QUOTE(Pelene @ 2011 09 28, 10:35)
Aisku. Tai kooperuotis galima juk per AZ tada, kai mazdaug zinomi norintys
Matai, kai man vokieciu kalba dzindzilin, tai as ir uzsakinedavau tik orentuodamasi mazdaug, kaip sumoket ir viskas, man nuolaidu kodai tamsus miskas. Buvo siuntiniuose kazkokiu nuolaidos kodu su 5e, bet kai nesuprantu vokiskai, tai tie kuponai siukslinen nuejo
Tai blogai, kad ismetei... Nors ten lyg budavo parasyta, kad dovanok draugui - tai ,,susipazinimo kuponas" kaip ir , kazin ar leistu panaudot jau pirkusiam... buvom po pirmo apsipirkimo ir 10proc. kupona gave, tai ta isnaudojom.Bet galima dar ir paste paziuret - pernai [ries Kaledas buvo atsiunte kodu - 5,8proc... be gal tik neakcijinem prekem, nepamenu...
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2011 09 28, 10:14)
Atsargiai su kooperacijom o tai gausit įspėjimą kaip, kad aš gavau
pasiūlius prisijungt merginom kad siuntimas pasidalintų
dar pažiūrėkit amazon.co.uk išmeta karts nuo karto nuolaidų visokių gerų įvairiem rinkiniam, tai irgi galit susikooperuot siųst. yra tema be tarpininkių kur perkam, tai ten gal prisijungt daugiau norinčių bus. aš jau čia bijau ir cyptelt, kad vėl negaučiau velnių
o iš mytoys.de perkant pirmąkart galima panaudot koduką -10eu, tai siuntimas gautųsi tik 4eu iki lietuvos
kiek aš pirkau tai per pora trejetą savaičių ateina jei viskas gerai.
Tikrai kartais perlenkia lazda su tais ,,ispejimais". Kartais deda i tema pardavimo skelbimus ir niekas nieko neispeja... o va nori del ko nors pasitart ar pasiulyt, kaip ir rasei, o ne parduot, tai kaip nusikaltelis jauties... O apie lego kur daugiau diskutuot ir pigesnius variantus aptarinet, jei ne sitoj temoj? Sunkiai isivaizduoju, juk cia lego ,,myletojos" renkasi
. Kitur vargiai kam idomus butu toks musu pokalbis
.