Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai. TEMA NR.4

Musu Norfoje tai tokiam rinkinukui nuolaida (apie 40%) http://duplo.lego.co...fault.aspx#5640
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 06 23, 21:45)
Oi būtų mažiams atrakcija o dar kai pomėgis bendras  bigsmile.gif
Taip pietiniame,prie seno TV bokšto,tik kitoje gatvės pusėje  ax.gif

Mes prie Berzynelio pagrindinio iejimo.
Kokio amziaus jusu vaikinukas? Mes siaip namuose arba apie namus vis sukiojames per dienas - tad imanoma butu kazka ir paplanuot smile.gif . Tik prie maziukes valgymo laiko man dar derintis tektu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 24 birželio 2011 - 19:48
Pas mus Norfoj yra rinkinuku su nuolaidom, bet neskaiciavau - 30, 35o gal ir 40pr. tik mazai belike jau...
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2011 06 24, 20:15)
Mes prie Berzynelio pagrindinio iejimo.
Kokio amziaus jusu vaikinukas? Mes siaip namuose arba apie namus vis sukiojames per dienas - tad imanoma butu kazka ir paplanuot  smile.gif . Tik prie maziukes valgymo laiko man dar derintis tektu...

O tai netoli gyvename thumbup.gif
Mano sūnui 8m. Jau pasakiau,tai dabar spirga ką čia reikės imtis ( ne tik traukinį,bet dar ir bėgius ) jei ne pas mus ateisite ax.gif Jei Jūms patogu tai galime ir mes į svečius,tinka bet kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 06 25, 21:00)
O tai netoli gyvename  thumbup.gif
Mano sūnui 8m.  Jau pasakiau,tai dabar spirga ką čia reikės imtis ( ne tik traukinį,bet dar ir bėgius ) jei ne pas mus ateisite  ax.gif Jei Jūms patogu tai galime ir mes į svečius,tinka bet kada  mirksiukas.gif

:sutinmanajam tik pries menesi 9 suejo .
Tik kita sav. dar negaliu nieko suplanuot, nes viena diena gal nebusim Siauliuose, o antrad. arba treciad. Mazaja skiepys, tai nezinau, kokia reakcija i skiepa bus . kai zinosiu daugiau, parasysiu i az.
O begiu tai pas mus maziau - tik tas ratas, kur su traukiniu buvo. O kitu begiu lauksim is Kaledu senio g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2011 06 26, 20:57)
kai zinosiu daugiau, parasysiu i az.
O begiu tai pas mus maziau - tik tas ratas, kur su traukiniu buvo. O kitu begiu lauksim is Kaledu senio  g.gif .

gerai,lauksiu mirksiukas.gif
Taip mačiau prie keleivinio mažiau bėgių yra ax.gif
Atsakyti
paaiškinkit man kuris rinkinys geresnis 7498 ar 7744, kaip suprantu abieji lego policijos stotys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2011 07 05, 17:19)
paaiškinkit man kuris rinkinys geresnis 7498 ar 7744, kaip suprantu abieji lego policijos stotys g.gif

Na, cia senesnis ir naujesnis variantas polic. stoties. Cia jau kaip vaikui idomiau... man tai ta senoji atrodo idomesne, o ir detaliu pagal skaiciu joje daugiau (aisku, detale detalei nelygu...). O kaina panasi...Cia dar reiktu gerai paziuret ir palygint, kokiu detaliu idomesniu yra, kiek zmoguciu... naujojoj va dviratis mus domintu, dar suniukas naujas... na, zodziu gerai dar is visu pusiu kokiam puslapy reiktu apziuret...

Maximose didesnese vel akcija blokeliams - 325 arba duplo 45 uz 29Lt. Duplo tai normali, sakyciau, kainele, o maziesiems blokeliams - nelabai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 14 liepos 2011 - 11:18
QUOTE(Natele @ 2011 07 14, 12:12)
Na, cia senesnis ir naujesnis variantas polic. stoties. Cia jau kaip vaikui idomiau... man tai ta senoji atrodo idomesne, o ir detaliu pagal skaiciu joje daugiau (aisku, detale detalei nelygu...). O kaina panasi...Cia dar reiktu gerai paziuret ir palygint, kokiu detaliu idomesniu yra, kiek zmoguciu... naujojoj va dviratis mus domintu, dar suniukas naujas... na, zodziu gerai dar is visu pusiu kokiam puslapy reiktu apziuret...

ačiukas už info 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinot, mergaitės,kur šiuo metu yra nuolaidos lego pagrindams?
Atsakyti
QUOTE(Panda36 @ 2011 07 17, 16:26)
Gal žinot, mergaitės,kur šiuo metu yra nuolaidos lego pagrindams?

Greiciausiai, kad niekur, nes negirdejau apie jokias rimtesnes akcijas zaislu parduotuvese, bet negaranuoju...
Atsakyti
Naujininku maximoje nuolaidos lego kaladeliu rinkiniams po 300 vnt, kaina 30 lt. Paprastos ir duplo.
Atsakyti