SUPER pasiulymas
Amazon.co.uk siandien pastebejau akcija (LEGO City 66357: Fire Station Super Pack 4 in 1), ieina Lego rinkinys 7208 (didzioji gaisrine stotis), 7241, 7242, 7239. Su siuntimu gaunasi tik 190 Lt
http://www.amazon.co...t...078&sr=8-26
Amazon.co.uk siandien pastebejau akcija (LEGO City 66357: Fire Station Super Pack 4 in 1), ieina Lego rinkinys 7208 (didzioji gaisrine stotis), 7241, 7242, 7239. Su siuntimu gaunasi tik 190 Lt
QUOTE(Krisliukas* @ 2011 04 18, 15:46)
As noriu nusipirkti is Ninjago serijos, idomu, o jie nebus akcijiniai
Pas mus neakcijiniai, bet kad tik juodi ir blogieciai keli ter...bei keli mazi rinkinukai...
Papildyta:
QUOTE(gerapanycka @ 2011 04 18, 16:01)
O kurioj maximoj matėt lego minifigures zmogeliuku? nes akropoly praejusi savaitgali ieskojau ir neradau
As cia apie Siauliu Akropoli...
QUOTE(Krisliukas* @ 2011 04 18, 15:46)
Kad ne jiems akcijos nera. Pas mus tai gerieciu buvo baltas, juodas raudonas
As tai galvoju smulkiu kaladeliu statybom nusipirkti, jei akcijos dubliuosis, bet jauciu vargiai
Ai, dar duplo Mikes Pukuotuko rinkinuka nusiziurejau, bet kazkaip brangiai iseina, kad ir su nuolaida, ir tam rinkinuke meskino nera
QUOTE(Kačia @ 2011 04 18, 23:38)
Kad ne jiems akcijos nera. Pas mus tai gerieciu buvo baltas, juodas raudonas
As tai galvoju smulkiu kaladeliu statybom nusipirkti, jei akcijos dubliuosis, bet jauciu vargiai
Ai, dar duplo Mikes Pukuotuko rinkinuka nusiziurejau, bet kazkaip brangiai iseina, kad ir su nuolaida, ir tam rinkinuke meskino nera
Blokeliu akcijos pas mus nedubliavo... Bet va kitiems nukainuotiems rinkinukams, kurie seniai jau pakainuoti stovejo, tai taike . Tai duplo su gyvuniukais 5646ir kareivukai is Zaislu istorijos 7595 gavos po 18 Lt .
QUOTE(Krisliukas* @ 2011 04 18, 14:46)
Viena moterys sian puse didelio vezimelio Ninjago paeme)) Cia ne jus buvote??
QUOTE(Krisliukas* @ 2011 04 18, 19:58)
SUPER pasiulymas
KRISLIUKAS ACIU jums labai labai -jau uzsakiau))
Neretusi dar uz tokia suma pagauti policijos stoty, jejgu pamatysite parasykite prasom)
aciu dar karta!!!!!!!!!!!!!
dar reikia pagauti lego advent kalendoriu)) labai noriu
QUOTE(Ulitka @ 2011 04 19, 13:08)
Viena moterys sian puse didelio vezimelio Ninjago paeme)) Cia ne jus buvote??
Na kad sunus ir visa seima Lego fanai - tai taip, bet kad ant tiek isproteje, tai tikrai neaaa...
Greiciausiai kokie perpardavinetojai, tuoj atsiras supermama.lt po 30 Lt.
QUOTE(Ulitka @ 2011 04 19, 13:08)
KRISLIUKAS ACIU jums labai labai -jau uzsakiau))
Neretusi dar uz tokia suma pagauti policijos stoty, jejgu pamatysite parasykite prasom)
Prasom
Policijos nuovados ir mano sunus noretu, bet dar taip pigiai nemaciau
Beje is amazones dar mes perkam Lego stalo zaidimus, kas Maximoje kainuoja 150 Lt, as nusiperku uz 60 Lt
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2011 04 19, 17:04)
Advento kalendoriams niekada nemaciau nuolaidu Na nebent simbolines buvo 1-2 svr.
QUOTE(Ulitka @ 2011 04 19, 16:04)
pasidairykit ebay aš va laukiu atkeliaujant toki neseniai prigriebiau ebay
QUOTE(Krisliukas* @ 2011 04 19, 17:09)
1. Policijos nuovados ir mano sunus noretu, bet dar taip pigiai nemaciau
2. Beje is amazones dar mes perkam Lego stalo zaidimus, kas Maximoje kainuoja 150 Lt, as nusiperku uz 60 Lt
1. aš iš toysrus prieš Kalėdas prigriebiau, gavosi su tarpininkavimu 250lt kol kas sandėliuoju iki dičkio gimtad prieš Kalėdas vėl bus akcija tikrai, nes pora metų iš eilės būvo
2. kokius rekomenduotumėt?
Na Lego fanatikai gerų žinių pasipylė
Kam čia reikėjo Lego policijos nuovados? Šiandien man sesuo atsiuntė nuorodą, kad toysrus.co.uk perki 3 Lego už 2 kainą. O dar viena gera žinia ta, kad Lego policijos nuovadai jau yra 10 svr. nuolaida, tai perkant trim 1 Lego rinkinukas kainuoja tik 40 svr.
Na kiek dar kainuos per tarpininkus siųstis, net neįsivaizduoju, nes niekad to nedariau
Iš tų Lego žaidimų, kuriuos mes turim, mums visi patinka, tad labai sunku išskirti kažkurį. Na gal sūnui piratai labai patinka, tai šį stalo žaidimą dažniau žaidžiam
Viena vienintelė rekomendacija, tai, kad žaidimai turi atitikti amžių. Mes sūnui 6 m. padovanojom stalo žaidimą skirtą nuo 8 m., na tai sunkiai įveikia, nes ten jau ir logikos reikia ir ilgiau pasedėti ir t.t.
P.S. Aš ne tarpininkė ir niekam nieko neužsakinėju, tad nerašykit į AZ su tokiais klausimais
Kam čia reikėjo Lego policijos nuovados? Šiandien man sesuo atsiuntė nuorodą, kad toysrus.co.uk perki 3 Lego už 2 kainą. O dar viena gera žinia ta, kad Lego policijos nuovadai jau yra 10 svr. nuolaida, tai perkant trim 1 Lego rinkinukas kainuoja tik 40 svr.
Na kiek dar kainuos per tarpininkus siųstis, net neįsivaizduoju, nes niekad to nedariau
QUOTE(Kristiniux @ 2011 04 19, 18:56)
2. kokius rekomenduotumėt?
Iš tų Lego žaidimų, kuriuos mes turim, mums visi patinka, tad labai sunku išskirti kažkurį. Na gal sūnui piratai labai patinka, tai šį stalo žaidimą dažniau žaidžiam
Viena vienintelė rekomendacija, tai, kad žaidimai turi atitikti amžių. Mes sūnui 6 m. padovanojom stalo žaidimą skirtą nuo 8 m., na tai sunkiai įveikia, nes ten jau ir logikos reikia ir ilgiau pasedėti ir t.t.
P.S. Aš ne tarpininkė ir niekam nieko neužsakinėju, tad nerašykit į AZ su tokiais klausimais
Mes jau nusipirkom tik isleistus, naujus LEGO PIRATES OF THE CARIBBEAN