Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kt. konstruktoriai. TEMA NR.4

QUOTE(Bomba @ 2011 02 08, 20:19)
visuose maximose XX ir XXX yra akcija dviem rusim LEGO , galite lankstinuke paziureti, vietoj 29.9 kainuoja 15 lt, visai faini mazi rinkinukai  ax.gif

Na, maciau ir neskelbtų akcijų, pvz. Lego duplo: gyvunai, skaiciai, siuksliaveze, parduotuve. Dar mazas rinkinukas su ukininku... ir is Lego serijos irgi kai kurie pigiau.
Papildyta:
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 02 08, 19:27)
O tai jei buna nuolaida kokiai zaislu grupei, tai ji turetu but taikoma visame tu parduotuviu tinkle, ar kaip cia g.gif  rolleyes.gif

Nezinau, belieka pasidairyti artimiausioj parduotuveje. 4u.gif
Pastebejau tik, kad skirtingose parduotuvese skirtingi rikinukai pigesni. Ir net jei pigesni, tai kainos ne visur vienodos.(pvz. Lego duplo ukininkas: 19.99 pataisyta vienur i 17.99, o kitur i 11.99)
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2011 02 08, 23:35)
Na, maciau ir neskelbtų akcijų, pvz. Lego duplo: gyvunai, skaiciai, siuksliaveze, parduotuve. Dar mazas rinkinukas su ukininku... ir is Lego serijos irgi kai kurie pigiau.
Papildyta:
Nezinau, belieka pasidairyti artimiausioj parduotuveje. 4u.gif
Pastebejau tik, kad skirtingose parduotuvese skirtingi rikinukai pigesni. Ir net jei pigesni, tai kainos ne visur vienodos.(pvz. Lego duplo ukininkas: 19.99 pataisyta vienur i 17.99, o kitur i 11.99)

Cia tai bent, kazkaip nebuvau atkreipus demesio.Na ir skirtumas kainu blink.gif .Gal mazesnese pigiau g.gif ?
Atsakyti
Mes siandien irgi maxsimoj apsipirkom,tikrai neskelbtu nuolaidu yra thumbup.gif

jau tiek i prieki uzsipirke turim visoms progoms, bet nugi uz tokias kainas negaliu nepirkt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 02 09, 00:03)
Mes siandien irgi maxsimoj apsipirkom,tikrai neskelbtu nuolaidu yra  thumbup.gif

Vienoj didesnej Maximoj buvau, tai tik tie du rinkinukai buvo nukainuoti kuriem priklauso ir dar duplo su skaiciais pigiau kainavo. Nupirkau su piratu, tai lb fainas rinkinukas, mazajam patiko smile.gif
Atsakyti
Musu Maximoj tai smulkiuju lego tas mazytis ukininko rinkinukas vis dar 7Lt, lektuvas 85Lt. Bet kai paskaiciuoji, tai gaunas ta pati 40proc. nuolaida, kuri buvo pries Kaledas. Dar keliems duplo ir lego rink. mazesne nuolaida nei 40 taikoma.
Atsakyti
vakar dar prie tu paskelbtu mažajam šitą duplo paėmiau už 29,99 ax.gif thumbup.gif
prieš perkanti nežinojau kokia jo kaina iš tiesų, bet vis tiek spėjau kad gerokai didesnė. žiūriu pigu.lt jis tipo 69 lt doh.gif
user posted image

bet tiesą sakant, aš tą rinkini Klaipėdos Banginyje mačiau tik vieną ir padėta visai ne prie žaislų, o prie akcijų... gali būti tiesiog sandėlių valymas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bomba: 09 vasario 2011 - 08:31
QUOTE(Bomba @ 2011 02 09, 08:27)
vakar dar prie tu paskelbtu mažajam šitą duplo paėmiau už 29,99  ax.gif  thumbup.gif
prieš perkanti nežinojau kokia jo kaina iš tiesų, bet vis tiek spėjau kad gerokai didesnė. žiūriu pigu.lt jis tipo 69 lt  doh.gif
user posted image

bet tiesą sakant, aš tą rinkini Klaipėdos Banginyje mačiau tik vieną ir padėta visai ne prie žaislų, o prie akcijų... gali būti tiesiog sandėlių valymas  g.gif

Šis policijos furgonas tikrai negali būti sandėlių valymo "auka", nes čia šiųmetė naujiena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 02 09, 09:44)
Šis policijos furgonas tikrai negali būti sandėlių valymo "auka", nes čia šiųmetė naujiena  mirksiukas.gif

tuomet super pasiūlymas thumbup.gif man pasisekė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2011 02 09, 00:41)
Vienoj didesnej Maximoj buvau, tai tik tie du rinkinukai buvo nukainuoti kuriem priklauso ir dar duplo su skaiciais pigiau kainavo. Nupirkau su piratu, tai lb fainas rinkinukas, mazajam patiko smile.gif

Turbut kiekvienoj maxsimoj skirtingai, plius gal ir imeta kelis vienetus ir viskas.

mes akropolyje pirkom,tai geriausias pirkinys maziui is visu buvo creator 6743 - trys viename,pusvalandi beveik deliojame abu su mazium ta masina pagrindine blush2.gif o kaina tiktai 22lt thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 02 09, 19:53)
Turbut kiekvienoj maxsimoj skirtingai, plius gal ir imeta kelis vienetus ir viskas.

mes akropolyje pirkom,tai geriausias pirkinys maziui is visu buvo creator 6743 - trys viename,pusvalandi beveik deliojame abu su mazium ta masina pagrindine  blush2.gif o kaina tiktai 22lt  thumbup.gif

user posted image

Greiciausiai , kad skirtingiems rinkinukams taiko nulaidas Maximose, kaip ir Rimi skirtingose pard. (gal kai kurie uzsilike, gal kai kuriu keli ter ir nenori laikyt...).
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2011 02 09, 18:53)

mes akropolyje pirkom,tai geriausias pirkinys maziui is visu buvo creator 6743 - trys viename,pusvalandi beveik deliojame abu su mazium ta masina pagrindine  blush2.gif o kaina tiktai 22lt  thumbup.gif

user posted image

Šitą rinkinuką ir aš pastebėjus buvau, įdomus pasirodė ir kaina thumbup.gif(net gaila, maniškis dar per mažas tokiam, o ir kam padovanoti neturim rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2011 02 09, 22:54)
Šitą rinkinuką ir aš pastebėjus buvau, įdomus pasirodė ir kaina  thumbup.gif(net gaila, maniškis dar per mažas tokiam, o ir kam padovanoti neturim  rolleyes.gif )

Greit priaugs  mirksiukas.gif .
O jei palygini kainas su uzsienietiskom (eurais) ir matai, kad tai tikrai gaunas su 40 ir daugiau proc. nuolaida, tai, manau, ir palaikyt apsimoka. O jei neprisireiks - uz savikaina kazkam tikrai prisireiks smile.gif . Ypac jei Vilniuje ar Kaune gyvenat.
Bet tai tik mano nuomone 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 10 vasario 2011 - 08:01