Lyginant su pilna ju kaina, kokia ji nustatyta lego.com, sakykim, tai neblogai visai. Bet jei vaikui sakykim gyvuniuku reikia, tai gal nupirkt palaukus nuolaidu geriau ta dezele, kur 4 gyvuniukai +zmogutis ir dar kokia... Bet jei vaikas labai zaidzia su gyvuniukais, tai praverstu tikriausiai... O masina su sirena, tai as savajai, nors ir panelei, laikau - tik gaisrine... turetu patikt .
Jei daug tu zaisliuku dar like, tai gal vertetu pasekt ju kieki, jei salia namu, ir palaukt nuolaidu . Gruodi tikrai turetu iki Kaledu but... bet, aisku, sunku pasakyt ar taikys papildomai dar .
Na va, reikejo, vadinas, vasara mano skelbimukus skaityt - abu tokius pigiau pardaviau , o policijos masinyte gal apie pora men. skelbimuke buvo uzsistovejus...
Natele, kai buvo DUPLO akcija nieks man nepasiule jungtis siustis kartu O dabar, kai paziuriu, tai net negera, kaip kainos sukilo
Papildyta:
Sita maniskiai turi- mums labai
Papildyta:
QUOTE(Tomawru @ 2011 10 11, 21:13)
Sita maniskiai turi- mums labai
na va nusipirkau, lego policijos masina o Natele pas jus kainos tai tikrai labai geros lego buna, gaila kad anksciau nepastebejau tu rinkinuku kur turejot....
QUOTE(Pelene @ 2011 10 12, 10:32)
Natele, kai buvo DUPLO akcija nieks man nepasiule jungtis siustis kartu O dabar, kai paziuriu, tai net negera, kaip kainos sukilo
Gaila, aisku , kazkaip nepagalvojau pasiulyt surizikuot paimt kelis seimos namus, gal dar duplo traukini prie to pacio - butumet pardavus, manyciau be problemu ir islaidos siuntimo butu atsipirke...aisku, jei laisvu pinigeliu yra.
aciu, jau sutariau su sita mamyte
QUOTE(Krisliukas* @ 2011 10 05, 18:11)
Jeigu dar reikia tokiu kaladeliu, tai siandiena maciau skelbima nautodu Lego Quatro XL Gal sudomins
http://www.supermama...?...3357&st=396
http://www.supermama...?...3357&st=396
merginos, turiu galvos skausmą. Vaiko gimtadienis. Seneliai dovanos Lego - aš turiu nupirkti. Finansai - 100lt. Pastebėjau, didelių rinkinių maniškiui pirkti dar neapsimoka, greit išardo, o man kasdien po 3 kartus statyt... mąsčiau apie tuos Cars2 rinkinukus - statymo mažai, bet ar verta tokia kaina? Gal vėl paimti krūvą detalių namam statyt ir viskas?
QUOTE(Isila @ 2011 10 12, 17:13)
merginos, turiu galvos skausmą. Vaiko gimtadienis. Seneliai dovanos Lego - aš turiu nupirkti. Finansai - 100lt. Pastebėjau, didelių rinkinių maniškiui pirkti dar neapsimoka, greit išardo, o man kasdien po 3 kartus statyt... mąsčiau apie tuos Cars2 rinkinukus - statymo mažai, bet ar verta tokia kaina? Gal vėl paimti krūvą detalių namam statyt ir viskas?
jei tik kaladeles imsit tai nebus zmogeliuku ir gyvunu bei masineliu, o jei rinkinuka tai nebus kaladeliu, as irgi neapsispresciau ka tokiu atveju daryti, nes turim ir to ir ano, o maziui dar metu nera ir vis ziurineju ka cia dar isigijus
Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2011 10 12, 15:49)
Gaila, aisku , kazkaip nepagalvojau pasiulyt surizikuot paimt kelis seimos namus, gal dar duplo traukini prie to pacio - butumet pardavus, manyciau be problemu ir islaidos siuntimo butu atsipirke...aisku, jei laisvu pinigeliu yra.
o kokios buvo namu kainos?? ir kada?
aš pirksiu savo šešiamečiui
pas mus Lego - kalnai. Visokių ratų, žmogeliukų ir t.t.pilna. Užtat ir mąstau.
Ką manot apie assorti kainas? Jos mažesnės nei pardėj?
kol kas išrinkau tokius
Ninjago kalvis
Cars 2
Cars 2 kitas
satelitas
kol kas išrinkau tokius
Ninjago kalvis
Cars 2
Cars 2 kitas
satelitas
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 10 12, 17:43)
jei tik kaladeles imsit tai nebus zmogeliuku ir gyvunu bei masineliu, o jei rinkinuka tai nebus kaladeliu, as irgi neapsispresciau ka tokiu atveju daryti, nes turim ir to ir ano, o maziui dar metu nera ir vis ziurineju ka cia dar isigijus
Papildyta:
Papildyta:
Bijau pameluot, bet lygtai apie 165 be siuntimo buvau paskaiciavus . Bet cia mergaitem...
QUOTE(Kačia @ 2011 10 08, 16:20)
Mes tai keleta primo kaladeliu pasilikom, duplo statinius jomis pagrazinam
Nu bet kaip AČIŪ už šitą pastebėjimą Kažkaip buvau įsitikinusi, kad netinka, o vakar uždėjau tas kelias, kur turim - nugi grožių-grožis
QUOTE(Isila @ 2011 10 12, 17:49)
aš pirksiu savo šešiamečiui
kol kas išrinkau tokius
Ninjago kalvis
Cars 2
Cars 2 kitas
satelitas
kol kas išrinkau tokius
Ninjago kalvis
Cars 2
Cars 2 kitas
satelitas
Gal truputi ir pigiau nei Maximoj panasiu rinkiniu, nepamenu... Bet man vistiek daug labai atrodo - gaila tiek moket uz tokius mazus rinkinukus . Net su 40proc. nuolaida man retai kada kyla ranka savajam pirkt - ypac be progos . As tai prasyciau pinigeliu, juolab kad tai seneliai ir begtume i parduotuve nusiziuret kokiu rinkinuku, kainas palygint... o pirktume nuolaidu sulauke - gruodi tikrai turetu but. Arba viena rinkinuka dabar, o kas liks - pinigeliais .
Manasis jau priprato taip, nes zino, kad per nuolaidas jam daugiau kas iseis, nei be ju... tai laukiam, taupom . O per buvusi gimtad. tai leidau pasirinkt - ar naujas ar naudotas, bet didesnis daiktas (kas bus, nezinojo) - tai rinkos naudota .
QUOTE(Natele @ 2011 10 13, 08:52)
Bijau pameluot, bet lygtai apie 165 be siuntimo buvau paskaiciavus . Bet cia mergaitem...
jei jau tokia kaina, tai dabar tik 10 Lt brangiau iseina. As visai ir berniukui noreciau tokio rinkinuko ten supynes yra ir dar kitokiu spalvu kaladeliu, neatrodo rinkinukas mergaitiskas.