kiek darbelių banni ,
labre , gali ir 1 ir 2 siuvinėt
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 01 18, 11:43)
Gražu
Man labai patiko briedžiukas ir adatinė
Evenweave reikia jo skaičių dalinti pusiau. Tada gausi panašų tankumą į Aidos, pvz 28 evas - 14 aida. O pavadinimai nežinau kuo skiriasi
Man labai patiko briedžiukas ir adatinė
Evenweave reikia jo skaičių dalinti pusiau. Tada gausi panašų tankumą į Aidos, pvz 28 evas - 14 aida. O pavadinimai nežinau kuo skiriasi
cia galbut galioja, jei siuvineji per 2 kryziukus nes as siuvinejau ka tik ant Evenwave 20 per 1 siuliuka ir tai tikrai ne Aida 10 butu buvusi
per Aida 18 as dar su 2 siuvinejau, bet va dabar turiu akzkokia medziaga - ne Aida, bet itariu kad butu Aidos 20 smulkumo, tai siuvineju jau su 1... nors noretusi gal su 1.5 jei tai butu imanoma nes su 2 per daug o su 1 kazkaip siek tiek biski per mazai...
ewo ir lino kuo didesnis skaiciukas tuo smulkesni audinio siulai,ir tuo mazesni kryziukai.jazlyn,murano - cia taip vadinasi audinio spalva
Banni, labre, labai faini darbai
aciu uz paaiskinimus Labai laukiu, kol gausiu savo Ewo 32
Tiesa, siuvinejau ant liko kaledoms uzrasines, bet ne nzn kokio ten tankio tas linas, nepaziurejau pirkdama, tai bus idomu palyginti
Tiesa, siuvinejau ant liko kaledoms uzrasines, bet ne nzn kokio ten tankio tas linas, nepaziurejau pirkdama, tai bus idomu palyginti
QUOTE(labre @ 2011 01 18, 11:47)
Sveikos Nugis noriu pasirodyti
ir noriu dar paklausti, ar ant 18 aidos siuvinėjama vienu siūliuku?
ir noriu dar paklausti, ar ant 18 aidos siuvinėjama vienu siūliuku?
labai grazus paveiksliukai
QUOTE(A-Z @ 2011 01 18, 09:31)
o dar 1 klausimas, kokie siūlai būna acufactum dizaino?
Acufactum dizainams naudoja savo paletę - Acufactum ji ir vadinasi. Bet yra konversijų lentelės į DMC. Tiesa, kiek esu konvertavusi, teko kai kuriuos siūlus pakeisti - mano akiai pakonvertavus į DMC siūlai būna ryškesni, acufactum siūlai tarsi prislopinto, subtilesnio ryškumo.
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 18, 10:22)
o as noriu biski pasitikslinti... Kaip ten su ta evenweave medziagyte - Kuo didesnis skaiciukas, tuo ji tankesne, smulkesne? Kaip ir su aida? kokia jus dazniausiai perkate? Nes siaip siuvineti labiausiai megstu ant 16/18 aidos
Ir dar, kuo skiriasi Murano, nuo Jazlyn?? Abi firmos Zweigart...
Ir dar, kuo skiriasi Murano, nuo Jazlyn?? Abi firmos Zweigart...
Kaip jau ir atsakė, bei kaip yra surašyta 1 žinutėje, kuo didesnis lino/evenweave'o skaičiukas, tuo medžiaga smulkesnė. 32ct reiškia, kad 1 colyje (2,54 cm) yra 32 siūlo gijos. Tai maždaug atitinka 16 Aidą. Kaip kažkas minėjo 20 evenweave'ą - tokio man nėra tekę matyti, tai turėtų būti labai stambi medžiaga. Įprastesnis yra 28ct evenweave'as. Murano ir Jazlyn skiriasi medžiagos sudėtimi. Nebepamenu dabar, kas yra kas, nes perku tik Zweigart liną, bet Murano ar tik nebus gryna medvilnė, o Jazlyn - medvilnė su sintetika. Bet nesu tikra, reikėtų patikrinti internete. Iš evenweave'ų viena geriausių sudėčių yra linas su medvilne, Zweigart turi tokio, bet labai nedaug spalvų.
Trumpai apie tai, kaip siuvinėjama ant lino ar evenweave. Įprastai visuomet siuvinėjama dviem siūlo gijomis per du medžiagos siūlus, išskyrus labai retus atvejus, kai būna aiškiai nurodyta schemoje, kurias paveikslo dalis reikia siuvinėti per vieną siūliuką. Dažnai per vieną siūlą būna siuvinėjamas veidas, kai norima geriau perteikti spalvas, o visa kita - per du siūlus.
Banni - dailūs darbai, te tau balionėlis
jau nebecitavau visu foto... tiesiog darbai visu yra nuostabus...
QUOTE(čiolė @ 2011 01 18, 14:27)
Na va, pasirodysiu sutvarkytą metriką vestuvėms
taikliai parinktas rėmas
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 01 18, 13:44)
Kaip jau ir atsakė <...>
as kol kas siuvinejau tik ant lino ir per viena siuliuka, tai visai man grazu taip smulkiai, tik aisku vargo buvo biski... o siuvinejant 2x2 matyt dydziu panasiau i aida gaunasi
aciu labai uz paaiskinimus