senoj temoj mano postas liko paskutinis tai pasikartosiu
gal kas zino iki kada limpopo ta 30% nuolaidele bus?
QUOTE(syu @ 2011 01 16, 21:21)
senoj temoj mano postas liko paskutinis tai pasikartosiu
As penktadieni buvau vienoje Vilniaus Limpopo pard. , ir klausiau iki kada bus nuolaidos, bet pardaveja sake, kad nezino is anksto jom nepasako Bet manau kad dar bus, nes tos nuolaidos prasidejo nuo treciadienio
QUOTE(Kačia @ 2011 01 17, 01:01)
As penktadieni buvau vienoje Vilniaus Limpopo pard. , ir klausiau iki kada bus nuolaidos, bet pardaveja sake, kad nezino is anksto jom nepasako Bet manau kad dar bus, nes tos nuolaidos prasidejo nuo treciadienio
Pas mus irgi nezinojo, tik sake, kad lyg nuo pirmadienio prasidejo .
Atsiradus jau nauja zmogiuku serija sv. zaliuose maiseliuose - Limpopo kaip ir pigiau truputi nei kitur - 7,90 (cia kaina be nuolaidos).
QUOTE(Natele @ 2011 01 17, 07:51)
Atsiradus jau nauja zmogiuku serija sv. zaliuose maiseliuose - Limpopo kaip ir pigiau truputi nei kitur - 7,90 (cia kaina be nuolaidos).
Jau greit ir 4serija iseis
QUOTE(Kristin @ 2011 01 17, 17:54)
Jau greit ir 4serija iseis
Nuo balandzio lygtai raso kataloge.
QUOTE(Natele @ 2011 01 17, 20:36)
Nuo balandzio lygtai raso kataloge.
taip pora menesiuku ir balandis
neperkam tų žmogeliukų, namie jau ir taip visa armija jų
QUOTE(Smile... @ 2011 01 17, 23:25)
Lego katalogiukai 2011m. yra jau Zaislu planetoj, Limpopo - kitose neziurejau. Tie iprasti, nedidukai (nebent kazka kita turejot mintyse).
Gerb. Lego statybininkai Prasau jusu pagalbos, gal galite patarti kur pasisemti ideju kaip statyti is paprastu Lego kaladeliu pvz.: namukai, medziai, gyvuneliai, baldai ir t.t. Suprantu, kad tai fantazijos vaisius, bet jei dievas jos nedave tai gal galeciau kur zvilgtelet Zinau, kad buna ant lego kaladeliu dezuciu piesinukai, bet galvoju gal yra kokia knygute su idejom ar www puslapiukas Sirdingai is anksto dekoju
QUOTE(Totore @ 2011 01 18, 15:07)
Gerb. Lego statybininkai Prasau jusu pagalbos, gal galite patarti kur pasisemti ideju kaip statyti is paprastu Lego kaladeliu pvz.: namukai, medziai, gyvuneliai, baldai ir t.t. Suprantu, kad tai fantazijos vaisius, bet jei dievas jos nedave tai gal galeciau kur zvilgtelet Zinau, kad buna ant lego kaladeliu dezuciu piesinukai, bet galvoju gal yra kokia knygute su idejom ar www puslapiukas Sirdingai is anksto dekoju
Na, cia angliskas yra. gal rasit ka naudingo. Arba pagal rinkinio nr., arba zodi, arba rusi...
http://us.service.le...ns/default.aspx
Papildyta:
Cia dar gal
http://www.brickfactory.info/