam vėl prisireikia analogiško naujo, kad būtų su visom detalėm, nes "koks lėktuvas be vieno rato" (o trūksta tik prijungimo detalytės tam ratui) ar formulė be kažkokio "sparno" jau niekam tikus...
O pas mus tvarka su Lego. Aišku, tik vienas vaikas, gal todėl, o dar pedantas
Žmogeliukai iš Minifigures serijos stovi išrikiuoti lentynoj, pažaidžia ir vėl išsirikiuoja į vietas. Lego mašinytės ir kt komplektai tvarkingai stalčiuje sudėti, būna išsiardo, pažaidžia, savo variantus sukonstruoja, bet paskui vėl pagal instrukciją ir - įstalčių
Dar pažaidžia ir su Duplo kaladėm ir mašinom, kurios didelėj žaislų dėžėj (tik Duplo kaladėm paskirtoj) sudėtos, pažaidžia, sukonstruoja namus, savo fantazijų mašinas, pasistato kambary ant stalo ar grindų, pastovi kelias dienas ir vėl viskas į dėžę.
Saugom visas instrukcijas, jos atskiroj dėžutėj sudėtos. Kai reikia, susiranda kurią nori.
Žodžiu, tuo klausimu man ramu
Žmogeliukai iš Minifigures serijos stovi išrikiuoti lentynoj, pažaidžia ir vėl išsirikiuoja į vietas. Lego mašinytės ir kt komplektai tvarkingai stalčiuje sudėti, būna išsiardo, pažaidžia, savo variantus sukonstruoja, bet paskui vėl pagal instrukciją ir - įstalčių
Dar pažaidžia ir su Duplo kaladėm ir mašinom, kurios didelėj žaislų dėžėj (tik Duplo kaladėm paskirtoj) sudėtos, pažaidžia, sukonstruoja namus, savo fantazijų mašinas, pasistato kambary ant stalo ar grindų, pastovi kelias dienas ir vėl viskas į dėžę.
Saugom visas instrukcijas, jos atskiroj dėžutėj sudėtos. Kai reikia, susiranda kurią nori.
Žodžiu, tuo klausimu man ramu
QUOTE(Baltike @ 2011 11 07, 13:15)
Bet tokiu atveju gaunasi, kad visi rinkiniai surenkami tik po kartą, o po to jau nebesusideda, nes trūksta detalių... Ir, aišku, kažkuriam vėl prisireikia analogiško naujo, kad būtų su visom detalėm, nes "koks lėktuvas be vieno rato" (o trūksta tik prijungimo detalytės tam ratui) ar formulė be kažkokio "sparno" jau niekam tikus...
Na sudetingas reikalas, kai pas jus tiek zaideju . Pas mus zaidejas vienas ir kruvos detaliu, tai ner problemos. Kai kurie rinkiniai stovi sustatyti ir neardomi, o kai kurie isardyti ir ju detales dalyvauja naujuose statiniuose. Bet, kai noro yra, detales buna surandamos ir sustatomi pagal instrukcijas... Pas mus detales neissimeto, na nebent kokia smulki siurbiant nesuziureta buna... Detales daugmaz rusiuojam, nes kitaip absoliuciai nieko neimanoma atrast tarp keliu deziu...ypac smulkiu detalyciu. Bet tai nera jau labai malonus darbas ne pedantui...
QUOTE(Baltike @ 2011 11 07, 11:37)
O aš kasmet prisiekiu, kad daugiau jau jų tikrai nebepirksiu...
Mano vyriausiajam Lego katalogėlis dabar kaip maldaknygė, gulasi ir keliasi su ja. Bandžiau ir aš sau prisiekinėt, kad jau visko turim pakankamai ir nebepirksim, bet va dabar prekybcentriuose nuolaidos ant nosies, tai jaučiu kad palūšiu .
O dėl tvarkos tai net neįsivaizduoju ką patart .
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 11 08, 17:50)
Mano vyriausiajam Lego katalogėlis dabar kaip maldaknygė, gulasi ir keliasi su ja. Bandžiau ir aš sau prisiekinėt, kad jau visko turim pakankamai ir nebepirksim, bet va dabar prekybcentriuose nuolaidos ant nosies, tai jaučiu kad palūšiu .
gal zinote kada bus nuolaidos?
as norejau pasiteirauti, kur galima butu pigiau gauti smulkiuju lego padu? siaip dar zaidziam su duplo, bet kol mazoji miega issitraukiam jau ir smulkiuosius tiesa, mano mergytei nerealiai patiko mega blocks'u smurfiukai aisku, kokybe ne lego... bet lego tokie berniukiski arba sudetingi o sitie tiesiog pasakiski mano trimetinukei
QUOTE(syu @ 2011 11 08, 23:04)
gal zinote kada bus nuolaidos?
as norejau pasiteirauti, kur galima butu pigiau gauti smulkiuju lego padu? siaip dar zaidziam su duplo, bet kol mazoji miega issitraukiam jau ir smulkiuosius tiesa, mano mergytei nerealiai patiko mega blocks'u smurfiukai aisku, kokybe ne lego... bet lego tokie berniukiski arba sudetingi o sitie tiesiog pasakiski mano trimetinukei
Turiu vilti, kad per Jamam Akropoly 19d. gal ka ir kt. parduotuves padarys... O jei jums Ozas ar Bigas netoli, tai ten irgi zada kazka lyg si savaitgali . paziurinekit ,,nuolaidos, akcijos... lt. parduotuvese" temoj. Jei nebus tada nuolaidu, tai gruodi visgi turetu but kazkada. Siaip padu yra Vaiku mieste, Zaislu planetoj, Rududu lygtai...Anksciau ir Limpopo esu pirkus, bet musu mieste joje neber padu...
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2011 11 08, 17:50)
Cia tik tevams atrodo, kad visko jau pakanka .
QUOTE(Natele @ 2011 11 09, 16:43)
Turiu vilti, kad per Jamam Akropoly 19d. gal ka ir kt. parduotuves padarys... O jei jums Ozas ar Bigas netoli, tai ten irgi zada kazka lyg si savaitgali . paziurinekit ,,nuolaidos, akcijos... lt. parduotuvese" temoj. Jei nebus tada nuolaidu, tai gruodi visgi turetu but kazkada. Siaip padu yra Vaiku mieste, Zaislu planetoj, Rududu lygtai...Anksciau ir Limpopo esu pirkus, bet musu mieste joje neber padu...
Papildyta:
Papildyta:
dekui
kazkaip truputi nuliudino paskutini karta kai buvo 40% nuolaida rimi (maximoj praziopsojau) tai lego nuolaida buvo netaikoma idomu ar ir ziema bus tas pats. nes per sitas akcijas galima tikrai superinem kainom nukauti rinkinuku.
paziuresiu ka ten zada kitos parduotuves artimiausiu metu.
negaliu nepasidalinti https://beta.lt/visa...memelio-zaislai
QUOTE(Gisana @ 2011 11 10, 09:24)
O manojo tie Atlantis absoliuciai nedomina... Daugiausia zaidzia su city, pilies detalem (turim mega bloks kruvele) ir tuo kas tinka prie pilies bei visokios atskiros detalytes, blokuciai labai reikalingi.
QUOTE(Natele @ 2011 11 09, 16:43)
Papildyta:
Papildyta:
O iš kur jūs žinote, kad Akropolyje 19d Jamam? niekur irnfo nerandu, kad galėčiau pradėti planuoti ir džiaugtis
Mes tai į tokias kvadratines plastikines dėželes (kur maistui neštis - permatomos su mėlynu dangteliu) susidedame pagal spalvas ir atskirai dar keliauja žmogeliukai bei dar dėžutės veidukų ar kt. įdomesnių detalyčių yra Mūsiškis vienas, tai pats prisižiūri (su mano pagalba), kad viskas keliautų į vietas, po kiekvieno konstravimo aišku neardome (jau du mėn. kaip "dalibdo" vis tą pačią gyvenvietę, dar mašinyčių krūva ant stalo (tą stalą tik lego ir naudoja) O dėžutės su instrukcijomis guli tokiame ale odiniame pufike, išsitraukia kai reikia, ant jo sėdi ir konstruoja prie to stalo
QUOTE(Baltike @ 2011 11 07, 11:37)
O man toks klausimas, su konstruktoriais susijęs iškilo: kaip pas jus namie "Lego" ir kiti konstruktoriai laikomi? Pas mus juos išlaikyti dėžutėse su instrukcijomis - neįmanoma misija. Anksčiau ar vėliau kūrybiniame procese kelios dėžės sumaišomos, po to ima trukti detalių, prasideda pykčiai, ypač, kai skirtingų "savininkų" "Lego" į krūvą supuola. Gal kas kokių auksinių patarimų šia tema mestelti galėtų? Nes ir šiemetiniuse užsakymuose Kalėdų Seniui minimum trys "Lego" rinkiniai. O aš kasmet prisiekiu, kad daugiau jau jų tikrai nebepirksiu...